Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
"de a nejem W7-es 64 bites gépén nem akartam kísérletezni"
Ha erre vagy kíváncsi, semmi problémád nem adódik belőle, ha 64 bites gépen 64 bites szoftvert használsz.......sőt! Felesleges 32 bites szoftvert használni, ha van elérhető, stabil 64 bites változat is - hacsak nincs rá valami különleges okod (pl. TC-nél 32 bites plugint szeretnél használni, vagy hasonló; ha nem használsz ilyet, akkor nyugodtan mehet a 64 bites változat).Szerk.: halkan megjegyzem (mielőtt ilyen jellegű komment érkezne), itt most még azt sem állítottam, hogy a 64 bites TC-től olyan elképesztő nagy javulást, pozitív irányú változást kellene várni a 32 biteshez képest, de ha valakinek egyelőre mindegy, hogy melyiket választja, akkor nyilván 64 bites operációs rendszeren használja a 64 bites változatot, én amondó vagyok. Bár az is tény, hogy így nem költöztethető 32 bites operációs rendszerre a TC ezen változata, tehát megint csak marad a 32 bites változat, ha valakinek ez szempont...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest