Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
"de a nejem W7-es 64 bites gépén nem akartam kísérletezni"
Ha erre vagy kíváncsi, semmi problémád nem adódik belőle, ha 64 bites gépen 64 bites szoftvert használsz.......sőt! Felesleges 32 bites szoftvert használni, ha van elérhető, stabil 64 bites változat is - hacsak nincs rá valami különleges okod (pl. TC-nél 32 bites plugint szeretnél használni, vagy hasonló; ha nem használsz ilyet, akkor nyugodtan mehet a 64 bites változat).Szerk.: halkan megjegyzem (mielőtt ilyen jellegű komment érkezne), itt most még azt sem állítottam, hogy a 64 bites TC-től olyan elképesztő nagy javulást, pozitív irányú változást kellene várni a 32 biteshez képest, de ha valakinek egyelőre mindegy, hogy melyiket választja, akkor nyilván 64 bites operációs rendszeren használja a 64 bites változatot, én amondó vagyok. Bár az is tény, hogy így nem költöztethető 32 bites operációs rendszerre a TC ezen változata, tehát megint csak marad a 32 bites változat, ha valakinek ez szempont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest