Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Nekem is ugyanaz a gondom támadt, mint a kovacsgabor-nak, nem indul a TC.
Eddig 6.03a-t használtam, a hozzávaló regisztrációs kulcssal
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...
És már próbáltam úgy is, hogy rákerestem a registryben a ''ghisler'' szóra és az ilyen bejegyzéseket, tehát a Total bejegyzéseit kitöröltem, és úgy installáltam a shareware verziót, ''kulcs'' nélkül. semmi.
Itt már az én tudományomnak is vége van. Valaki tud valami okosat mondani, azon kívül, hogy biztos nem volt jogtiszta és azért nem fut?
Peace
Szali
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...