- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Nekem is ugyanaz a gondom támadt, mint a kovacsgabor-nak, nem indul a TC.
Eddig 6.03a-t használtam, a hozzávaló regisztrációs kulcssal
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...
És már próbáltam úgy is, hogy rákerestem a registryben a ''ghisler'' szóra és az ilyen bejegyzéseket, tehát a Total bejegyzéseit kitöröltem, és úgy installáltam a shareware verziót, ''kulcs'' nélkül. semmi.
Itt már az én tudományomnak is vége van. Valaki tud valami okosat mondani, azon kívül, hogy biztos nem volt jogtiszta és azért nem fut?
Peace
Szali
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...