- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Nekem is ugyanaz a gondom támadt, mint a kovacsgabor-nak, nem indul a TC.
Eddig 6.03a-t használtam, a hozzávaló regisztrációs kulcssalés több hónapja hibátlanul működött, sőt korábbi win reinstall előtt is így használtam. Kb egy hete csak TC reinstallall hajlandó elindulni, de egyszer, aztán gép újraindítás után már nem hajlandó reagálni. tööbször is újrainstaláltam, prűbáltam a 6.51 shareware-t is, de azzal is ugyanez a helyzet, az installt követő boot után már nem indul...
És már próbáltam úgy is, hogy rákerestem a registryben a ''ghisler'' szóra és az ilyen bejegyzéseket, tehát a Total bejegyzéseit kitöröltem, és úgy installáltam a shareware verziót, ''kulcs'' nélkül. semmi.
Itt már az én tudományomnak is vége van. Valaki tud valami okosat mondani, azon kívül, hogy biztos nem volt jogtiszta és azért nem fut?
Peace
Szali
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest