Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
karlkani
üzenetére
Hát most meg megy...
A mappa neve "--" -al kezdődött, azt hittem ez lehet a baja, ezért elöször megpróbáltam egy csak angol betükből állót. Aztán megpróbáltam a számot a végére tenni. A végén pedig a "--"-t elétenni. És így működik.
A szóközt inkább nem raktam bele mégsem. Pedig úgy emlékszem, hogy már próbáltam így, szóköz nélkül. Amúgy lehet baj a szóközzel szerinted ?No mindegy, az a lényeg, hogy most működik. Így, hogy ez lett a kezdőmappa, így már nem fontos, hogy a mappalista elején legyen (azért raktam eredetileg a "--" -t elé, de ha utána nem szóköz van, akkor nem ér semmit).
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Subaru topik
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest