Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv!
Elég érdekes problémám akadt! Friss Windows, feltettem a drivereket, Total, stb. - tökéletesen működik minden! Használgattam a Total-t, hoztam létre mappákat, raktam hozzá ikononat, minden jól ment.
Újabban viszont a létrehozok egy mappát, és mondjuk rakok hozzá egy ikon-t, eltűnik a mappa, egyszerűen nem látja a Total, csak akkor ha beállítom, hogy lássa a rejtett fájlokat/mappákat. De hát nem rejtett, egy újonnan létrehozott mappa!
Érdekes!
És ha sajátgépbe megkeresem akkor ott van! Szóval total nem vágom, hogy a TotalC-be miért nem látható, és másik gépeken is tapasztaltam ezt már!
Lehet, hogy találkozott már valaki ezzel a problémával, és ki is tárgyaltátok már itt, de sajna nincs időm visszaolvasni ennyi oldalt! Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!!!Talán vírus? Vagy bekavarhat, hogy voltak fenn különböző ikon/asztal témák (pl. Vista Inspirat)?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes!