Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv!
Elég érdekes problémám akadt! Friss Windows, feltettem a drivereket, Total, stb. - tökéletesen működik minden! Használgattam a Total-t, hoztam létre mappákat, raktam hozzá ikononat, minden jól ment.
Újabban viszont a létrehozok egy mappát, és mondjuk rakok hozzá egy ikon-t, eltűnik a mappa, egyszerűen nem látja a Total, csak akkor ha beállítom, hogy lássa a rejtett fájlokat/mappákat. De hát nem rejtett, egy újonnan létrehozott mappa!
Érdekes!
És ha sajátgépbe megkeresem akkor ott van! Szóval total nem vágom, hogy a TotalC-be miért nem látható, és másik gépeken is tapasztaltam ezt már!
Lehet, hogy találkozott már valaki ezzel a problémával, és ki is tárgyaltátok már itt, de sajna nincs időm visszaolvasni ennyi oldalt! Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!!!Talán vírus? Vagy bekavarhat, hogy voltak fenn különböző ikon/asztal témák (pl. Vista Inspirat)?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes!