Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
wandor0930
üzenetére
http://technotrade.hu/ a magyar toshibások!
-
Kbali
nagyúr
válasz
wandor0930
üzenetére
Toshiba vidéki szervizek - is. Van Kanizsa és Sopron.
-
FerNandor
őstag
válasz
wandor0930
üzenetére
nm
33 driver? nem baj, van sok
még lemezmeghajtó csendesítő is van
ja, reméljük találsz hozzá boltot. -
FerNandor
őstag
válasz
wandor0930
üzenetére
[Innen tudod leszedni a drivereket]
és ezen az oldalon van[link]
Hát jah... az mondjuk nem árt, ha van helyben szervíz. De egész biztos, hogy nincs?
A pécsi toshiba márkaszervízre neten elég nehezen találtam el, amikor még laptopvásárlás előtt voltam. + van még egy nagy laptopszervíz sok márkával amiben a toshiba is benne van, szal elvileg oda is elvihetném, de reméljük nem lesz semmi gubanc 
szerk: ja és nincs mit
, nyugodtan kérdezz, ha van valami. -
FerNandor
őstag
válasz
wandor0930
üzenetére
AZTAK%RVA de felmentek a toshiba árak(a többit nem figyeltem
), én iponnál vettem 1 hónapja egy A300-15A-t 216-ért és most 247 ezer, usanotebooknál meg 256, gondolom a forint ingadozása lehet a fő ludas, de akkor is nagyon durva ez... tehát jókor vettem meg asszem 
Szóval wandor0930, sztem jó kis gép az A300, én meg vagyok vele elégedve. Most raktam rá xp-t, és jól megy rajta, bár először nem buherált sp3-at raktam rá és valami hálózati vezérlős gondja volt, ami elvileg azóta már kiderült, hogy hogy lehetett volna orvosolni, de nem bítam magammal és felraktam az xp daytonát. AZ összes driver, ami kell fent van a toshiba magyar honlapján! Amúgy nekem nem nagyon tetszett a vista, folyamat dolgoztatta a procit is meg sztem az xp jobb

Én nem éreztem eddig különbséget a játékok között, most raktam fel a witchert és hát nem nagyon bírja a gép. lehet, hogy kéne még állítgatnom, inkább hagyom, gears of war viszont vistán szépen ment, csak a mentése szarakodott nekem HD 3650-es kártya van benne. Amúgy UT2004-gyel szoktam néha játszani, meg most raktam fel szintén a MAFIÁt és valami sz@r mert az elején mindjárt az autósüldözésnél gond van, az auzó irányításával, beakad a kormány... és mindig nekimegyek a falnak, aki esetleg pont tudja, hogy ez mitől lehet, az segíthetne...

ha valami kérdésed van a géppel kapcsolatban, akár általánosságban az A300-ról, eddigi tapasztalataim alaján megpróbálok válaszolni,
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Outlook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
még lemezmeghajtó csendesítő is van
A pécsi toshiba márkaszervízre neten elég nehezen találtam el, amikor még laptopvásárlás előtt voltam. + van még egy nagy laptopszervíz sok márkával amiben a toshiba is benne van, szal elvileg oda is elvihetném, de reméljük nem lesz semmi gubanc
), én iponnál vettem 1 hónapja egy A300-15A-t 216-ért és most 247 ezer, usanotebooknál meg 256, gondolom a forint ingadozása lehet a fő ludas, de akkor is nagyon durva ez... tehát jókor vettem meg asszem 

Janou