Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

localhost Közösségépítő válasz  wandor0930

üzenetére wandor0930

üzenetérehttp://technotrade.hu/ a magyar toshibások! 
- 

Kbali nagyúr válasz  wandor0930

üzenetére wandor0930

üzenetéreToshiba vidéki szervizek - is. Van Kanizsa és Sopron. 
- 

FerNandor őstag válasz  wandor0930

üzenetére wandor0930

üzenetére[Innen tudod leszedni a drivereket] és ezen az oldalon van[link] Hát jah... az mondjuk nem árt, ha van helyben szervíz. De egész biztos, hogy nincs?  A pécsi toshiba márkaszervízre neten elég nehezen találtam el, amikor még laptopvásárlás előtt voltam. + van még egy nagy laptopszervíz sok márkával amiben a toshiba is benne van, szal elvileg oda is elvihetném, de reméljük nem lesz semmi gubanc A pécsi toshiba márkaszervízre neten elég nehezen találtam el, amikor még laptopvásárlás előtt voltam. + van még egy nagy laptopszervíz sok márkával amiben a toshiba is benne van, szal elvileg oda is elvihetném, de reméljük nem lesz semmi gubanc szerk: ja és nincs mit  , nyugodtan kérdezz, ha van valami. , nyugodtan kérdezz, ha van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Hardcore café
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A pécsi toshiba márkaszervízre neten elég nehezen találtam el, amikor még laptopvásárlás előtt voltam. + van még egy nagy laptopszervíz sok márkával amiben a toshiba is benne van, szal elvileg oda is elvihetném, de reméljük nem lesz semmi gubanc
  A pécsi toshiba márkaszervízre neten elég nehezen találtam el, amikor még laptopvásárlás előtt voltam. + van még egy nagy laptopszervíz sok márkával amiben a toshiba is benne van, szal elvileg oda is elvihetném, de reméljük nem lesz semmi gubanc 
 Janou
 Janou