Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsola2
csendes tag
Szerintem én tudok kérdezni hülyébbet is.
De van mentségem, mert csaj vok.
Szóval... valahogy részletesebben le tudnád írni,h mit tegyek, mert rákerestem de én nem találtam olyan biost,ami az én gépemhez jó(PSL40E). Azt meg nem tudom, h hol kell megnézni, h milyen verziója van fent a gépemen. ?
A gépemen nincs külön wireless kapcsoló gomb, tehát akár ki is lehet kapcsolva, mert nem tudom, h h kéne bekapcsolnom. Az F8-on van halványan vmi olyasmi jel, amit a funkció billentyűvel kéne tudnom használni, de nem történik semmi.
Mit tegyek most?
(Bocsi, ha vmi eszméletlen nagy hülyeség csúszott ki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest