- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986
üzenetére
Ezzel a takarítás dologgal az a baj, hogy a Toshiba ad 2 év garit a gépekre, de ha megbontom tisztítás miatt, akkor bukom a garanciát.

-
4ron
senior tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Egy bizonyos szintig egyet is értek veled. Az viszont, hogy még az 1 éves kor előtt már pasztázni kell, nem gondolom, hogy normális dolog. Pont ezért nem ajánlom neki az L850 szériát.
Mellesleg: újabb hiba. Sleepbe raktam, elmentem fénymásolni. Visszajövök, kapcsolnám fel, erre fekete képernyő. Sleep újra. Visszakapcsolom, ugyanígy. Valamennyi háttérvilágítás van, de semmi több.
Csak úgy sikerült újra működésre bírnom, hogy kivettem az akkut. Erről végképp fogalmam sincs, hogy mi okozhatja. -
Girmin93
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
laptop tisztításnál nem elég, csak a venti-t,és a szellőzőnyílást tökéletesen kitisztítani? én erre a célra,egy sima egyszerű vízfestékhez adott ecsetet szoktam használni,praktikusabb szerintem mint a sűrített levegő,mert így tényleg mindenhol kitudom tisztítani. a paszta csere feltétlen szükséges? mert ha igen,sajnos nem tudom,milyen paszta lehet az ideális,mert anno vettem 390Ft-ért valami 1grammosat,de semmit sem használt,persze akkor még másik laptopom volt.
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
"Az a baj, hogy a tisztítás nem szeretet kérdése, hanem bajmegelőzés. Ezt az átlag user-nek is meg kell értenie."

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Gumi és felni topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Linux kezdőknek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janou