Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krisztián81

csendes tag

Sziasztok!

5 hónapja vettem egy toshiba p750-10t típusú laptopot
    Meg vett még egyet haverom is
    Az övéé normálisan működik.Játékokat viszi probléma mentesen.
    Viszont az én gépem,amióta meg vettem nem viszi a játékokat.(akad ,meg fagy),de csak akkor ha a nagy telyesítményű GEFORCE NVIDIA videókártya beállításokkal használom.

Jelenleg garanciában javítják,cserélték benne a videó kártyát ami az alaplapra rá van forrasztva,vagy is az egész alaplapot.
    A hiba ugyan úgy fent áll.Windows 5szőr fel lett rá rakva kb. A memória többször volt cserélve benne szóval az is kilőve.A driwer-ek is jók.Fel lettek rakva a legújabbak ami a toshiba plusz az nvidea hivatalos oldalán volt.

A gép jellemzői:Intel Core i7-2630QM (4 x 2,00GHz / 2,90GHz Turbo, 6MB Cache); 15.6" (1366x768) HD; 4GB DDR3 1333MHz; 640 GB SATA 5400rpm; Nvidia Geforce GT 540M 2GB DDR3; DVD/RW SuperMulti Double layer; 1 x USB 3.0; üzemidő: 5,5 óra

Ebbe 2 db videókari van.Az egyiket integráltnak mondják.Nincs vele baj.Elviszi pl call off duty 2 probléma mentesen gond nélkül.Viszont ha a nagy teljesítményű Nvide-ára van állítva akkor még a call off duty 2 sem viszi el!!
    Rengeteg játék volt rajt tesztelve, és mindegyikkel probléma volt.A játékok lefagynak meg áll a kép ,need for speed-nél zőld foltok ugrottak bele,közben akadt és a végén megfagyott.Ellenben ha integrált videókarira volt állítva ,akk nem volt vele probléma ,persze lassabban ,de ment
    A garanciások nem tudják mi a baja,próbálkoznak ,de eddig semmi meg oldás nem segített.Pedig volt cserélve bent a videokari alaplappal együtt.

Ha valaki esetleg tudna ebben segíteni.Azt nagyon meg köszönném. A választ ide is írhatjátok ,és erre az email címre: laguna81@citromail.hu
    Segítsetek!!!:)

- Ez nem a chat, hanem egy fórum. 5 percen belül szerkesztheted a hozzászólásodat, ha még eszedbe jut valami.

[ Módosította: Ndruu ]

Új hozzászólás Aktív témák