- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
mindig mindenhol azt írták h a recovery az egy külön rejtett partíción van. fura ,mert amikor megkaptam a notit pár hete, nekem is volt vmi már a D: partíción. de amikor külső hdd-t csatlakoztattam usb-n a géphez, akkor feljött egy ablak h a rendszer mentést ezentúl az E:-re akarom-e, gondoltam ez nem a toshiba rendszer visszaállítóra vonatkozott ,hanem a szintén előre telepített Nero Drive Backup-ra és h majd később úgyis oda akarok egy biztonsági mentést csinálni Igen-t nyomtam. semmi más kérdés és beállítás nem volt. ekkor észrevettem h a külső vinyóra minden alkalommal ,amikor csatlakoztattam kérdés nélkül a háttérben rákerült egy 8-9gb-os vmi.mivel még nem volt beállítva a rendszer nem akartam mentést és főleg nem a Nero-val, ezért töröltem azt a mappát, aminek nem volt értelmes neve.
majd egy idő után vettem észre h a D-ről is eltünt az a korábbi mappa, ami lehet h a gyári recovery volt ???többször megnéztem a leírást és kihangsúlyozták h az egy rejtett partíción található és nem a rendes látható D:-n. így most fogalmam sincs honnan szerezhetném meg a gyári win-t, ezért vettünk közel 200ezres netbookot h akkor már legyen eredeti win7 is.
a szervíz 250km-re van. azt mondták ha szerzek bármilyen win7 home prem telepítőt és megadom a kulcsom, akkor eredeti lesz. viszont egy másik szerelő szerint ez nem igaz. mert spéci win7 kellene és pl a egy retail nem jó csak az oem. légyszi ha tud vki segítsen.
a gép Toshiba T210, win7 home prem OA,64bit hun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 865 G9 Ryzen 5 6600U / 16GB DDR5 RAM / 256GB SSD / FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest