Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
V.Stryker:
Nincs ilyen program.
A töltést nem egy ''program'' szabályozza, (hiszen tökéletesen működik kikapcsolt gép esetében is), hanem a belső tápegység igen intelligens akkutöltő áramköre.
A gépben lévő Li-Ion akku különben sem érzékeny a rátöltésre, tehát teljesen mindegy, honnan kezdődik a töltése.
Lemeríteni (mélykisütni) sem lehet, mert ezt meg maga az akku képes meggátolni.
A PowerSaver kissé ''bonyolultabb'' annál, hogy csak úgy egyszerűen installálgatni lehessen.
A gépeden lévő Xp (Prof.?) SP2 gondolom nem gyári, - tehát ne csodálkozz, hogy nincs ''jogosultságod'', stb...
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Jah, találtam a honlapon egy Power Saver progit, direkt ehhez a notihoz. Felrakom, a telepítés végén kiírja,hogy fatális hiba történt és leáll....újraindításkor ugyanez, gondolom,hogy magától indulna.
Bemegyek a Vezérlőpultba, ott van az ikonja. Rákattintok, erre pofátlankodik, hogy nincs hozzá jogosultságom. Nekem,mint rendszergazdának.
Mindjárt szétverem az egészet. Uninstallálni sem tudom,mert ahhoz sincs jogosultságom, szerinte.
Beléptem csökkentett módban,mint rendszergazda és ugyanezzel szivat a rohadék.

Mi a bánatos jó anyja van? Egyébként XP SP2. -
Foxi
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ki van véve belőle a wifi modul. Ha visszaolvasol egy kicsit már volt róla szó.
más: Ahogy nézegettem volt probléma az Ati driverekkel, de elsősorban akkor, mikor el lett állítva a memória mérete. Én ehhez nem nyúltam, bár ez majdnem automatikus, úgyhogy még kísérletezem a tökéletes beállítással
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Padavan firmware
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mindjárt szétverem az egészet. Uninstallálni sem tudom,mert ahhoz sincs jogosultságom, szerinte. 

Janou