Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wienattwo
üzenetére
google earth-öt nem próbáltam még vele. van valahol 3dmark eredményes topik, ott biztos letesztelte már valaki, hogy mit bír. a heroes V (egyetlen játék amivel játszok) 1024es felbontásban normal beállítások mellett nagyon szépen fut. inkább a giga ram tűnik kevésnek, a vista eléggé zabálja, kb 200-300 mega marad szabad. bővíteni nemtudom hogyan érdemes. elég-e bele még egy gigás modul, vagy eladni a 2*512őt, és 2*1 gigát venni.
-
válasz
wienattwo
üzenetére
ez nagyon jó kérdés
lehet, hogy ugyanaz a kettő, csak máshol máshogy hívják, mint pl a fényképezőket. néhol meg 950-essel hirdetik itthon, mert jobban hangzik. a vista eszközkezelője mobile intel(r) 945gm/gu express chipset family-t ír, egyebet nem sikerült még kiderítenem. -
Kbali
nagyúr
válasz
wienattwo
üzenetére
Wlan-t használsz: Nekem azzal használva bír ennyit közel egy év után. A hirdetésben adott üzemidő laboratóriumi körülményeket idéz, mint az autók fogyasztása. A teljes kapacitást ezek az akksik csak néhány lemerítés/feltöltés után érik el. Nem kértél bele plusz ram-ot?
-
Kbali
nagyúr
válasz
wienattwo
üzenetére
Az új, Vistás gépekre alap a 2 év garancia már, illetve akár 5 év garanciát is vehetsz a gépedhez.
A Satellite sorozat nem business kategória, ergo a minősége sem lesz az. Ezeket a gépeket nem arra tervezik, hogy naponta 15-ször csukod/nyitod, kikapcs/bekapcs, meg menjen napi 10-15 órát.
Faterom régi gépe (4-5 éves) még mindig megy, igaz mocskos és az akksija kuka. Az új nincs még 1 éves, de lötyög a zsanéron a kijelző, megkopott a touchpad, de ő pont a nem megfelelő használó.
Az én gépem is 1 éves lesz hamarosan, de semmi baja, igaz én nem napi 10 órát nyúzom, meg használok mellette egeret.
[Szerkesztve] -
ufonauta
aktív tag
válasz
wienattwo
üzenetére
''Egyébként az sem megoldás, ha az akksidat feltöltöd, aztán elrakod állni, ugyanis a liion akkuknál sokkal erősebben jelentkezik az öregedés folyamata, mint a nimh-es akkuknál, vagyis állva is gyengül idővel.''
Igazad lehet, viszont nekem 8 hónapos a gép és az akksi ezzel a módszerrel még mindig 1 óra és 40 percet bír, ha szükség van rá. Ha állandóan benne lett volna és naponta többször áramtalanítottam volna gyanítom, hogy már meghalt volna.
''Ha az a volna, ott nem lett volna...''
A fene tudja mi a jobb akksi téren. Az biztos, hogyha egy áramszünet miatt elhalálozik a gép, akkor tökön szúrom magamat, hogy ennyire kiméltem az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
lehet, hogy ugyanaz a kettő, csak máshol máshogy hívják, mint pl a fényképezőket. néhol meg 950-essel hirdetik itthon, mert jobban hangzik. a vista eszközkezelője mobile intel(r) 945gm/gu express chipset family-t ír, egyebet nem sikerült még kiderítenem.
Janou