- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
benvolio #10576 üzenetére
Az én gépem másfél éves, de szinte alig használtam és nagyon vigyáztam rá, nem használtam poros helyen, ölben, ágyon is alátétre teszem. Még a szabadba sem vittem ki, pedig egy subnoti arra való, hogy vigyük ide-oda.
Az akksiról már nem szeretnék írni, mert korábban megtettem...a lényeg, hogy a csere akksi elhasználódás értéke is ugyanúgy 20% felett volt 1 év után, pedig csak 2-3x használtam.
Fél év után lett egy szektorhiba a vinyón, előjött 2 halvány és egy erősebb pixelhiba is.(halvány, de nem kosz és mivel tudom, hogy ott van állandóan észreveszem ) Már azt is megszoktam, erre most elkezdte adni ezt a fura hangot. Látom a ventit megvilágítva és nem poros. Azt sem értem miért csak néha csinálja, napokig jó, aztán pár percig vagy pár óráig olyan hangot ad,mintha berezonálna. Hozzá sem érek, most asztaliként használom lcd tv-re kötve.
Lehet ezek nem komoly hibák annak, aki közel lakik a szervizhez, de 200km-re már nem úgy megy, hogy á ugorjon be hozzánk havonta, megoldjuk.. Ezért is választottam ezt a márkát, mert tudom mennyi gond lehet a gépekkel és gondoltam egy Toshiba az megbízhatóbb lesz. Direkt az akkori legdrágább netbookot vettem meg 180e-ért gondolván, akkor ez minőségi.
Pont azért vagyok most mérges, mert egy venti csere, vagy olajozás stb egy szerelőnek pár perces dolog lenne, de egész ÉNy-Dunántúlon nincs egy Toshiba szerviz sőt semmilyen. Az egyetlen soproni meg ilyet mond, hogy ők aztán meg sem néznek semmit. Mondtam nekik, hogy inkább kifizetem és lemondok a garanciáról is. Nem, ők akkor is Bp-re küldenék. Nevetséges, ami vidéken megy. Hol vannak a régi, hozzáértő szakemberek, akik kis műhelyekben bármit megcsináltak ? :\
Lényeg, hogy most nem szidom külön a Toshibát, mert nem rosszabb, mint a többi, de kicsit sem jobb...Nem próbáltad szilikon zsírral ? Úgy hallottam, olajozni nem szabad, mert hamar kijön belőle és utána rosszabb lesz. Gondolom nálam is ez lesz a baja. Még nem mertem szétszedni, mert pl a ramok és a hdd könnyen elérhető, de a videókon, amiket láttam, ott a venti miatt az egész gépet szét kellett szedni és azt én nem fogom...Egyszer csináltam Sony notinál, a szétszedés még ment, de aztán szalagkábelt kellett rendelni bele az USA-ból...Nincs szaktudásom ilyenhez, nem az én dolgom. Soha nem fogom megérteni, miért nem lehet a ventinél külön, bárki számára elérhető részt kialakítani ? Köztudott, hogy félévente tisztítani kéne...Azt meg még inkább nem értem, miért a gép aljáról szívja a levegőt ? Eleve onnan jön a legtöbb por. Apu 6 éves Compaq gépénél hátul szívta és még most is halk és nincs semmi baja a gépnek, csak elavult.
A többi márkánál sem jobb a helyzet tudom. A Dell-ről hallottam, hogy garis gépeknél házhoz mennek és ott javítanak. Most, ha vennem kell, akkor próbálok olyan típust.
Elnézést mindenkitől, hogy ennyit írtam, de talán így jobban megérthető a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet gondom van
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest