Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

válasz akoska07 #48687 üzenetére

Teljesen igazad van. Ez valóban hasznos infó tud lenni. Különösen abban az esetben, ha valaki segítségre szorul.

De akkor kevésbé, ha valaki inkább tanácsot ad. Tudniillik az ilyeneknek szinte soha nincs szükségük tanácsra, az általuk kirakott infó inkább pávatoll, ím lássátok kispályások, mivel tolja a menő csávó. Viszont a hasznosság leplébe tudja burkolni az egészet. Nyilvánvalóan ez általánosítás, és a jelenlévókre ez nem vonatkozik. :)

A szép fegyver, páncél, paripa mindig is fontos puncimágnes volt és lesz itt. Ez így normális, a nő azt választja, aki szerinte képes az utódját felnevelni. Mára a jó autó, drága ruha, stb. a szép fpp. Azonban azt gondolom, hogy sem a Divisionban elért sikerek, sem az asztalon felhalmozott gyorsan avuló hardver nem tartozik a puncimágnesek közé. Aki ennek ellenére ezeket tolja előre, komoly kisebbségi komplexussal rendelkezhet. Ki-ki döntse el maga, hogy ez vonatkozik-e rá. Aztán ha úgy érzi, nyugodtan sértődjön meg. :D

Még egy apróság, nem az adatlapra gondoltam, amikor azt írtam, teleírja a lapját. Rosszul fogalmaztam. Inkább azokra utaltam, akik még a jóistent meg a Bodri kutya láncát is felsorolják a hszek alján. Na ott néha lehetnek gondok.

• xyvalaki

aktív tag

válasz akoska07 #48687 üzenetére

Ugye abból indulunk ki hogy valaki beszélt az FPS droppról. Óhatatlanul is bejön a képbe a hardver. Ok hogy nem kell hozzá a sebességről kép, de nem hiszem hogy ettől a topik káoszba fulladna. Ha valaki úgy érzi, akkor tiltson meg minden olyan hozzászólást amiben bárminemű hardverre utaló szó van. Akkor is ha az a monitor felbontás. Csak azt kell ide beírni hogy hány csaló van és milyen loot esett. Meg ilyenek. Oszt a vita ki lesz zárva.

Új hozzászólás Aktív témák