Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
alibiman
üzenetére
Húha, elég érdekes párhuzamot tudsz vonni dolgok között....

Képzeld, én a "menő csávó" is szoktam tanácsot/segítséget kérni hardver/szoftver gond esetén és sokkal egyszerűbb az adatlapomra hivatkozni, mint leírni, hogy milyen hardverről van szó. A rutinos fórumozóknak is az az első egy kérdés esetén, hogy megnézik a kérdező adatlapját, hogy milyen hardverről is van szó, már ha ki van töltve.
Szinte biztos vagyok abban, hogy a kitöltött adatlapról csak Neked jut eszedbe az, hogy pávázás/nagyzolás...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi