Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk.
Csak egy példa: A közelmúltban mekkora botrány volt a diesel autók károsanyag kibocsájtása miatt. A legnagyobb gyártók csaltak folyamatosan évekig az adatokkal.
Ha pár éve valaki azt mondja, hogy pl a VW elcsalja az adatokat körberöhögte volna mindenki.
Nem tudhatjuk hogy a hatalmas gyártók, kiadók hogyan működnek. Közvetlenül lehet hogy nem felelősek a csalásokért, de közvetve elképzelhető hogy igen. Az szerintem is marhaság, hogy így akarják leépíteni a játékos közösséget, de a profit maximalizálás szerintem ők is preferálják.
Csak egy kérdés: Az Ubinak szerinted nem tűnt fel már a legelején, hogy a fejlesztő elbassza a programozást, meg hogy nincs csalásvédelem? Egy ekkora kiadónak, aki nem egy meg két játékot adott ki?
Szerintem meg az a balga, aki kizár egy olyan eshetőséget ami SZERINTE nem valószínű.
Csak ismételni tudom magam: Sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk. -
RazoR
veterán
"Elfelejtkeztek arról, hogy itt egyszerűen arról van szó, hogy a Massive egy irgalmatlanul balfék fejlesztő aki olyan évtizedes alapelvről felejtkezett el a PC port fejlesztésénél mint a "sose bízz a kliensben" és ezt későbbi nyilatkozataikban is tovább erősítették"
Ez a lényeg emberek!!! A játék az alapjainál van elbaszva, mert kliens oldalon tárol olyan dolgokat amit még a legamatőrebb fejlesztő is gondolkodás nélkül a szerver oldalon tárolna! Elvileg ki sem akarták adni PC-re! Azért is ilyen egyszerű hozzá a csalást megcsinálni és ezért nem tudan érdemben anticheatet belerakni! Az alapoktól kellene újraírni a kódot ami nyilván nem éri meg! Szép lassan kifuttatják a játékot, dobnak még pár csontot és magárahagyják az egészet. Fejlesztgetik az Avatárt aztán talán egyszer majd utána esetleg lesz Div 2......reméljük anticheattel....
Mondjuk én úgy tudom, hogy a BE pont, hogy a kliens oldalt figyeli, hogy van e olyan szoftver ami belenyúl a játék fájljaiba...Vagy rosszul tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest