Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz woker #41115 üzenetére

Sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk.
    Csak egy példa: A közelmúltban mekkora botrány volt a diesel autók károsanyag kibocsájtása miatt. A legnagyobb gyártók csaltak folyamatosan évekig az adatokkal.
    Ha pár éve valaki azt mondja, hogy pl a VW elcsalja az adatokat körberöhögte volna mindenki.
    Nem tudhatjuk hogy a hatalmas gyártók, kiadók hogyan működnek. Közvetlenül lehet hogy nem felelősek a csalásokért, de közvetve elképzelhető hogy igen. Az szerintem is marhaság, hogy így akarják leépíteni a játékos közösséget, de a profit maximalizálás szerintem ők is preferálják.
    Csak egy kérdés: Az Ubinak szerinted nem tűnt fel már a legelején, hogy a fejlesztő elbassza a programozást, meg hogy nincs csalásvédelem? Egy ekkora kiadónak, aki nem egy meg két játékot adott ki?
    Szerintem meg az a balga, aki kizár egy olyan eshetőséget ami SZERINTE nem valószínű.
    Csak ismételni tudom magam: Sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk.
    :R

• RazoR

veterán

válasz woker #41115 üzenetére

"Elfelejtkeztek arról, hogy itt egyszerűen arról van szó, hogy a Massive egy irgalmatlanul balfék fejlesztő aki olyan évtizedes alapelvről felejtkezett el a PC port fejlesztésénél mint a "sose bízz a kliensben" és ezt későbbi nyilatkozataikban is tovább erősítették"

Ez a lényeg emberek!!! A játék az alapjainál van elbaszva, mert kliens oldalon tárol olyan dolgokat amit még a legamatőrebb fejlesztő is gondolkodás nélkül a szerver oldalon tárolna! Elvileg ki sem akarták adni PC-re! Azért is ilyen egyszerű hozzá a csalást megcsinálni és ezért nem tudan érdemben anticheatet belerakni! Az alapoktól kellene újraírni a kódot ami nyilván nem éri meg! Szép lassan kifuttatják a játékot, dobnak még pár csontot és magárahagyják az egészet. Fejlesztgetik az Avatárt aztán talán egyszer majd utána esetleg lesz Div 2......reméljük anticheattel....

Mondjuk én úgy tudom, hogy a BE pont, hogy a kliens oldalt figyeli, hogy van e olyan szoftver ami belenyúl a játék fájljaiba...Vagy rosszul tudom?

Új hozzászólás Aktív témák