Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #39094 üzenetére
Ezzel már nem fog semmit kezdeni se a Massive, se az Ubi.
Közeledik az E3-ott a többi pénzcsináló játékuk lesz terítéken.
Év végére jó esetben hozzánk vágják az 1.8-at.Reggel olvastam egy hosszabb cikket a redditen és ott nagyon jól kiemelte az írója, hogy nem ezt kéne mindig propagálniuk, hogy megcsinálják- vagy nem- a bugokat, hanem a cheaterek ellen nem tesznek semmit.
Találkoztam olyanokkal a héten DZ-ben, hogy egy nyugodt szerveren egymást húzták manhunt terén.
Oda mentem és még udvariasan meg is kértek, hogy hagyjam őket.
Így ha egyedül vagy marad a szintezés és farmolás, mert továbbra is a DZ-ben esnek jó cuccok pl. a most használt Bullfrogok stb. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #39094 üzenetére
Szerintem meg fun
De mint már korábban megegyeztünk ebben, ez egyéni preferencia.Az biztos, hogy a korábbi játékmód helyett mást kíván tőletek is. Eddig viszonylag könnyű volt a manhunt, mert a casual playerek nem mentek vissza rátok egy bizonyos idő után, vagy egyáltalán.
De őszintén kérdezem, 1000+ óra után még mindigarra áll felaz a lényeg, hogy túlélj egy manhuntot, vagy az, hogy lövöldözz egy jót?
Nem hiszem el, hogy a 45 perc manhunt után azért bosszankodtál volna, ha lelőnek, mert abból a 45 percből kihoztad amit lehetett...Tegnap előtt 15-20x haltam 1v4, majd 2v4-ben egy négyes banda ellen, mire le tudtam lőni az egyiket, mentünk volna a többiekre is, de szervert váltott a gép. Látszott rajtuk, hogy játszani akarnak, nem mentek el a kijárattól, és megvárták míg kijövünk, nem azonnal kaptuk a turretet meg a gránátot
Számomra a játék a lényeg, és mivel most már a játék sem szintez le amikor én nem akarok mással játszani, akkor miért ne?Shittalk
Nem éri meg komolyan venni bármelyik szájhőst...
Érdemes megkérdezni "What's your age, kid?" Többet nem szól hozzád a legtöbb -
VTom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Huawei B525s-23a 4G LTE WIFI router fehér
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest