- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossonero89
tag
válasz
Krissz1983 #38404 üzenetére
1.
Lehet, hogy összeesküvés elmélet, de az is lehet, hogy nem! Te mivel magyarázod akkor azt, hogy már az 1.3-ban jelen lévő csalók, a mai napig vígan rohangálnak a dz-be? Ott a Rainbow six, ami idősebb a division-nél és a mai napig rakják kifele a csalókat. (Tudom, ott van BattleEye), de az se mai játék!2. Honnan veszitek ezt a Division 2 baromságot?? Egy apró hírmorzsa sem volt még (nemhivatalos sem)
arról, hogy valaha lessz e. Mellesleg a Massive úgy tudom, hogy valami agyatlan Avatar játékon dolgozik most. -
Elims
veterán
válasz
Krissz1983 #38404 üzenetére
"...ne kreáljunk összeesküvés elméleteket."
Pont ezért nem írtam ki eddig.
"Van itthon olyan játék ami ugyanennyibe került és van benne két órám."
Ezzel szerintem nem vagy egyedül.Nekem nem egy vagy két olyan játékom van..
Ettől függetlenül már rég megtehette volna az ubisoft a kemény ban-t -és nem a trágár beszédért-,de nem tette.
Az,hogy egy éves játék az még közel sem öreg.Több olyan ubisoft játék van ami több éves és dübörög a multi része.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest