- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
válasz
akoska07 #33961 üzenetére
Ma én is potyáztam egyet a survivalben Épp beléptem a dz-be, erre pont hívott valaki egy kimentést, útközben egy elesett játékos cuccait összeszedtem, meg is volt a hat cucc, mire oda értem láttam, hogy egy 4-es csapat hívta a kimenekitést. Le darálták a huntereket, szálltak is be, de a 4. srácot megelőztem és beugrottam negyediknek.
Pár F.ck you-t elsütöttek.
Ilyenkor az ott maradt negyedikkel mi van? Hív egy új kimentést és kap egy új huntert?
Ha már az elesett játékostársak, én szeretek 10-15 perccel később bemenni a dz-be, mint az első dz-be lépő játékosok. Tegnap is bementem, hullához odarohan, a srác ott hagyott nekem egy exotic m44-et, egy sasg-t, a jelzőpisztolyt és 19 divtechet. Sok dolgom nem nagyon volt tovább.
-
válasz
akoska07 #33961 üzenetére
Azért, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon
Szépen is nézne ki, hogy a 2-3. de legkésőbb 4. alkalomra mindenki teljes HE felszerelésben menne, te meg aki először megy be meg ott kínlódik a vacak zöld cuccaiban és küzd az életben maradásért.
Úgy semmi kihívás nem lenne benne mert max 15 perc alatt eljutnál a kimentésig.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest