- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19156 üzenetére
én azóta várom az undergroundot, mióta a játék megjelent és olvastam róla, hogy mi lesz az első dlc. remélem, hogy valóban élvezetes lesz és nem csak ilyen heti hvt-s szintű valami.
-
Anonymus23
veterán
válasz
"pvp dz teljesen értelmét veszti,"
Már miért vesztené értelmét? Ment itt a sok sírás, hogy nem találnak/tok olyat aki PvP-zni akar, aki oda beteszi a lábát, akkor azt mindet lehet lőni, előlről, hátulról, bárhogyan
Ha oda bemegyek, akkor legalább tudom, hogy mire számítsak, és nem lootolni megy az ember, hanem lelövetni magát az agyongearelt játékosokkal. -
bunfi
őstag
válasz
Én meg remélem, hogy igen. Tudom, hogy neked nem tetszik az öltet, mert nem lesz kit megalázni a stickiddel, de a reddites témákat, kommenteket, petíciókat olvasva lesznek páran, akiknek ez nagyon fog tetszeni.
Szvsz. az LMG +30% az kb. az smgkkel egy dmg/bullettre hozza fel őket, kíváncsi vagyok érzetre milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest