- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami furát tapasztaltam az elmúlt 3 napban és gondoltam leírom.
Tanultam zh-ra helyesbítek zh-ákra.
Szerda.aludtam 5 órát.
Csüt.hajnali 4-kor feküdtem és keltem fél 7-kor.Ez 2,5 óra alvás.
Péntek:napon szintén csak 7 kor keltem. 3 óra alvás.
Ezen a napon éjfélig voltam fent.
2,5 adag kávépor 1. nap éjjele.1,5 liter kóla 2. nap este(nem szeretem,csak olcsóbb mint a tea és koffeines.Szarul is voltam tőle)A legviccesebb,hogy alig voltam fáradt.Kivéve péntek hajnali 4,mert akkor nem láttam és a könyv felett bambultam.
Ma aludtam 17 órát röhögve,úgy,hogy baba van a házban aki ordít néha.19 óra volt a rekordom,de akkor is keltettek.Visszatérve miért lehetett,hogy alig voltam fáradt,mikor alszok 3 órát és fent maradok 11-ig le vagyok lassulva.Most meg ilyesmi szinte nem is jött ki,pedig nem 1 napról volt szó,hanem 3 ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged