Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szép darab ez is.
De jó neved van
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Na, ez pedig szép nagy lett volna.
-
Az Eiffel torony elutasított tervei, thanks Toochee:
Kattints a képre a nagyobb változathoz
-
Jövő májusban viszont a szokásosnál is izgalmasabb lesz az utazásunk. Biztosan nem tudjátok, de mi mindig autóval megyünk, és ráadásul nem is autópályán. Ez azért van így, mert én minden percét élvezni szeretném az utazásnak. Ha látunk egy bájos tavat, egy szép rétet, vagy egy idegen városrészt vagy piacot netalán útközben, mi bizony megállunk, jókat csavargunk, magunkba szívjuk a látványt, és gyönyörködünk benne. Magát az utazást is egy nagy kalandnak élem meg, és minden részét el szeretném raktározni mélyen a lelkemben. Hazafelé pedig direkt nem is foglalunk szállást magunk, hogy egyrészt meglepetés legyen, másrészt így nagyon izgalmas. Így történt ez idén is. Nagyon vérpezsdítő volt. Mindent el fogok követni, hogy jövőre ugyanilyen izgalmakban bővelkedő utazásunk legyen.
Videó: [link]
Szóval jövő májusban nem csak Párizsba megyünk. Az útvonal, amit tervezünk:
5-6 nap Párizs - annyi hely van még, mi felfedezetlen, hogy nem lesz unalmas.
2 nap Normandia - a híres partaszállás helyszínei ugye, a "D" nap: Omaha beach, Utah beach, Gold beach, Juno beach, Sword beach. Az Európai történelem nagy helyszíne ez. Az ide vonatkozó Call of Duty részeinek helyszíneit is meg fogjuk keresni, Normandia Carentan, stb.
2-3 nap Cannes esetleg Marseille - majd északról le délre. Hiszen Luc Besson Taxi filmjének utcáit mindenképp látni kell, ahol Daniel és Émilien oly jól megnevettetett minket.A hazautat még nem tudjuk....
Kattints a képre a nagyobb változathoz

-
Mi is vettünk kint, vagyis csak az asszony ilyen 4-5 centiseket, de égett az arcom, mert vagy 20-at vett. Én inkább tollat vettem a ismerősöknek. Abból jövő májusban még kell vegyek, mert nagyon fogyó eszköz.
Képzeljétek, amikor előszőr kint voltam Párizsban, akkor még ha jól emlékszem nem volt az Eiffel torony körül üvegkerítés. Ha jól emlékszem. Most már ugye csak pénzért lehet még a lábához is bemenni. 2002 körül volt az első.
Ja, és ahányszor kint voltam, mindig épp volt valami balhé, és mindig tele volt a város gépfegyveres rendőrökkel. Ezt mindig kifogtuk sajnos. Ennek ellenére szeretem.
-
Neeeee......besza, behú....ezt nem is tudtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.