- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Emmen H,Cambuur V,
A gólra bontott meccsek D Tehát 2-3 gól..PL: Lazio,Udinese, -
zitromz
tag
am bwinen déltől u23es török lesz élőben
tuti pénz az első félidőben több mint 0,5öt szereznek tétel
a fele brigád 2-3at is szokott azt is meg lehetne kis utánanézéssel kis téttel -
zitromz
tag
Halljátok ha bet365 nem engedi a / jel használatát regisztrációnál(lakcímemhez kellene) akkor ne törődjek vele vagy ne próbálkozzak náluk és keressek másik irodát?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #40688 üzenetére
Pohár az tele van, ha még a cipőjét is eladná bele se merek gondolni milyen forgatások lennének...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
L_YKing #40685 üzenetére
Azért én azzal vigyáznék, elvileg jönnie kellene de mivel Román bajnokság, és 9 ponttal vezetik a bajnokságot, úgy hogy 1 meccsel kevesebbet játszottak mint a 2. helyen álló csapat. Szóval ha eladják, vagy egy X-et kihoznak akkor sincs semmi baj. Persze lehet simán nyer, meg ez is lenne a reális, de én ilyen kis oddsért kihagynám.
-
L_YKing
addikt
Az egyik Román meccset érdemes figyelni!
Steua Bukarest nyerni fog -
-
giigz
veterán
Holnap durrantok
-
umek7
őstag
Hát a mai nap sem zárult rosszul. Holnap kötelező overre pakolni a West Ham - Tottenhamet.
-
zolee5016
őstag
Az 5/3 és 5/4-jött..ha a milan x-eltetem ,nem a marseillest akkor megvan..pedig mennyit agyaltam melyik 9 órás lesz x..
-
De ahogy látom megy ez nekem:
201 Betis - Malaga D 3,20
216 Internazionale - Milan: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1,93
232 Paris SG - Marseille: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1,93
300 Ft
Eredő odds: 11,91968
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 3575 Ft230 Paris SG - Marseille H 1,50
217 Internazionale - Milan: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
201 Betis - Malaga H 2,25
300 Ft
Eredő odds: 5,97375
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1790 Ft -
pohár
félisten
ha már a Milan nem tudott ez ellen a bűnfos Inter ellen nyerni... legyen kis profit:
Penarol v Olimpico 1/2 pontos hendikep
Penarol(-9.5) 1.875Columbus @ Chicago NHL Puck Line - Gól hendikep
Chicago Blackhawks(-1.5) 1.952 -
GabN73
addikt
Jó ez a Milan meccs, megrakom a vendég győzelmet élőben, 2 perc, és egyenlítenek...
-
L_YKing
addikt
Xerez gólt kérnék!
-
zitromz
tag
na ha megtartja a PSG a vezetést lesz 2K a számlámon
-
GabN73
addikt
Végre, jött egy kevés
-
L_YKing
addikt
Sportingbeten mennyi a kifizetési minimum?
-
GabN73
addikt
Szegény Villarreal, 2 meg nem adott tizi
-
pohár
félisten
na akkor MOST fújják le a Milan - PSG - Benfica hármast
-
L_YKing
addikt
Betis-Malaga?
Na baazmeg erre betis gól
-
válasz
Daniel Alves #40654 üzenetére
Amúgy nem sajnállak, mert tudom hogy jön majd nemsokára hogy "ijajjj, mekkorát kaszáltam".
Téged az istenek is védelmeznek, a szerencse kegyeltje vagy -
válasz
Daniel Alves #40652 üzenetére
Most ne haragudj meg meg nem kárörvendés, de végre látok már ilyet is, nem csak azt hogy 50 meg 100 eurókat nyertél
-
Daniel Alves
őstag
A mai napom nem lett a legjobb -177euro (eddig)
-
giigz
veterán
Inter X, PSG X, Betis nyer vagy X
-
zolee5016
őstag
Remélem ma is megrohad a befőttem....
egyik szelón....Basel,Bruege Liege X az atletico -1 d vel 1-0 ra áll,a zagreb törölve...
másikon Basel,Bruege,Liege x zagreb törölve,psg meg 21h-tól x re téve.....
Ha már a Zagreb 1.0szorzó akkor legyenek is meg..amúgy x-en volt és az egyik szelón a szorzó 368-as lett volna.... -
L_YKing
addikt
Online sporfogadási oldalaknál nincs meghatározva a minimum tét amennyit ki lehet venni?
-
Na az AM se fog jönni, így hogy piros.
A vendégeknél volt 4 meg sem mertem gondolni, hogy a hazai oldalon lesz előbb.
Mondjuk esélyes lesz hogy a vendégeknél is lesz kiállítás. -
Zjunior
veterán
Atletico 10 emberrel ....
Nem lesz egyszerű! -
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K #40640 üzenetére
Azt te csak hiszed!
Tényleg úgy van, ahogy írtad, tehát sokszor nem rakom meg az előre eltervezett szelót, és 1-2-3x szerencsém is volt, mint pl. ma, megmentett a hülyeségem/lustaságom egy buktától. Viszont! Sokkal többször volt, amikor összeírtam, és szintén nem raktam meg, de bejött volna. Sajnos számtalan példa volt már rá, életem legnagyobb nyereményét, 3k -> 120k, is úgy baltáztam el, hogy összeírtam, de úgy voltam vele, nem rakom meg, minek azt, a múltkor is csak elment
És bejött volna, de tényleg, sokszor volt ilyen, ha az arányt tekintjük, több nyereménytől estem el, mint buktát megmentett...
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K #40637 üzenetére
Itt voltam, beírtam egy hsz-t, de akkor rá sem néztem az eredményre, itt mutattam a képeket a családnak. Ahogy azzal végeztünk, egyből eredmények, és írtam is a hsz-t, hogy nem raktam meg.
Egyébként nem szoktam valótlant írni, egyébként sem lenne semmi jelentősége, hogy most 250 vagy 270k mínuszban vagyok
-
B-L-A-C-K
titán
Aha oké, már párszor volt nálad ugyan így, de gondolom akkor csak piszok nagy szerencséd van mindig ilyenkor, bár nem értem ha fél 7 től itt voltál miért nem mondtad végül nem tudtad megrakni a "a nagy tétes tutidat" csak miután elment már akkor nyögöd be...
De tényleg piszok nagy szerencséd van...
-
Zjunior
veterán
Gyilkos az ATM meccs!
-
B-L-A-C-K
titán
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K #40625 üzenetére
Rokonoméknál voltam, elhoztam a síelős képeket, egyszerűen nem értem el a lottózóba. Akkora mákom volt, előtte akartam megrakni, de úgy voltam vele, majd visszafele beugrok, megjárom úgyis félóra alatt.
Aztán 6 órakor indultam hazafele, és nyilván mérgelődtem, hogy erről ennyit... Na és ez volt a szerencsém, hogy koradélután a Braunschweig-et akartam volna 20k-val, de lusta voltam, meg mire kiállok, már lejárt az idő. Aztán most megint lekéstem, és így nem ment el a 20k...
Ettől függetlenül úgy szokott lenni, következő alkalommal megrakom, és elmegy, de most esküszöm, hogy nem raktam ma semmit.
-
-
zitromz
tag
Na még mindig nyerhetek 7700at ha ezek bejönnek....nem fognak
Gambrinus league AC Sparta Prága - 1.FC Slovacko
Háromesélyes fogadás
AC Sparta Prága
?
1.40
2013.02.24. 21:00:00
Ligue 1 Paris Saint-Germain - Marseille
Háromesélyes fogadás
Paris Saint-Germain
?
1.50
2013.02.24. 19:00:00
Primera Division (Liga BBVA) Atletico Madrid - Espanyol
Hendikep 0:1
Atletico Madrid -
Tibinho
tag
ember nincs a földön aki ezt Xre rakta
harmadik leikszel az 18.al
ennyit a 20K ról -
zitromz
tag
elmehetne ez a produkció vmi kabaréműsorba.. a lágy ívelések az ellenfél kapusának meg azok az oltári vakvilágba,csak ne a fürt kapuja körül landoljon lövések vmi elképesztően szánalmasok voltak
na jól van nem sírok tovább csak az a baj h van min -
giigz
veterán
Az nem gyenge lett volna, első nap bukok 20k-t
Még szerencse, hogy a második félidőre értem haza, nem tudtam megrakni...
-
B-L-A-C-K
titán
Hát most komolyan szerintetek ami velem 4 hónapja megy ilyen van?
-
zolynet
veterán
atletico meccs elég harmatos ... de legalább a 11-eseket nem adják meg, jajjj
-
L_YKing
addikt
Estéra valakinek valami duplázós? 1000ft-al megraknám!
4000ft ment el a kuuva Lever-Fürth meccsen! -
Tibinho
tag
SZÁNALMAS
-
B-L-A-C-K
titán
Hihetetlen hogy belenyúlok pont egy ekkora lebeszélt meccsbe...
Csak 100 ezer várhatóm megy el ezen, a kézi lazán nyer, már vezetnek bőven, a Cardiff már jött...
Viccc
-
zitromz
tag
"színjáték az egész világ"
-
zitromz
tag
láttátok az előbbi helyzetet?
néhány méterrel a kapu előtt egy nagyon laza mozdulattal a kapus feje fölé a hálóra íveli a leverkuseni -
B-L-A-C-K
titán
Na jó megyek megfürdök meg eszek, nem is nézem tovább, egy ilyen átlátszó sz@r meccsen nincs mint, mindig belenyúlok az ilyenekbe...
Még az kommentátor is kivan akadva, és ő gondolom nem is rakta...
-
Zjunior
veterán
Kinek van a legnagyobb lóvé rajtuk?
Aktív témák
- Elden Ring
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB (PS4 Slim 500GB)
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest