- Fórumok
- Egyéb
- Tippmix - Archívum I.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
-
pohár
félisten
-
b3Ro
senior tag
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
-
szpal17
őstag
-
giigz
veterán
-
wmarci
senior tag
-
pohár
félisten
-
jpm
senior tag
-
jpm
senior tag
-
wmarci
senior tag
-
whited
addikt
-
expander
senior tag
katasztrofalis az elmult 2 het... akarhogy valogatok, mindig van 1 esemeny ami nem ugy alakul ahogy en gondolom es altalaban ilyen 1.3-1.4 körüli "elvileg" biztos meccs. kell nekik a pont, alapbol jobbak, jobb a formajuk, egesz sok mindent megnezek, es megsem jön össze. leszarnam, ha egy 5meccses szelvenyemen elmenne 3, csak idegesit, hogy megint elöjött az ami regebben, hogy mindig egy viszi, es az az 1 az egyik legbiztosabb meccsem.

-
janos1988
addikt
Például engem. Ebbe már benne van a 184-es eredménye - online még nem frissítették. Erre mit látok?! 1-es odss, törölve!!! Na meg a jó kurva anyátokat, azt. Mi van van pöcsfaszok, sokan nyertek volna a 8,7-es szorzóval. KURVA ANYÁTOK eszerté!
Nehogy nyerjen az ember... Hihetetlen milyen aljasok, eszem faszom megáll. -
giigz
veterán
-
atila4
senior tag
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
-
sz_abika
addikt
-
janos1988
addikt
Jó az csak nézni kell azt a hsz-t is amire válaszoltam. Ott a tegnapi szelót kell nézni, azaz ezt (klikk). A másik az eredményt mutatja, hogy jött a 3/5-ösön a 3. (8,70x odds) és így nyertem
Csak még a tippmix oldalon nem frissítették az eredményt. -
Xantor
tag
-
sniper elite
senior tag
-
janos1988
addikt
-
atila4
senior tag
-
sniper elite
senior tag
-
kokeny92
tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
anonymus89
addikt
-
janos1988
addikt
-
sniper elite
senior tag
Emlékszem arra a meccsre igen, volt máskor is, hogy a Bayern vitt mindent nálam is mérgelődtem egy darabig de bl döntőn veszíteni velük eléggé más érzés főleg ha drukkolsz is nekik na mindegy meg kell emészteni. A Juventust megraktam egyszer 5kval háromesélyben aztán 22kval végsőre. Remélem nem rontanak mert tudom, hogy nagyon jó formában vannak szóval bízom bennük.

-
Daniel Alves
őstag
-
pohár
félisten
-
Daniel Alves
őstag
Az egyik barátom tanácsára tettem meg a 3 mérkőzést aki nagyban tolja (ha lehet ilyet írni)
Az a gond hogy mivel a pókert hanyagolom tilt miatt marad pénz tologatni a tippeket!
(most látom hogy mennyibe is van/volt a heti pókereim)
Mellesleg volt ennél már nagyobb tétem is de mondom ezt csak ajánlották... bejött ennyi.
Lesem a Francia tabellát és nagyon sok csapat kieshet még a bajnokságból...

[link] -
fixi
csendes tag
-
Daniel Alves
őstag
Finn-Orosz V (Szerintem ebből a nyereményből 20k megy arra hogy az oroszok nyerik a VB-t) Persze csak akkor ha 1.5 felett lesz a szorzó....KHL lassan beéri az NHL szintet...
WH feljutása a PL-be
illetve a Chelsea... Nagyon leírták a Chelseat és a 2.57-e szorzó nagyon csábított!
odds: 6,52 tét 8000ftMa 5k-t feltolok 3 mérkőzésre csak még nem tudom mi legyen az a 3...

-
szpal17
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
-
sniper elite
senior tag
-
Csucsu88
tag
-
Tomics
addikt
-
szpal17
őstag
-
giigz
veterán
-
pohár
félisten
-
Zoli9292
tag
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
bmath
csendes tag
-
giigz
veterán
-
janos1988
addikt
-
bmath
csendes tag
-
Daniel Alves
őstag
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
Mindkettő kötésben van, ha végső győztesként 15k jönne már csak ez van a szelón hátra, háromesély mellé még kell németek eb legjobb 4-be jutása akkor abból jönne 35k mindkettőt 5kval raktam meg mint általában minden fogadásomat ennél csak nagyobb pénzel fogadok ha látom értelmét mert úgy éri csak meg igazán a dolog.
-
Kornel213
tag
-
janos1988
addikt
De gondolom véletlenül sem az történt, hogy csekkolták, hogy áll a FC Lusteanu - Hartberg és egyeztettek a BW Linzel a Bécsiek, hogy skacok, ha nem lesz legalább X, akkor biztos kiesők leszünk. Áh, az az osztrák 2-ben teljesen kizárt

Mindenesetre jó lenne megnézni a meccset, mennyire hajthattak (vagy inkább mennyire felejtettek el védekezni a hazaiak a 2. fi.-ben), aztán a 76' perc után hogy álltak le a nyomulással.
-
b3Ro
senior tag
-
atila4
senior tag
-
giigz
veterán
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
nincsisbéla
aktív tag
-
pohár
félisten
-
Bencus88
nagyúr
-
pohár
félisten
-
umek7
őstag
-
giigz
veterán
-
sz_abika
addikt
-
Angelina87
tag
-
szpal17
őstag
-
Szilo1985
csendes tag
-
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
-
szpal17
őstag
A többi hozzászólás így nem látszik...egyébként csak egy 10-est, de hogy mire...egyébként még van 10 perce, hogy jöjjön. de nem is a fogadás a lényeg, hanem ahogy kommentálja.
Kép címe: ,,most jöttem rá igazábol h nincs agyam,,
Pörgettem 0,26 eurot, azt felvittem 1,1 euroig szóval mehet a fogadás.

-
pohár
félisten
mi az?

a mai bónusz jegyében:
Deportivo La Coruna v Las Palmas Mérkőzés nyereményszorzók
Deportivo La Coruna 1.363Fognini, F - Granollers, M Mérkőzés nyereményszorzók
Fognini, F 1.533Potro, J v Youzhny, M Összes játék, 1. Szett
Fölött(+9.5) 1.70Wawrinka, S v Tipsarevic, J Szett hendikep fogadás
Tipsarevic, J(+1.5) 1.425Berdych, T v Kubot, L Szett fogadás
2-0 - Berdych, T 1.333Federer, R v Berlocq, C Összes játék, 1. Szett
Alatt(-9.5) 1.50 -
juliabrilke
veterán
-
szpal17
őstag
-
juliabrilke
veterán
-
dReFiX
senior tag
-
Csucsu88
tag
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
-
pohár
félisten
-
Daniel Alves
őstag
-
janos1988
addikt
-
mario1012
tag
Ezt nem rakta meg szerintem, csak nekem írta, mivel az előbb írtam hogy nagy tétre milyen fogadás lenne jó és szerintem arra feltételezte ezt.
096 Hapoel TA - Maccabi Haifa H 2,40
098 Düsseldorf - Hertha BSC D 3,20
103 Huddersfield - Milton Keynes Dons H 2,10Erre írta hogy rakjam meg nagy téttel, amit így ebben a formában biztos hogy nem fogok, nem látom benne azt a nagyon nagy esélyt.
-
sajtee
őstag
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
juliabrilke
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az előbb majdnem lőtt egyet a Juve.

))))