Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Kizárt, hogy itt lesz 4 gól.

-
Bencus88
nagyúr
Ennyien megraktuk, akkor jönni fog az over!
-
Bencus88
nagyúr
Jól van WH egyenlített, viszont nem nagyon potyognak a gólok az Osasuna meccsen.Jó lenne legalább 1 gól még félidőig.
smeagolmzx: De örülnék én is annak teúristen

-
Vandit.
addikt
válasz
smeagolmzx
üzenetére
Pl lehetne döntelten.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
válasz
smeagolmzx
üzenetére
+1

-
smeagolmzx
csendes tag
osasuna meccsen is lehetne vmi

-
smeagolmzx
csendes tag
1-1 !%%%%%%%%%%%%!!!!

IGEEEN -
Zoli9292
tag
Egyenlít a West Ham 1-1.
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Már bánja is, hogy beírta... De miért?
Az ilyen emberekkel szokott egyébként megtörténni az, hogy tényleg nyert.

Nekem is van ismerősöm, aki mérhetetlenül köcsög volt hozzám az ilyen helyzetekben. Pl. amikor megkértem, hogy mutassa már meg a szelvényt, akkor ugyanezt csinálta, hogy nem mutatja meg, dugdosta, meg össze-vissza beszélt. Nagyon tud az ilyen idegesíteni... Ennek előzménye annyi volt, hogy 500 Ft-os szelvényeket rakott, és az is elment neki mindig. Aztán egyik napról a másikra 2k-val kezdte el, nyert 20-at, utána volt olyan, hogy 5-ből 50, 10-ből 130. Így összejött neki vagy 250.000 Ft két hét alatt. De nem akármilyen tippekkel, mintha előre tudta volna az eredményt. Azelőtt meg semmi... Azóta sem mondta el, mitől történt ez, de a múltkor is volt olyan, hogy vagy 50.000 Ft-ot nyert, de a szelvényt nem mutatta meg, csak dugdosta, és amikor rákérdeztem, hogy "akkor nyertél?", azonnal mondta, hogy "nem", mikor másnak meg a szelvényt mutogatta. 1 embernek, aki nem hazudna nekem, ha rákérdezek.
Azóta kicsit keményebben lépek oda focizáskor...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sajtee
üzenetére
50/50 az volt hogy egy gyerek betévedt ide, és mondta eddig 50 szelót rakott, és 50 jött is neki! De nem 1.01-es odds volt 1 szelón, hanem több meccs valami 20x körüli odds minimum, átlagban (de ebben már nem vagyok biztos utána kéne olvasni itt)....
Természetesen mikor ide adott tippeket, és megrakta hirtelen leromlott ez a statisztikája, plusz beforgatta saját magát párszor olyanokat kamuzott... -
Bencus88
nagyúr
Ahogy csak leírtam második félidő még1 gól szuper

Osasuna meccsen potyogjanak a gólok

-
smeagolmzx
csendes tag
frankfurt mar 0-2

gyerünk west ham !!
lol és vezet a leicester , de milyen gól ......
-
sz_abika
addikt
Hol lehet megnézni SBn az élő fogadásaim?
becsszó nemlátom -
smeagolmzx
csendes tag
bastia 2-0-ra vezet , termsézetesen a simát sem , nemhogy a hendit nem mertem megrakni

-
B-L-A-C-K
titán
Ha valóban nyert volna akkor megmutatná, egy mert dicsőség neki, 2 mert miért ne lehetne. Itt is vannak ilyen emberek, pl állítólagos fél milliót nyert egy illető itt, de mikor 5x mondom mutassa már meg természetesen átsiklik felette. Már azóta eltelt több mint 1 hét, ha most megmutatná már akkor se hinném el, lehet 1 hónapig tart a photo shop...

De legjobb még akkor is az 50/50-es gyerek, remélem rémlik...

Buldozer99: Grat szép...

-
Buldozer99
senior tag
Brassó - Universitatea Cluj X 3.10 1-1 OK
LKS Lodz - Korona Kielce V 2.40 0-2 OK
OB Odense - Aarhus GF V 2.70 1-2 OK300-6025ft
-
giigz
veterán
Régebben az ilyeneken iszonyatosan fel tudtam magamat húzni, amikor így hazudozik valaki, de most már inkább csak nevetek rajta:
Reagált a tegnapi csodagyerek az 50 Ft-ból 1 milliós nyereményre. Ugy kérték tőle, hogy mutasson képet... Válasz:
"Sziasztok!
Nem akartam felhajtást. Bánom, hogy beírtam. Amelyik hozzászólás rólam szólt, nem is olvastam tovább, akár kételkedik, akár gratulált.
Örömömben írtam, hogy még van 3 meccs hátra. Én többet erről nem fogok írni.Ma a HJK-nak nyernie kell.
Mindenkinek sok sikert!"
Most erre mit lehet mondani?

-
B-L-A-C-K
titán
Birom ezt a Betclic-et, minden játék betölt ahogy látom, csak az ingyen pötyögtetésem nem...

-
Bencus88
nagyúr
Na Vezet a Frankfurt még a félidőben
Még1 gólt rúgjon és örülünk
-
smeagolmzx
csendes tag
ezaz vezet a frankfurt !!

vazz csak szurkolok miatt nehogy félbeszakadjon
-
giigz
veterán
Aachen meccs erősen döntetlennek tűnik, persze még van egy félidő, de amiről beszéltem ITT beteljesülni látszik.

-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ennyit a statisztikáról és az oddsról
csak a kötekedés végett 
-
sajtee
őstag
112 1 Barcelona - Chelsea: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 4.45 2.13 2.07
5k-val megéri vendégre?
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy jut eszembe lesz@rom mi lesz a Barca meccsen csak 11-es legyen valamelyik részről mert kamiba azt raktam...

-
janos1988
addikt
Jól van Hacken, erős kezdés után erős visszaesés, bénák...Az Elfsborg simán hozza, minek fogadtam a Hackenre is...

-
sz_abika
addikt
Na hogy El Classico döntő legyen, 2.27es odds van rá, de van egy olyan érzésem h valamelyik meccsen nem spanyol jut be.
-
giigz
veterán
válasz
Buko01
üzenetére
A Malaga elvileg 80%, hogy over lesz, én inkább 60%-ra mondanám, egy 1-1-et is elképzelhetőnek tartok, és akkor már lőttek is a 2,5 fölöttnek... Egyébként jó lehet, valamiért egy 0-0-t vagy 1-0 0-1-et nem tudok elképzelni...
A WHU meccs szerintem totálisan háromesélyes, mint már írtam is talán, de 2,20-ért talán megérheti... Ha ~ 1,80-ért adnák én nem áldoznám a pénzt rá (így sem), de nem rossz tippnek néz ki.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én meg már azt a szöveget unom, hogy labdabirtoklás, passz, kapura lövések száma, ja meg statisztika. Az mindenesetre tény marad hogy a focit gólra játsszák. Egyébként egyik meccsre sem teszek se nyertesre, se továbbjutóra, mert nem hinném hogy bármelyik is tükörsima lenne majd.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Buko01
üzenetére
West Ham idegenbe jelenleg a legjobb csapat, de bármi lehet, egy 6/7-es kami szelvényemen nekem is V-be van, de nagy összeggel semmiképpen sem ajánlanám ezt tippet azért...
CA Osasuna - CF Malaga (under/over 2.5)
Under/Over - Tipp: 2 1,70Ez meg kb olyan mint a fej vagy írás szitu...
-
Buko01
tag
Sziasztok, ezt valaki véleményezné nekem?
Leicester City - West Ham United
Tipp - Tipp: 2 2,20CA Osasuna - CF Malaga (under/over 2.5)
Under/Over - Tipp: 2 1,70szemezgetek vele h áldozok rá 3k-t nem tudom megér-e annyit
-
B-L-A-C-K
titán
Dehogy esett, csak már unom ezt a szöveget, de nem csak tőled hanem már pár Real fantól hallottam, és úgy unom hogy nem vagyok Barca drukkel (se Real)...Igen gólra játsszák ez tény, de szerintem jobban kéne aggódni egy Real tovább jutáson mint egy Barcán. Nem hinném hogy idegenbe a Barca azok után amit produkált otthon ne nyerne...
De majd meglátjuk mi lesz, az már biztos semmit se tudok majd nagy összeggel megrakni, szóval anyagilag nem befolyásolna ha rosszul sülne el bármi is...
-
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem tök mind1 ha Drogba is játszik, ezt vegyétek már figyelembe! Otthon semmi esélyük nem lesz....(szerintem). Inkább a Real necces...
-
umek7
őstag
Csak halkan jegyzem meg, hogy Drogba elutazott a kerettel, és az angol sajtó szerint kezdeni is fog.
-
mario1012
tag
válasz
atila4
üzenetére
Igen, de akkor volt Drogba, most állítólag nem lesz ami megkönnyítheti a dolgukat a hazaiaknak, persze ettől még más játékos is szerezhet gólt, de ha otthon nem nagyon tudtak támadni akkor a Nou Campba még ennél is kevesebbet várok tőlük, bár egy-egy veszélyes kontrától azért tartok. De jónak érzem így előző meccshez viszonyítva + hazai pályával ezt a tippet.
(Ettől függetlenül még lehet gól, de reméljük nem lesz, a londoniak részéről)

-
mario1012
tag
NA végül a Bl-nél maradtam, és ami megtetszett és holnap menni is fog 5k-val:
Barca - Chelsea Chelsea szerez gólt: NEM 1,74
Real Madrid - Bayern München Real jut tovább 1,61 -
sz_abika
addikt
Az Ön számláján olyan bónusz van 7,27 € értékben, melyet még nem forgatott meg. Ahhoz, hogy kivehesse a bónusz összegét, teljesítenie kell a bónuszra vonatkozó megforgatási feltételeket. (Eddig mindössze 3,87 € összeget forgatott meg a bónusz 99,00 € összegéből).
hi lo switchel beindult a biznisz, ruletten meg megalapoztam 1.85ről, 7eurora.
Valahol 20E forgatásnál dőlök majd be kb
nem nem jutottam el addig, nulla maradt
-
kukinyo
addikt
Örebro 0 - 1 Elfsborg 7. perc
-
BéHGT
senior tag
19. perc: LKS Lodz 0 - 2 Korona Kielce
Eddig nem rossz a tipp! -
B-L-A-C-K
titán
Na nem lép be, gondolom az oldallal van valami gubanc, vagyis belép de lassú a játéknál meg server errort ír ki, nektek is?
Amúgy köszi mind2őknek...

-
sz_abika
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Az Ön számláján olyan bónusz van 2,35 € értékben, melyet még nem forgatott meg. Ahhoz, hogy kivehesse a bónusz összegét, teljesítenie kell a bónuszra vonatkozó megforgatási feltételeket. (Eddig mindössze 0,10 € összeget forgatott meg a bónusz 99,00 € összegéből).
hmmm...50 cent mellett a pirosra téve (nyertem) de nem látom a forgatásban
-
sz_abika
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
2x is jött bonus shi' = 1.65t nyertem
Az Ön számláján olyan bónusz van 1,65 € értékben, melyet még nem forgatott meg. Ahhoz, hogy kivehesse a bónusz összegét, teljesítenie kell a bónuszra vonatkozó megforgatási feltételeket. (Eddig mindössze 0,00 € összeget forgatott meg a bónusz 99,00 € összegéből).
xd
-
B-L-A-C-K
titán
Betclicken milyen játéknál van ez az ingyen bónusz? Mert e-mailbe nem kaptam semmit...
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Eladó egy Pixel 7a
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)