Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Közben Lille 2-0...eddig jó a hendikepes fogadásom

Lekopogom de eddig szinte minden jön!
(de nyugtával dícsérd a napot!

-
juliabrilke
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Most így őszintén. Lehet, hogy pirosat adtam volna inkább, de a buktatás nem büntető területen volt.
Nekem a Lille gól kellett mondjuk az első félidőben.
-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
helyes, lille meccset is overre raktam

most johet a concordia gol, es csokolom
-
sz_abika
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ott a gól...csak rossz helyre

-
Daniel Alves
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Már vezetnek is
26' De Melo T. (Büntető)
Steaua emberhátrányban 0:2
-
juliabrilke
veterán
Lille szépen nyom a Caen ellen.

-
giigz
veterán
Én nem tudom mit csináltok ti ezekkel a szelvényekkel, nekem a 2-3 éves is úgy néz ki, mintha ma adták volna ki...
-
Daniel Alves
őstag
fordított a Wrexham

(#47590) sz_abika:csak a testemen keresztül

-
umek7
őstag
Auxerre jól kezd basszák meg, pedig olyan jól indult a kombi..
-
walakii
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
reggel én is megtettem, azért remélem még nyernek

-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nah most remelm lessz meg 2 gol. 1-2 ben kiegyeznénk

-
sz_abika
addikt
Jelena...Jankovic..titti..
nem nyert

2es oddson tetten meg élőben, a második szettben meccslabdát bukott és kikapott.
BAH.os bonuszom fele rajta volt ^_^ -
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Na f@sza 35. perctől emberhátrányban Steaua... erről ennyit

-
wmarci
senior tag
Holnap megy az 5-ös a Poolra!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
nem vagy szívbajos, ennyi pénzt franciákra tenni

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére

ahogy írták, a betclic jó ha holnap kifizeti... -
Daniel Alves
őstag
Vezet a Steaua

pohár: Megjött a moneybookers pénzed?
-
szpal17
őstag
-
Na hajrá West Ham

GÓÓÓL
Vezet a WH
-
sz_abika
addikt

Stakowsky vs. Harrison meccs
első szettet Tieban hozta Harrison, pedig az ukrán srác esélyesebbnek volt tartva. Mondom jó semmi gond az ukrán jól tolja +1,5setes hendibe csak elég lesz.Második szett, 5-3 Stakowsky, breakelőnye van ok, kikapcsolom streamet. Visszajövök tiebreak van 5-4re vezet épp emberem.
5-7re kapott ki.

-
kukinyo
addikt
Nézi valaki a Mansfield - York meccset?
Mintha a korzón sétálgatnának.
-
sz_abika
addikt
Ez a BAH ez egy rakás...
Korábban zárnak a piacok mecs előtt mint tippmixen, és élő eseményt nem tdusz kombinálni holnapi meccsel...
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére nem tudtok jó 5-ös lottó számokat? Kéne 5 jó szám, ha bejön mindenkinek raknék egy alaptétes 6/7-est...

-
sz_abika
addikt
Lett újságom...ha tudom hogy van benne 5 szem Tic-Tacis akkor már korábban is megveszem!
-
pohár
félisten
olyan jó hogy eddig ül a betclic a pénzemen, holott azonnal meg kellett volna jönnie a pénznek, faszkivanmár

lemaradok két teniszmeccsről, ingyen pénz lett volna
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
de minek utaltál át egy ezrest?
kb egy hónapja meghalt az egerem amit te szerváltál még nekem

-
-
sz_abika
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hol? 2 boltban voltam itt a környéken, de nem kaptam...
Tesco Express az utolsó esély, mert esőben messzebb nem megyek

-
pohár
félisten
7.5. 2012 - Tenisz bónusz
Ez ajánlat érvényes egyedi és gyűjtőfogadásokra, melyek 7.5. 2012 01:01 - 8.5. 2012 00:59 CEST között kerülnek megtételre és lezárásra
A bónuszra való jogosultsághoz minimum meg kell tennie 10 tenisz fogadást
A bónusz összege megegyezik a fogadástétjeinek átlagával. Például: 10db 3000 Ft-os fogadás után Ön 3000 Ft bónuszt kap t
A maximum bónusz játékosonként 3000 Ft
Mielőtt számlájáról kivenné bónuszát azt 5x-ször meg kell forgatnia minimum 1,3x vagy magasabb szorzójú eseményekenlényegében oddsfüggetlen a dolog, szóval hajrá

DA... nem, nekem nem kellett

holnap is jó ajánlat lesz:
8.5. 2012 01:01 - 9.5. 2012 00:59 CEST
Írja be a mobiltelefonjának böngészőjébe a hu.sportingbet.com címet, és fogadjon a mai nap folyamán bármilyen sporteseményre, akár több téttel is. Ha fogadásai nem nyernek, akkor a tétet visszatérítjük 1500 Ft értékig. -
giigz
veterán
10 fogadás, bármilyen szorzón?
Van most vagy 500 Ft SB-n, ha mindig csak ezt az 500-ast rakom fel, és nyerek mindig, akkor lesz vagy 1.500-2.000 Ft-om, meg akkor adnak mellé, és akkor kapok mellé még vagy 500 Ft-ot... Ez így igen kecsegtető, de lefogadom, hogy akik ezt megcsinálják, 10-ből 8 ember el is fogja bukni...
-
szpal17
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Csak gondolkodtam, hogy ha már úgyis fogadnék ma apróért akkor legalább tudok olvasgatni is belőle...Meg fogadni 3 euroért..
-
pohár
félisten
7.5. 2012 01:01 - 8.5. 2012 00:59 CEST
Tegyen meg minimum 10 tenisz fogadást a mai napon és adunk Önnek egy bónuszt 3000 Ft-ig ami megegyezik fogadástétjei átlagávalSportingBeteseknek jó alkalom, ma lesz pár meccs a madridi torna végett

-
giigz
veterán
0,0000 €

-
umek7
őstag
hát a netes póker valamilyen szinten lehet manipulálva van... végülis mindegy, nem vagyok nagy pókeres
Nem tudom mire gondolsz, nincs. Esetleg kérdezd meg a PA-n lévő több tucat grindert hogy őket hogy nem csalja le az RNG, mert ők bizony hosszútávon nyerő játékosok.
(#47456) B-L-A-C-K
Van benne valami, mikor tournament játszok akármilyen lap van xy illetőnél 10 ből 8x az nyer akinek több zsetonja van. Kurva sokszor tapasztaltam már, meg sokan is állították már ugyan ezt...
Persze, mert minden hobbi játékos a stackméretet veszi figyelembe, viszont fogalmuk sincs arról hogy a KK-juk egy A2 ellen csak 10-ből 7-szer fog nyerni, a maradék 3 alkalommal "lemákolják" őket. A bukókat mindenki sokkal hamarabb megjegyezi, ráadásul elég csak pár tornán rossz napot kifogni ahhoz hogy mindenféle csalást emlegessenek.
-
b3Ro
senior tag
Mára :
Concordia - steaua. 2.5 fölött 2.10
Rennes - montpeillier. X2 1.50 -
törölt tag
válasz
kmagor
üzenetére
A Betfair más ,mint a többi sportfogadó iroda. Tulajdonképpen nem sportfogadó iroda, hanem egy tőzsde. A Betfair egy igazi különlegesség az online sportfogadásban.Felhasználói ugyanis egymás között fogadnak, egymásnak kínálnak és egymástól fogadnak el oddsokat.Ezért a Betfair -nél az oddsok is magasabbak,akár 15-20%-al a többi fogadóirodához képest.
-
kmagor
csendes tag
válasz
whited
üzenetére
A betfair nem egy fogadóiroda ?
...mert ha az akkor fogadás és bukás esetén pénzhez jutnak, az ÉN pénzemhez
?
A fogadastipp.blog.hu az tele van bet365-ös hirdetéssel.. jó persze mondhatni h az elemző ott, annál van, ezért írja annak az oddsát...
Lehet csak rossz a májam. . .
-
sz_abika
addikt
Bet-at-Homenál, egy kombi szelvénynek kell lennie 0,50 értékűnek, vagy soronként ez a köthető minimum?
-
-
kmagor
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Inter - Parma meccs előtt kaptam egy olyan emberkétől tippet interre aki hosszu évek óta folytat levelezést személyesen a játékosokkal, és egyébként egy intelligens ember aki megérdemli h tiszteljék, gondoltam hallgatok rá... mellé csaptam egy Atl. M. - real soc.-os hazait.. betfair-es elemzés alapján...
Mind a kettő elment... inter kikapott, a real socos pedig X lett...
Hozzátenném h hülyeséget csináltam... mert az interes emberke, a palermo meccsre is azt mondta h élve megeszik a palermot, és mi lett...
a betfaires elemzéshez meg csak annyit fűzök h .. kételkedek abban h nem a bukméker irodák kreálják ezeket a fosokat...Utólag visszagondolva, szerintem a "ha jön akkor...
" vitt rá h megtegyem...Ma csak annyit jelent a dolog h (1 kis tapasztalat...), hosszu lesz visszadolgozni...
-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A cluj meccs elott is felfigyeltem rájuk, es engem is meglepett, h nyertek, de e meccs utan fogadtam rajuk kb. 3x es szepen hozogattak. tudom hogy a bukarestnek kene a gyozelem, es ezert rakok overt.
úgy van. nyerünk mind ketten, es kesz.

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
...és ennyiért bőven izgulok hiszen a Bukarest egy győzelemmel az 5. helyről amit semmit nem ér feljön a 2. helyre ami már BL selejtezőt jelent!
A Concordia pedig az utolsó 3 meccséből megverte a 2 kiesőt viszont a Clujnak is betette a kaput... azt ne mondd hogy forma alapján bárki is behúzta a Concorda (kieső) - Cluj (1.) hazaiba...

Nyerjünk mind a ketten

Szóval én nem alapozok már semmire...
sőt arra sem hogy X csapat a 8x. percben vezet 2 góllal és már megnyerte a mérkőzést 
Ja és nehogy támadásnak vedd a hozzászólásaimat!

-
sz_abika
addikt
0,24 a kaszinó
hát ebből sem fogok fogadni -
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ez is egy hozzáállás .... remélem akkor nyer a steaua 2-1 re, és akkor jó mind kettonknek.

pl.: cluj ?!
-
Daniel Alves
őstag
Igen néztem!

Még nem tettem meg!
Amúgy meg nagy ívben tojok legtöbb esetben a formára mert semmit nem ér... lsd Juve-Lecce de azt hiszem sorolhatnám még a többi mérkőzést!
Szerencsejáték annyit mondok!JA és azt nézted hogy miért van mostanában annyi győzelme a Concordiának?
Azt hogy kikkel játszott!?
Szerintem nézz utána.
-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Papírforma szagúnak berakni a concordia meccset? ha meg nem tetted akkor szvsz ra kéne nezned az utolsó 8-10 meccsre a hazaiaknal. en maximum rakok egy overt rá...
-
mmdms
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
ugyanígy voltam én is, már könyveltem a buktát, lefeküdtem. reggel meglepődve néztem.

-
kmagor
csendes tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hát az a meccs eléggé szégyen volt.. végén bírókat rendőri kisérettel.. ilyenkor azért nem szeretnék olyan csapatban lenni aki jól játszik egy erősebb ellen mégis el kell buknia...

-
mmdms
addikt
Tegnapi nyerő:
243 FC Zürich - Basel V 2,20 ---- jött
249 Valencienne-PSG V 1,75 ---- jött
251 Trabzonspo-Fenerbache V 2,20 ----- jötteredő odds: 8,47
tét: 500
nyeremény: 4235 FtBár a psg meccs elején majdnem szívrohamot kaptam..
-
kmagor
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
valójában pont fordítva
, csak én nagy bukta után vagyok

szóval nyertem én már 10-15 000 ft-kat, csak az sajna visszadolgozás volt...
Ma is kéne valamiket visszadolgozni, de csak okosan... neem kellenek ide a 10es szorzók... csak az a lényeg h jöjjön, mindegy h mennyi de jöjjön, előbb utóbb, visszajön... csak legyen biztosabb mint a többi

Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Nvidia Quadro FX570
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

26' De Melo T. (Büntető)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)