Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teewine
tag
Egy kis érdekesség még azoknak, akik nem tudnak róla, hogy mind a MusicBee, mind a Foobar2000 zene lejátszó alkalmazásoknak van telepíthető DLNA / UPNP kiegészítője. Ezekkel a kiegészítőkkel a számítógépen lejátszott zene vezeték nélkül, WIFI-n keresztül átküldhető pl olyan Blu-ray lejátszóra, ami hálózatra csatlakozik akár ethernet kábellel, akár WIFI-n keresztül és van benne DLNA / UPNP kliens és semmiféle más kliens nincs benne. Így a Tidal-ról letöltött zenék hasonló képpen hallgathatóak, mint az Apple esetében az airplay funkció.
-
Teewine
tag
-
Teewine
tag
-
Teewine
tag
Hans Zimmernek a Live In Prague album esetén ez van az infóban:
<MQAENCODER> : MQAEncode v1.1, 2.3.2+724 (26991ef), F8EC1703-7616-45E5-B81E-D60821434062, Dec 01 2017 10:52:21
Valakinek biztos mond valamit. Engem hidegen hagy. Számomra az a fontos, hogy élvezem az album hallgatását, vagy sem.
-
Teewine
tag
Azért kérdeztem rá, mert hátha valaki nem tud róla, hogy mindenféle mókolás meg torrent nélkül le lehet tölteni MQA minőségben is a zenéket ezzel az alkalmazással. Ha meg valakinek nincs MQA képes lejátszója, átakalakítja WAV-ba.
https://github.com/yaronzz/Tidal-Media-Downloader-PRO/releases
-
Teewine
tag
A Tidalgui alkalmazást rajtam kívül használja még valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest