Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Biztosan láttad, hogy az általam publikált megoldás nem 1db módosításra képes, hanem kapásból 6 menüpont van, és ez a jövőben akár még bővülhet is, ugyan megoldható lehet recovery alá is, de ahhoz minimum aroma telepítő kell, és a telepítéshez custom recovery, tehát jelen esetben, mivel már kész van a T6S-re is a csomagom, azt tenném ki, és majd ha lesz időm ránézhetek a recovery megoldásra is.
ui: egyébként mi a gond a windows alá készült programmal?
-
nyisziati
veterán
A jelet megtalálja nekem is, sőt, a MobileUncletools mutatja is zölden a műhódokat (legalábbis egy részüket), a navigációs programban mégis izeg-mozog a pozíciómat jelző háromszög. Időnként átrak egy párhuzamos útra, vagy kategórikusan kijelenti: "nincs GPS jel". Néha meg "tolat" a jelem, holott megyek előre stb.
Így nem lehet navigálni, amikor gyakran még a sávokat is figyelni kell, hogy merre tartsak.
.
Teszteld le legalább egy 20 kilométeres úton autóval, és ha minden rendben, akkor szólj légyszi kelzsocának, hátha ő meg tudja mondani, mi a különbség a két teló GPS vevőjében, vagy szoftverében. -
Zsoltwader45
aktív tag
A készülék értesítő ledjét tudja villogtatni de csak pirosan ami a gyári szín. Az alsó érintő sort nem villogtatja.
Ezért választottam a képernyő kijelzést mert ebben az esetben amit beállítok jelzésre azoknak a programoknak az ikonját vagy beállított színét villogtatja ( mint egy virtuális led ) értesítésként. beállítasz bármit, nyomsz egy tesztet, de csak akkor látod, hogy mit csinál ha rányomod a képernyőzárat. Utána simán visszaléphetsz tovább állítgatni ha mást szeretnél. -
KamuMazsola
őstag
Mint írtam a másik topikban, csak egy kínai betűs app volt rajta, valami online játékbejelentkező, azon kívül egy appmarket, baidu browser és du speed booster. A du- rajtahagytam, a többit eltávolítottam. Az alkalmazások kezelésénél jegeltem a kér kínai google beiteli eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest