Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ennyire nem akarok bedurvulni. (meg egyelőre nem is tudom, hogy kell visszaállítani az IMEI-t, gondolom az sem atomfizika, ha van mentésem, csak utána kéne olvasnom) Megpróbálom a saját scatter-rel, Upgrade-ben, aztán, ha nem jó, akkor hagyom, talán megvárom a Lollit.
Amúgy nekem is most épp újraindulás csend van, ez vagy a belakatlan rendszernek tudható be, vagy annak hogy a 64-es kártyát kicseréltem 32-esre.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Üdv! Érdekes jelenség alakult ki a telón. Hátha valaki tud rá magyarázatot. Idáig semmi gondom nem volt a gps-el. Gps test is látott 10-12 holdat pozicionalt is. Tegnap hazafelé kiváncsiságból megnéztem, 0 hold, semmi helyzet. Mobil neten agps update, semmi, mobile uncle tools, ygps beállít semmi, MT gps tools epo download semmi. Nem látott holdakat, azt sem tudta hol vagyok, de csak mobil neten (VODA). Itthon panelban wifi mellett 7-8 mp, 10-12 hold pillanatok alatt megtalált mindent 3-4 méteres pontossággal. nem először fordult elő hogy mobil net mellett nem talál semmit. helymeghatározás bekapcsolva legpontosabbra, adatkapcsolat működik, böngészővel bármit lehetett nézni. No ez miért van?

-
-
helixP
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kérlek, mindenképp szólj, mert így ez nem igazán használható.
A lefilmezés meg sajnos elég necces, mert egyrészt telefonálás közben történik a dolog, illetve annyira random, hogy már csak azt veszem észre, hogy világít a THL-logo. Vagy ugye deepsleepben marad, és nem ébred fel. Mondjuk erről jobban lehet
Előre is köszi!
-
moart66
újonc
válasz
kelzsoca
üzenetére
Értem, köszi.
Vajon a fagyásokra lesz még valami javítás?
Olyan fain teló lenne, ha nem lennének ezek a bosszantó gyermeteg dolgai. Tegnap telefonbeszélgetés közben fagyott le. Pont vezettem, hátlap le akku ki, ("piszkosul örültem") utána meg mentegetőztem amikor az ügyfelemet 4-5 perc után tudtam csak visszahívni. -
Zsoltwader45
aktív tag
-
Robaj
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
"semmi"
"működött, utána nem"
Amit tudok: reggel töltőn volt, 100%-ra feltöltődött, majd facebook, net, stb. majd go munka
munkában kollegája szólt neki, hogy keresik az ő telóján, mert nem hívható a THL.Arra tippelek, hogy ota be volt kapcsolva, auto update, de teló újraindult, és elindította magától a frissítést.
cwm és root volt/van rajta, gyári rommal
valahogy fel kéne ismertetni windows-sal, hogy adb, vagy flashtool menjen rajta...
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Értelek köszi. Bár nálam az iroot jobban bevált. Dolgozik a root explorer, a total commander, lehet másolni áthelyezni mindent mindenhová. PC-n kereresztül lett rootolva nem telóról app-filével. A rendszermentést is így tudtam még az elején megcsinálni a recoveryt is, és a particionálást is. A lényeg akkor nem is teszem fel ezt a update.zip-et. azért köszi a gyors reagálást.

-
Robaj
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
CWM rootolt teló meg fog dögleni ota frissítéstől... feleségemén előrelátóan kikapcsoltam az auto update-et, barátnőjének pasija nem... most itt van nálam a telója és tégla... nem lehet bekapcsolni, cwm sem jön be, windows nem ismeri fel adb driver telepítése után sem.

-
-
elod22
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Manuális telepítés után sem akar elindulni, ugyanazt a hibaüzenetet dobja. Inkább hagyom a fenébe, nem ér annyit az egész
Azért kösz a segítséget.A K800-as fényképezésre volt kiélezve, cyber shot meg minden. Az a xenon vaku is akkorát villant, hogy tényleg volt értelme használni. Kár, hogy a mostani telókba csak alig pislákoló ledet tesznek

-
zotyesz66
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én kettővel próbálkoztam, nem mókoltam egyiket sem, egyik rosszabb volt, mint a másik. Szerencsére én a fiamnak vettem a telót, szóval nem ez az elsődleges felhasználási célja. SIM és net volt bennük, pozíciót mindkettő talált viszonylag hamar, de indulás után elég hamar gondjaik voltak.
-
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
+ segítség. Letöröltem a supersut mindenestől. Újra az iroottal nekiláttam (pc-n keresztül) a rootlásnak. Sikerült elvégezni. Megpróbáltam a rootexplorert másol, áthelyez, permission is működik. nem tudom mi a különbség a rootok közt de így minden ok. Remélem segítettem.

-
válasz
kelzsoca
üzenetére
Rendben, köszi

Még olyan kérdésem lenne, hogy írták a rom alá páran, hogy nem ment a frissítés után hátsó hangszóró, és ezt így sikerült megoldani: "solved. again backup by my previous cwm recovery"
Tehát ajánlott lenne még megcsinálnom frissítés előtt ezt a CWM dolgot, és azzal is csinálni egy mentést? -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Rendben köszi!

Hátha ez segítség! Az enyém még alapoknál lett rootolva amikor még a leírásoddal nem működött. Akkor iroottal lett felülírva, utána a recovery meg a biztonsági mentés. Mos megtörtént a particionálás, majd eltűn róla a kínai root, viszont a supersu lett telepítve és így van meg a root jogom. előtte tudtam másolni. Remélem ez segít valamennyit.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Érdekes volt az usb driver! Feltettem akkor HTC-nak ismerte fel, Utána lett Galaxy, amikor ujraindult LINUX, most megint HTC. Mindegy végezte a dolgát. Tökéletes. Ami fura, hogy idáig látta a telefon memóriát is meg az sd kártyát. Most csak az sd kártyát látja a számítógép is meg a gyári fájlkezelő is. Ennyi az észrevétel.
-
joelke HU
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy milyen megoldásban gondolkodtok? Értem ez alatt, hogy mennyire lesz nehéz kivitelezni, olyan kezdőknek, mint én. Az open dott tabnál nagyon szimpatikus és hihetetlenül egyszerű megoldást csináltak erre a kérdésre a fiúk. Mármint az alkalmazása, nem az elkészítése a dolognak.
-
nyisziati
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nah, sikerült a root és a komplett rendszermentés, nagyon köszi az értékes leírást!

.
@zsoltwader45:mostmár működik a GPS EPO, rootjogot kért mindenhova, tényleg nem tudom, neked hogy sikerült anélkül. Mindenesetre már sokkal jobb a helyzet, bár állóhelyzetben még inog a jel egy kicsit. Úgy 10 méteres a pontossága. De legalább a (biciklis) navigációt jól viszi. Még az autós teszt hátravan, ha ott is legalább ilyen pontossággal navigál, akkor megtartom.
-
válasz
kelzsoca
üzenetére
MTK SoC esetén még nem láttam hasonló működő megoldást, ha valaki igen, ne tartsa magába.
Egyszer olvastam, hogy valaki látott olyat, hogy ez volt leírva egy TWRP telepítésekor. Most tényleg nem vicc, tényleg olvastam, de akkor még nem foglalkoztam vele, lévén kapásból cseréltem recovery-t (rendszermentés és portolás után), így a 3e recoverynek sosem volt esélye.
Megpróbálok utánanézni, de nagyon minimális az esélye, hogy meg is találom. -
bioengin
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azt hittem, meglesz, de eltűnt ahonnan települt... Telepítés után törli?
Viszont, megbolondulok, mert vmit nem értek: megvan a root jogosultságom (root checker ki is írja, tudok recoveryt cserélni, SuperSU fentvan, látszólag minden OK), és mégis hibára futok a gps.conf file system/etc-be másolásakor. Be van állítva a Total commander meg az ES file explorer root jogosultsága is, és mégis írás hibát dob ki... (read only file system...) Installáltam már a te, recoveryből telepíthető rootodat is, de semmi.
Van vmi ötletetek?
-
New Bluestar
tag
Szia !
Hát nem sok jót tudok mondani . Most egy másik gépen próbáltam, driver felment, minden rendben, próbálom a flashelést, és ugyanaz a hibaüzenet jön.
Alul piros csíkban írja, hogy download DA 100%, aztán egy ablakban a szokásos PMT changed for the rom; it must be downloaded.
itt van egy kép róla : [link]
-
New Bluestar
tag
Szia !
Próbáltam a recovery cserét a blogodban leírt szerint, de a Flashtoolban a következő hibaüzenetet kaptam :
PMT changed for the rom, it must be downloaded
Van valami ötleted, hogy mi lehet a probléma ? Addig minden úgy ment ahogy írtad, a driver rendesen települt.
Köszi !
-
Sajnos nem szedte ki.
@ (#3) dewill79
Érdemes leszedned és data és cache nélkül megosztani!
Ilyen formában ugyanis az imei-t is visszaírja több készülékre és azonnali hálózati tiltást eredményez!Mindenkinek:
T6 PRO könyvtár
Amit tartalmaz:
- insecure kernel
- gyári kernel- Philz Touch recovrey
- gyári, <3e> recovery- gyári, de insecure kernelt tartalmazó CWM mentés
- gyári, flashtool-os rom (by Socr@te @ needrom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel céges kártya így a net levan tiltva. De nézgelődöm milyen másik kártyát tudnék bele a net miatt.