Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsei
csendes tag
válasz
hardline
üzenetére
Nem történt vele semmi olyan,ami miatt esetleg ez előfordulhatna.
Nekem van egy Doogge teflonom,és az ugyanezt csinálta. Beraktam a fiókba,azóta ott van.
Üzletben azt mondták, hogy kijelző csere, de nem tudom.Hogy a családba kettő ilyen előforduljon??
Én nem értek hozzá abszolute, de arra gondoltam, hogy valami elállítódott esetleg. -
cenzor
tag
válasz
hardline
üzenetére
Én novemberben vettem új akkut és most újraindulgatás helyett teljesen merevre fagy, csak az akksi kiszedése segít. 2 hónap alatt gondolom nem ment tönkre az új akksi. Nem tudom mi lehet vele, lehet egy új telefon után nézek

Szerk: azt hozzá kell tennem, hogy az új akksi tényleg megszüntette az újraindulásokat, egészen eddig.
-
femiki
tag
válasz
hardline
üzenetére
Kijelzőidőről nem tudok nyilatkozni, én csak telefonálásra használom. A lényeg, a gyári akksival 1-1,5 naponta töltöttem. Ezzel most 2-2,5 naponta kell töltenem, azonos felhasználási mód mellett.
Van egy ilyen felesleges mérő műszerem eladó, (2db-ot rendeltem) ha érdekel irj privátot. -
Tibu966
csendes tag
válasz
hardline
üzenetére
Tegyétek fel a miuipro 5,5,29-et, abban minden benne van, Magyar nyelv is.
HelixP-nek: Ami meglepő, hogy a gps is teljesen pontos, legalábbis egyenlőre!!! xposed, wsm-manager, mitools nem szabad feltenni, mert pontatlan lesz a gps. Wazze-val néztem, abban ha a sebességmérőt kikapcsolom, teljesen pontosan működik, meglepő... azért még próbálgatom... "Art" nincs benne , 26630pont antutu míg a gyári rom(2015,03,05)+xposed+gravity 27750körűl volt nekem kb.Art bekapcsolására a miui-n ez nekem nem működött, de biztos van más megoldás: http://en.miui.com/thread-24122-1-1.html
-
Zsoltwader45
aktív tag
-
KamuMazsola
őstag
válasz
hardline
üzenetére
A face nekem sem villogtatja a ledet. Amikor először feltelepítettem az első frissítésig működött, de azóta nem.
A videó nem tudom hány fps, tv-n egész nézhető, de mintha a hang nem lenne a helyén. Fene tudja családi videót nem ezzel fogom felvenni, de mint szükségmegoldás jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi