Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jaja, azok bizony. De legszebb az lesz, amikor a TP bill elől odaülsz egy akármilyen bill elé, és "pfúj bazze, mi ez az izé"... és az egy logitech billentyűzet...
Nem is tudom, kisgyerekként is IBM fan voltam, emlékszem, amikor apám hazahozta a céges széleskávás vajszínű monokrómkijelzős IBM laptopot és azon aknakeresőzhettem. Hűű! Az nagyon komoly volt. Ma meg már a saját IBM gépemen dolgozgatok... bárcsak minden gyerekkori kívánságom így teljesülne...

Gondwana: De én szentségtörőként a Toshiba R széria fanja is vagyok (ha már van ilyenem...
). Velem mi lesz? Nekem dupla adagot kell innom? 
-
Gondwana
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Csoportterápára én is jelentkezek (anonim Thinkpadfanok klubbja, péntekenként összejövetel, a templomnak szemben = a kocsmában):
Saját részre van kettő (x31 linuxal, T60 kíndózzal), hugomnak vettem T42-t, egyik főnököm feleségének pár hónapja vettem T41-et, másik főnökömet sikerült meggyőzni, hogy kell itt a cégben egy T61-es, a baráti körben elhintett rádumálásokat nem is számolom.
Következtetés: aki tőlem kérne tanácsot, nem kaphat objektív információkat, mert csak TP-kről tudok szóllani.
Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Velem mi lesz? Nekem dupla adagot kell innom?