Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
evone
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
hat ha 1x pesten jarok beviszem, de tenyleg vigyazok erre a gepre, es nem utom, nem csapkodom, nem locsolok ra vizet semmi, tenyleg nem hiszem hogy annak a szarnak ugy kikene kopnia. megha durvan nyulnek hozza akkor oke, de igy. eleg sokat sporoltam ra ahhoz hogy vigyazzak ra.
masrest telleg nincs idom se. max mar csak jovore, addig csak kibirom valahogy.
mindenesetre aki valaszolt nekem a debreceni szervizben, szerintem lese szarta, csak hogy kevesebb munkaja legyen inkabb elhajtott ezzel, pedig ha ranezne rendesen a gepre akkor lathatna hogy rendben van tartva stb, .. na mind1, azt hiszem kicist tulzasba vittem a nyavogast, csak kicsit idegesito ez az egesz. ertheto okokbol.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Dell G5 Laptop
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest