Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
tototos
addikt
Már a recovery részt kiírtam. Biost 3-szor átnéztem de semmi jelen ennek a rejtett partíciónak
Ezek a driverek közül választhatok Wlannál vagyok gondban mert van 2 majdnem egyfomra
-
tototos
addikt
Na megvettem a T61-t. Kérdés hogy lehet a vista helyett xp-t rakni rá? És hogy lehet a recovery partíciót kiírni dvd-re?
-
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek mit nézzek meg amikor megveszem ezt a laptopot? T61 Mi az hogy CHS garancia? Nem világgarancia szokott lenni a Thinkpad sorozatra?
-
tototos
addikt
Na megvan a befutó noti. R61 veszek mellé egy 9 cellás akksit 26+áfáért és akkor az akkuidő is megoldva. Vagy tud valaki kisebb akksit olcsóbban?
-
tototos
addikt
hát nekem se jön be annyira
Akkor marad 2 lehetőség. T60 core duo vagy T60 core 2 duo
-
-
tototos
addikt
Ez a laptop megéri az árát? T60
-
tototos
addikt
Nem túl olcsó ez a gép? T60
-
tototos
addikt
-
-
tototos
addikt
Hát az újabb chipset kicsvel jobban spórol az akkuval, akkor az integrált videókártyája is jobb mint a GMA950, meg támogatja az legújabb procikat is. Ismerek egy olyan srácot akinek van egy nagyon brutál procija és a 300 ezer foriuntos laptopja nem fogadja el, ezért most venni akar egy 965-ös chipsetű gépet.
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
válasz
Adrian Mole #2477 üzenetére
Hát a szempontok azok a t61 melett hogy újabb platform.
-
tototos
addikt
Hello mindekinek!
Segítsetek dönteni légyszi. Nem tudok dönteni egy T60 és egy T61 között. Mindkettőből 14,1- colost néztem, de a T61 az széles kijelzős. Eztzel az a gond hogy csak 4 cellás akksival szerelik ami 2-2,5 órát bír ki. Teszteket olvasva a T60 ugye 4,5 óra körül bír a 6 cellás akksival. Nekem fontos lenne az akkuidő(egyetemen nem mindig van lehetőség 220-ra dugni). Lehetőség hogy veszek hozzá egy 6 cellás akksit de sajnos kilóg belőleVagy másik hogy ultrabayes akksi, de azzal nem tudom mennyi időt tudok hozzáadni. Szerintetek mit tegyek?
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Szerintetek ez a laptop [link] megfelel egy építészmérnök tanulónak? Olyanra gondoltam hogy a videókártya mennyire támogatja a tervezőprogik használatát. Árban egész jónak tűnik és a kártya neve nekem tetszik. -
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Szerintetek egy t60 mennyivel tud többet mint egy z61? Nézegetve a z61-t abban van firewire meg s-video is, most még nincs ezekre szükségem de lehet hogy a későbbiekben lesz. Meg sokan mondják hogy milyen jó a széles kijelző. -
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek megéri ez a gép az árát? [link] -
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek megéri befektetni egy T60-ba vagy várjam meg a Santa Rosat?
Aktív témák
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest