Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szerintem a töltőre a teljes garanciaidő vonatkozik.
Szerintem megér még egy próbát, ha már úgyis ott vagy állandóan.
Nálunk az egyetemen sok helyütt az alba szállítja az IT infrastruktúrát. Mondjuk amikor az alba laposokat megláttam, hát nevethetnékem támadt... nem véletlen beszéltük rá annak idején egyik tanárom egy T60-ra.
Valami 500k-s gép volt, mert kellett neki a bikább VGA, erős proci meg a sok RAM nagy kijelzővel.
Szerintem azóta is boldogan használja. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valami 500k-s gép volt, mert kellett neki a bikább VGA, erős proci meg a sok RAM nagy kijelzővel.
Szerintem azóta is boldogan használja.