Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HThomas
üzenetére
Barátnőmnek is R61e-je van. Ha le van csukva a fedél akkor jobb oldalt megnyomva kicsit recseg. De ezenkívül nincs semmi más gond. nagyon masszív gép. Tegnap mesélte hogy a szaktársai Acerei, Asusai mennyire amortizálódnak.
Volt aki azt mondta neki már bánja hogy ő nem TP-t vett.
Meg csodálkoztak hogy mért olyan nehéz ez a gép. De hát kérem ebben van anyag. 
-
nemethbalazs
tag
válasz
HThomas
üzenetére
Hm... nem volt dolgom szemtől-szembe R61-el egyenlőre, mindössze csak annyira, hogy Öcsém olyat nézeget, 14"-os kijelzővel, egyenlőre csak neten, élőben még Ő sem látott.
Ellenben láttam R52-t nagyon szép állapotban, alig látszott a használat, és R51-et annyira szétesve, hogy annak látványára bizony megrendült a bizalmam egy kicsit a ThinkPad gépekben. Hogy mennyire és milyen hatásoknak tette ki a gazdája, azt nem tudom. -
HThomas
őstag
válasz
HThomas
üzenetére
Nos, közben hivatalos forrásból is megtudtam, hogy ez való R61-be: ThinkPad Serial ATA Hard Drive Bay .
Érdekes, a honlapon nincs feltüntetve... No mindegy, hátha másnak is hasznos az infó. -
Sped
aktív tag
válasz
HThomas
üzenetére
Megerősíthetem, nekem egyébként pont ez tetszik benne, erősíti az érzés hogy ez egy strapabíró masina.
Egyébként ha derékszögnél kicsival jobban ki van hajtva a képernyő, akkor sem tudom úgy visszahajtani, hogy ne támasztanám meg, mert különben elcsúszna a gép, olyan erős a "hajtókája". 
-
nemethbalazs
tag
válasz
HThomas
üzenetére
Igen, már megkaptam tomi.tomi kollégától is
. Az Ő SL500-a sem nyílik úgy... érdekes, hogy amikkel volt dolgom annál mind azt tapasztaltam hogy bizony nem kell 2 kéz a nyitáshoz, hozzáteszem, hogy kivétel nélkül mind kis Thinkpadek voltak, 13,3" - 14" kijelzővel (T21, T23, T40, T60, T61), talán a nagy kijelzőhöz erősebb zsanér dukál.Ezennel visszavonom az "egykezes" kijelentésem

-
HThomas
őstag
válasz
HThomas
üzenetére
Erre valaki?
Egyébként Vista mellett megéri a lenovo-s power managert használni? Úgy vettem észre a Vista energiagazdálkodási beállításai kicsit részletesebbek, és a lenovos progi hatására nem élnek. Pl Vistán elvileg beállítható %-ra a min max procihasználat, a lenovos programban meg csak 2-3 fix lehetőséget találtam, és egy adaptívat, ami viszont nem túl spórolós - főleg ha töltőn van a gép, ilyenkor szinte folyton fullon megy a venti is, amit nem szeretek.
Kicsit más: ha adaptívon elindítok egy hd videót akkor beakad néha, ha felteszem max performance-ra akkor nem. Lejátszás közben visszaveszi a teljesítményt, teljesen érthetetlen módon, aztán kis szaggatás után meg visszateszi fullra. Gáz.
-
iMOD
csendes tag
válasz
HThomas
üzenetére
Így van, a lemezes megoldás akkor hasznos, ha megsérült vagy törlődött a rejtett partíció.
No erre van a "kék" gomb.Én mos a ThinkVantage/Product Recovery-vel kiírattam 3db DVD-re a gyári rendszer rekonstruálásához szükséges fájlokat.
Meg készítettem Rescue Media DVD-ket is. Ehhez nekem 7db DVD-re volt szükségem, de így a meglévő, teljes frissített és konfigurált Vista-t, ill. az S: és a Q: jelű meghatókat is archiváltam és ha meg is sérül ezek közül valamelyik, vissza tudom állítani.
Először úgy voltam vele (még gép vásárlás előtt), hogy XP-t teszek fel rá a hozzá adott Vista helyett, de amikor megtapasztaltam a gyári rendszer komplexitását és szoftveres támogatását letettem róla.
Miért nyúljak hozzá, amikor egy legális, jogtiszta és megfelelően konfigurált, szoftveresen ellátott rendszert kaptam a géphez?
Tudja valaki, hogy milyen márkájú RAM-ok vannak a Lenovo-kba? (Nekem SL500-as notebook-om van).
Gondolkodom RAM bővítésen, nem mintha döcögne valami is a Vista-n, de nem tudom érdemes-e az eredeti gyári RAM-ok helyett mondjuk egy Kingston-t installálni.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Volt aki azt mondta neki már bánja hogy ő nem TP-t vett.
Meg csodálkoztak hogy mért olyan nehéz ez a gép. De hát kérem ebben van anyag.