Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
HThomas
üzenetére
Megerősíthetem, nekem egyébként pont ez tetszik benne, erősíti az érzés hogy ez egy strapabíró masina.
Egyébként ha derékszögnél kicsival jobban ki van hajtva a képernyő, akkor sem tudom úgy visszahajtani, hogy ne támasztanám meg, mert különben elcsúszna a gép, olyan erős a "hajtókája". 
-
Sped
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Igen, rá fog kérdezni, hova telepítsen.
Szuper, viszont beraktam az XP telepítőt, elindul, majd a meghajtódriverek betöltése után kiírja, hogy nem talált merevlemezt így nem tud telepíteni... ugyanezt csinált az SP2-es és az SP3-as XP telepítő. Miközben asztali gépre már többször is raktam fel ezekről a CD-kről rendszert...
Szóval úgy döntöttem, adok még egy esélyt a Vistának.
A Recovery DVD szett már kész van, még a boltban megcsinálták nekem pár hónapja, amikor vettem a laptopot.

Viszont a partícionálással kapcsolatban tudnál/tudnátok ajánlani nekem olyan progit, amivel egyszerűen és könnyedén létre tudnék hozni két partíciót, mert a Vista saját programja nem tudja a megfelelő méreteket prezentálni?
-
Sped
aktív tag
Oké döntöttem: felrakok egy SP3-as XP-t.
Annyit szeretnék megtudni, hogy telepítésnél felismeri-e a rejtett partíciót, vagy leformáz mindent, ill. használható lesz-e a Thinkvantage gomb bootolásnál? -
Sped
aktív tag
Bár ahogy olvasgatok más topicokat, nem biztos hogy okos dolog egy eredeti Vista Businesst warez XP-re cserélni... egyébként recovery partícióról való rendszerrakásnál újra lehet partícionálni a vinyót? Mert a Vista nem tud olyan partícionálást végrehajtani, ami nekem megfelelő lenne. Most a rendszerpartíció 110 gigán terpeszkedik, míg az adatok 40 gigán. Ez pont fordítva lenne az ideális.

-
Sped
aktív tag
Sziasztok!
Már pár hónapja boldog felhasználója vagyok egy Thinkpad R61-esnek, mindennel meg vagyok vele elégedve, csak a Vistának van néhány hülyesége, amit nehezen viselek el. Szóval azon gondolkodok, hogy visszateszek egy XP-t. A Vista telepítőkészletes Recovery lemezeim vannak, ennek ellenére nem szeretném letörölni a rejtett partíciót, az a pár giga elfér... szóval az XP telepítő látni fogja a rejtett partíciót alapjáraton is vagy kell vmit ügyeskedni? Másfelől pedig mielőtt ehhez az egészhez hozzáfognék, szeretném tudni, hogy XP alá is megvannak a szükséges driverek ahhoz, hogy megfelelően működjön a notim minden funkciója? (elsősorban a wifi adóra gondoltam, az a legfontosabb nekem).
Üdv. Sped
-
Sped
aktív tag
Hali
Már kb. egy hónapja nyúzom életem első laptopját, ami történetesen egy Thinkpad R61-es Vista Businessel, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, imádom.

Mivel többnyire asztali gépként használom (legalábbis egyelőre), ezért értelemszerűen hálózatról megy. Ez naponta 12-18 órás folyamatos működést jelent. Namost hogy érdemes használni? Úgy hogy az aksija benn van vagy anélkül? (az aksi élettartamát befolyásolja-e ez?) Én eddig úgy használtam, hogy aksi benne, ha lehúzom hálóról akkor is megy tovább aksiról, ez mondjuk ármakimaradás esetén se rossz dolog

Aktív témák
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként ha derékszögnél kicsival jobban ki van hajtva a képernyő, akkor sem tudom úgy visszahajtani, hogy ne támasztanám meg, mert különben elcsúszna a gép, olyan erős a "hajtókája".