Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
nem talált merevlemezt így nem tud telepíteni...
Megoldás: a BIOS-ban (F1) a Config menüben - SATA: állítsd az AHCI módról "Compatible"-re.Ha már úgyis a BIOS-ban turkálsz, akkor a Security menüben IBM Predesktop area - állítsd "secure" módba. (A rejtett partíció véletlen törlését akadályozza meg.)
-
Shadowfax
addikt
telepítésnél felismeri-e a rejtett partíciót
Igen, rá fog kérdezni, hova telepítsen.használható lesz-e a Thinkvantage gomb bootolásnál
Nem lesz használható, de pánikra semmi ok, helyre lehet hozni. Az új OS általában felülírja az MBR-t, ezért a kék gombra (ThinkVantage vagy Lenovo Care) nem jön elő a Recovery felület. Ezt azonban helyre lehet állítani: ezt az .iso fájlt kell kiírni egy CD-re - ezzel kell bebootolni, s a képernyőn megjelenő utasításokat követni.Kiírtad már a Recovery DVD szettet? Azt mindenképpen tanácsos megejteni most.

-
Sped
aktív tag
Bár ahogy olvasgatok más topicokat, nem biztos hogy okos dolog egy eredeti Vista Businesst warez XP-re cserélni... egyébként recovery partícióról való rendszerrakásnál újra lehet partícionálni a vinyót? Mert a Vista nem tud olyan partícionálást végrehajtani, ami nekem megfelelő lenne. Most a rendszerpartíció 110 gigán terpeszkedik, míg az adatok 40 gigán. Ez pont fordítva lenne az ideális.

-
"B"
tag
én azt javallom ha napi 12 18 órát nyomod vele akkor vedd ki az aksit,mert igen befolyásolja az élettertamát--csökkenti..azt hogy mennyivel és milyen gyorsan azt majd megírja más szakavatottab..
de az aksit se érdemes full töltöttséggel kivenni és félretenni maxon..erről is írtak már itt nem olyan régen ha visszábbolvasol..én aksi nélkül nyomom dokkolóról..mert én is "asztali"ként használom leginkább.. 
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi