Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg elbírt volna egy komplexebb tutorialt, de már ennek a tutorialnak sem emlékeztem a felére, hát még nyakon is önt utána még egy adag infóval, sz'al az összetettség miatt úgysem jegyezne meg mindent az ember.
De azért tényleg az arcomba nyomhatna olyan infókat, hogy a bombák / italok maguktól újratöltődnek. Ez is egy olyan "apróság", ami tök jó, de eddig nem így volt. Lehet, hogy említették még 10 másik dolog mellett, de nem rémlik. Két bombám is 0/2-n volt és hiába akartam készíteni még, aszonta van ilyen tárgyam (ahelyett, hogy meditálj az újratöltéshez, te hülye). Na fasza, gondoltam, ismét egy bug, eldobtam mindkettőt és legyártottam ismét. Majd ismét 0/2-re apasztottam és megint nem tudtam használni. Aztán kerestem rá neten, hogy mi van, de ekkor már elköltöttem egy rakás pénzt az újra legyártásra.
Jó tudni ezt a fáklyás dolgot is, bár csináltam már Macska főzetet.
A lóhátas gyakásra én rájöttem, de úgy meg jeleket nem lehet használni, meg aztán, mire eltalálnék valakit, úgyis ledob az a gebe.
Ezek ellenére tényleg beszippant a játék, alig várom, hogy folytathassam.
brumi1024: gyakorlatilag az erős támadás nem is szükséges? Ez is marha érdekes, két játékon keresztül azt égették a tudatunkba, hogy ellenségtől függően váltani kell. Aztán a tutorialból én nagyon jól megjegyeztem, hogy az ellentámadás baromi fontos, de mire rájöttem, hogy csak embereknél működik, belekerült pár betöltött állásba és még több ősz hajszálamba.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest