Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Nekem csak 56k-ról vannak emlékeim. Videókat nem is erőltettük, zenéket szedtünk le, egy zeneszám 6 részben 1.44MB-os floppy méretre .rar-ozva. Nem hiányzik ez... Most egy fullHD TWD részt hány darabban töltenék?!
[Félig-meddig talán spoiler]
Remélem ma lesz időm megnézni, mert ahogy a spoilerekből kiderült, egy általam nem kedvelt, totál feleslegesnek tartott karakterrel történt valami...
[/Félig-meddig talán spoiler] -
Enton
addikt
Ha így állsz hozzá, előreláthatóan sok "uncsi" rész lesz még számodra is.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Igen, ott a második no után, meg flashbangnél ugrott be, hogy mennyi giffet fugunk mi még ebből látni. Hát a sok nem nem nem-nek is igen csak megvan az oka, ahogy mondtad te is még meg se.. Nameg egy kis képes cik pár effektről elég spoileres:
Meg nekem ezeken a képeken is simán halálos sérülésnek látszik, meg a jeletekben is annak tűnt, de úgyfest dokicsajszi hamarosan adjunktus lesz. [ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Apollyon
Korrektor
The 100 spoiler
"itt kellett volna kinyírni nem a 100-ban." Hogy mi? Bakker, ne spoilerezd már le, még nem láttam a 3. évadot
Szerk: de ez nem (F)TWD spoiler, hanem The 100 spoiler, szóval azt is ki kéne írnod
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest