Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
feka007
veterán
-
-
addikt
Nem azt akartam ezzel kifejezni, hogy nincs egyénisége annak, aki rá akarna mozdulni.
Félreérthetően fogalmaztam, elnézést!
Ez a kép meg odab@sz.feka007 (#4355):
Pontosan, én is így gondoltam.**********************************************
Egyébként nekem tetszett ez a rész.
Lazább az igaz (engem nem feltétlenül zavar éppen), de sajátos hangulata volt. Szeretem ezt a két színészt, csak úgy nézni is.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Ki látta már?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
enginev3.0
félisten
Egész hétvégén nem volt netem, remélem ma megcsinálják -.-
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gghrtz
őstag
Uhh ez durva. Hogy viselted?
-
neko18
senior tag
Spoiler
Azért a tele cuccos kocsit kipakoltad? Én nem feltétlen helyes döntéseket hoztam, azt hoztam amit az életben is meghoznék, és igen levágattam Lee karját Muszáj volt, fene tudja van-e úgy esélyem
Sokszor nem a helyes, lovagias döntés a legjobb, főleg egy ilyen poszt-apokaliptikus világban Nagyon sajnáltam Lee-t, én is belekezdtem a 2.évadba, az első rész már meg is volt, de nagyon durván kezdődik....Szerintem sokkal zuhanósabb lesz ez a 2.évad, sokkal nehezebb döntésekkel
kdxsv
-
addikt
-
keIdor
titán
-
addikt
Az okés, de szerintem következőben sem lesz még nagy pörgés. Sőt ha kibabrálnak velünk, akkor az utolsóba csigázzák fel a kedélyeket, hogy anyázzon a nagyérdemű
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
djculture
félisten
Elfogyott a keret a cgi-ra gondolom így spórolás van
-
MunezXBK
nagyúr
Lehet bennem van a hiba, de tetszett ez a rész.
-
neko18
senior tag
Még is másé volt, akkor nem voltál annyira nemesies Nálam alap volt hogy kipakolom, nem érdekelt, ha élőbe lettem volna akkor is így döntök, sőt első a túlélés
Spoiler (Tellgates WK 2.évad)
Pl a 2.évad első részének a végén a nem megharapott faszit választottam inkább, hiába hogy nem jövök ki jól vele, de neki van esélye, a másiknak sajnos nem
kdxsv
-
B1T3
addikt
Persze, elvégre lehet, a tulaját már megették a zombik, nem tudhatom, miért áll ott őrizetlenül. Na meg sok másik ember érdekét, sőt egy kislányét is figyelembe kellett vennem, nem kockáztathattam meg, hogy emiatt halunk éhen, illetve ha nem is emiatt, de a legyengültségtől a zombik ellen valahol. Szóval szerintem ez teljesen racionális döntés volt. Én a pulcsit is lenyúltam, mert akkor már miért ne.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Ez a rész tényleg időhúzós volt,olyan lassan folyt. Remélem az utolsó 3 epizód már azért felpörög.
Daryl meg a végén "gonosz" lesz meginthttps://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz #57919488 #4378 üzenetére
SP:
Az a kis örült csajszi remélem meghal,de lehet a kisebbik fog. Arra is kíváncsi leszek Tyreese megtudja-e hogy Carol ölte meg a csaját,meg ugye a reakciója vajon mi lesz
Meg én sztem ez a "végállomás" lehet csak beetetés,tuti vmi gonoszok tanyája lesz,lehet pont azoké akik rátaláltak Daryl-re.https://psnprofiles.com/kazama001
-
neko18
senior tag
De jó volt ez a 13.rész
Végre történt valamikdxsv
-
zolka95
őstag
nem tudjátok hogy a szinkronos walking dead-et meddig fogják vetíteni megállás nélkül?
mert az 1. évad után rögtön folytatták a 2.-kal és ennél is dupla részeket vetítenek hetente
azt hittem, hogy az évadok között lesz szünetFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
L_YKing
addikt
Időhúzás! Semmi más...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
L_YKing
addikt
Spoiler!
Azért itt már elkezdődött valami... Megfogták egymás kezét.
De , hogy elhajtott az a qrva...
-
Avicularia
veterán
SP
Vajon kik vitték el a kis szöszit? Tuti azok küldték a zombikat és vagy a kutyát a házhoz. -
L_YKing
addikt
Azé adnád!!
-
mayday00
őstag
4×12 éppen most fejeztem be. 10/1 volt a rész. Gyakorlatilag megöltek benne 10 járkálót a szokásos módon. Vagy késsel, vagy íjjal, vagy üveggel. Ez kb 5perc volt. A maradék 40 percben csak beszélgettek, semmi a ég adta világon nem történt. Ez a sorozat már egy nulla. Semmi újdonság, semmi változás. Ugyan azoka karakterek, ugyan az minden. Megyünk mendegélünk, kinyírunk pár járkálót. Megszállunk valahol, kicsit pihenünk. Elbeszélgetünk egy jót. Útra kelünk. Kinyírunk megint pár járkálót. Megint útra kelünk jön szembe pár járkáló kinyírjuk, éppen kés van náluk avval, vagy lelőjük ha van lőszer
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest