Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Megnéztem az első részt magyar szinkronnal. A magyar szinkron önmagában nem lenne rossz, de annyi részt kihagytak az első részből, hogy számomra az már tolerálhatatlan. Remélem, csak azért, mert ez a pilot, és hosszabb, de szerintem csak naiv vagyok. Ha ilyen vállalhatatlan lesz a többi rész, akkor nem is pazarlok időt a magyar szinkronos változatra.
-
alratar
addikt
Én láttam rosszul, vagy a szobában ahova Csrl betévedt, tényleg egy XBoy One volt?
Ha jól láttam akkor ez szvsz egy nagy hiba, hisz amikor elkezdődött a sori és mindenki bezombult, még nem volt olyan konzol cucc!Egyébként azzt észrevettétek, hogy míg a zombik m ind csoszogtak, addig Bishone két "testőre" teljesen élő ember módjára járt!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #3894 üzenetére
Én nem halk cuppogást hallottam. De amúgy vannak még ilyen logikátlanságok, amelyek engem egyáltalán nem zavarnak, elvégre ez egy sorozat, amely világában
zombikharapdálókjárkálók hemzsegnek. -
xenom0rph
őstag
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #3891 üzenetére
Az mi, hogy Hershel feje tüdő nélkül is tud hörögni?
-
tomiii.
aktív tag
végre újra walking dead, de azt nem értettem, hogy mi okból mondja a végén Rick Carl-nak pont azt, hogy téged keresnek? Vagy lehet csak a TWD hiány miatt már minden jelentéktelen dolgon feleslegesen jár az agyam.
-
alratar
addikt
válasz mikrosuttii #3886 üzenetére
Azért neki is lenne egy-két ember aki melette állna.
PL ott van rögtön Mishone, aki rájuk talált, és nagy a valószínűséggel, hogy ha gyerek tovább is állt volna apja halála miatt, őt is megtalálja.[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
james001
veterán
válasz enginev3.0 #3884 üzenetére
Én konkrétan szurkoltam hogy kapja el a zombi a házban,erre csak a cipőjét szerezte meg Azt még utána a krétával is menőzött pff
https://psnprofiles.com/kazama001
-
mikrosuttii
aktív tag
Carl még sokáig nem fog meghalni.Rick előbb fog,mint ő.Ezt azért mondom,mert Carlnak nem kell elvonatkoztatni az apokalipszis előtti emberek gondolkodásmódjától.Eleve ebben nő fel.Míg Rick pedig már 40 feletti,benne van az,hogy az apokalipszis előtti világban teljesen máshogy hoztak döntést az emberek,és ettől kell elvonatkoztatni az embereknek.Tehát Carl jobban kiismerheti majd az embereket,mint a többiek.De amíg ilyen forrófejű,és tapasztalatlan,szüksége lesz az apjára (lásd a kilencedik részben 4 zombira 8 töltényt áldozott,és ki is fogyott).Amúgy,az apja nélkül már halott lenne,és ha a mostani részben meghalt volna az apja,akkor Carlnak pár részen belül annyi lett volna,legalább is olyan állapotba került volna,mint amikor RIck elveszítette a feleségét.Csak ugye Ricknek ott volt jó néhány ember,Judith,Carl,akik miatt a kezét tűzbe rakta volna,ez tartotta benne a lelket,nah meg Hershel.Carlnak meg már senkije se lenne,ha meghalna Rick.
-
törölt tag
Nagyon unalmas mar a kisgyerek
-
enginev3.0
félisten
Ez a kis tetű kölyök mikor akar már meghalni?
Én megkötöztem volna, és csak úgy simán odalökném Hersel-nek (szegény, nem volt valami szép fej), úgy felpofoznám, az "apja" helyébe hogy meghalás nélkül zombi lenne
Viszont nagyon örülök hogy a végén rájuk talált Mishone
De elvárás alatti rész volt, köszönhető a kölyöknek. Kb a következő rész sokkal jobb leszja... és mondtam hogy többet kell aludni, tegnapi nap edzés nap volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mikrosuttii
aktív tag
Na jó...
-
feka007
veterán
-
mepet
addikt
Hát ez az eddigi egyik legunalmasabb rész volt... sp: Most, hogy sara tancredi nem sikítozik, hogy "where is carl?", nézhetjük, ahogy a kiscsávó lázadó korba lép? Ehhez jobb a comedy central...
-
bok92
addikt
Annyira hiányzott a sorozat, mint egy falat penészes zsíros kenyér. Ez a rész is annyira izgalmas volt, hogy kénytelen voltam facebook, twitter segédeszközöket használni.Unalmas...
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dyrtyho
őstag
Nézte tegnap este valaki a magyar szinkronos premiert ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
feka007
veterán
Nem volt rossz rész, de fárasztó, mikor már nyolcadszorra is azon izgultatnak, hogy na vajon megharapják-e Little Shane-t.. Persze ez is sokkal jobb, mint a woodbury-s szerencsétlenek. Az irány jó
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz juliabrilke #3864 üzenetére
Szerintem meg nem.
-
juliabrilke
veterán
Erre a részre kár volt ennyit várni.
-
leslieke
Jómunkásember
S04xE09 lelkizős rész lett.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
keIdor
titán
imdb, következő részekből tartalom -> spoiler:
s04e10: The scattered groups begin to reunite, but it becomes apparent that the mysterious killer may still be at large.
s04e11: Just when Rick thinks he's going to be able to relax, he's faced with multiple immediate threats. Other members of the group deal with their past.
s04e16: With most of the group taken by the enemy, Rick and Carl are left once again to fend for themselves. They head on the lonesome road for Washington D.C.Érdekes lesz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
james001
veterán
Na megnéztem én is az új részt,jó volt. Kicsit lassan folyó volt,de a nagy fight után nem rakhattak be még egyet Kíváncsi leszek összetalálkoznak-e majd a többiekkel.
SPOILER (?)
Csak én szurkoltam a zombinak mikor Carl-al birkózott? (amelyik csak a cipőjét szerezte meg)https://psnprofiles.com/kazama001
-
szmatyi93
tag
Not volt bad...
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
L_YKing
addikt
Ajjjajajj azt hiszem kész vagyok a tanulással...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz enginev3.0 #3855 üzenetére
1.
-
enginev3.0
félisten
Egy rész van? Vagy dupla epizód?
-
Bencus88
nagyúr
Olyan rég volt el is felejtettem, hogy megpistult a kormányzó hát vegyes érzelmek megint. Érdekes rész volt.
Spoiler
Annyira tudtam, hogy el lesz játszva hogy Rick zombivá alakul és mégsem. Ez annyira gáz volt nem értem miért volt rá szükség. A kis szaros düh kirohanásait sem értem, na majd talán a következő rész
Valamiért mielőtt bement Carl a szobába mondtam magamba, hogy mi lenne rátalálna valami fasza is szobára tele játékkal erre ott tornyosulnak az xboxos játékok. Jók a megérzéseim
-
B1T3
addikt
SPOILER-féle
Elég nyugis rész volt, vagyis arra számítottam, hogy pörgősebb lesz az évad folytatásának első része, de mondjuk így legalább reálisabb a sztori.
Cliffhanger meg nem is kellett, mert úgyis tudjuk, nagyjából miről, illetve kikről fog szólni a következő rész.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
éljennnn nézem is
-
MunezXBK
nagyúr
-
csabám
addikt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
MunezXBK
nagyúr
válasz enginev3.0 #3844 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Mennyit kell aludni??? )
-
enginev3.0
félisten
Kiutazok amerikába, és megvárom az ismétlést
-
L_YKing
addikt
-
enginev3.0
félisten
Tudom
Bár nekem lehet kettőt, mert holnap hajnalban kelés és munka, hazaérek, és míg beszerzem az új részt (AMELY TERMÉSZETESEN NEM LETÖLTÉS FORMÁJÁBAN FOG MEGTÖRTÉNNI!!!), addig elmegyek edzeni, aztán vagy lesz még hozzá szellemi erőm hogy megnézzem vagy nem, főleg ha esetleg dupla rész lesz, akkor meg időm se lesz már[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #3835 üzenetére
Nem, már csak 1-et. Összesen tényleg 2-t kellett, amikor 3-nak gondoltad. Szerencsére gyorsan elkészül a felirat a Walking Deadhez.
-
james001
veterán
Ma van a nagy nap (vagyis hát holnap,de na )
-
jegenye77
addikt
válasz enginev3.0 #3831 üzenetére
Én nagyon bírom a zenéjét ezért nézem végig mindig.
szmatyi93 nagyon sokat számít milyen zenéket raknak alá de itt nem értem én se mi akar ez lenni[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
-
szmatyi93
tag
Gyerekek ez a Helix nagyon bejövős sorozat, nekem legalábbis nagyon megtetszett, ajánlom mindenkinek.
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
Apollyon
Korrektor
válasz enginev3.0 #3817 üzenetére
Én angol felirattal nézem, de amikor hulla fáradt vagyok, akkor én is rámegyek a magyarra
Ez a srác (vagy csaj, nem tudom) csinálja hozzá a feliratot, és szétröhögöm magam miket le tud művelni az oldalán Ahogy néztem estére mindig elkészült a dologgal, de kb azonnal kirakja amint kész.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
L_YKing
addikt
-
enginev3.0
félisten
Na még 2 alvás!
-
L_YKing
addikt
válasz enginev3.0 #3817 üzenetére
Felirat kinn szokott lenni hétfő dél/délután.
-
L_YKing
addikt
-
Apollyon
Korrektor
válasz enginev3.0 #3814 üzenetére
Körülbelül hétfőre virradó hajnal 4-kor már elérhető lesz, szóval hétfő este már tuti meg lehet nézni. Szóval csak kettőt kell aludni ;p
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
L_YKing
addikt
Na még 2 alvás!
-
McCartman
őstag
Spartacus kellemes csalódás volt pedig nagyon nem volt szimpi elöljáróban ez a full cgi világ de szigorúan csak az első évad + előzmények, az új főszereplővel nálam is alábbhagyott a lelkesedés.
Zombis minisorozatból meg ott az In the flesh, a britek más szemszögből közelítik meg a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
james001
veterán
válasz enginev3.0 #3806 üzenetére
Viszont a könyvben szerepel sokszor (A Kormányzó színre lép),vagy csak a fordító volt olyan hülye hogy belerakta
-
Apollyon
Korrektor
válasz enginev3.0 #3806 üzenetére
A zombis filmek majdnem 100%-ában nem ejtik ki azt a szót hogy zombi.
-
enginev3.0
félisten
Bár itt biztos sokan tudják, de múltkor olvastam, hogy azért hívják őket Járkálóknak, mert a Walking Dead egy olyan világban játszódik ahol nem ismerik a Zombi szót, a történtek előtt, sosem volt semmi zombikról szóló dolog (film, képregény stb...)
Tök állat
-
james001
veterán
válasz enginev3.0 #3795 üzenetére
A Szökést én is néztem,egyik kedvencem. Meg a Lost-ot is néztem régen,de úgy kb. a 3. évadtól már eléggé WTF érzésem volt minden résznél... A végéről nem is beszélve
Egy ideig amúgy néztem a Homeland-et meg a Haven-t is,de az előbbi már nagyon uncsivá vált,az utóbbiból meg csak az első évadot néztem meg utána a többi évadot már nem találtamhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
leslieke
Jómunkásember
válasz J0shu4M1ll3r #3801 üzenetére
Nálam kapott kaszát.
-
ZCoyote
őstag
válasz enginev3.0 #3795 üzenetére
Spartacusból szigorúan csak az első két évad. Az új srácot nem bírtam
Romani ite domum.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest