Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan aki ért egy picit a feliratokhoz?
Annyiban meg szeretném változtatni az srt tartalmát,hogy nagyobb legyen a betű méret.
Hogyan volna erre lehetőségem?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Segítsetek nekem sorozat függők rákaptam az amcsi sorozatokra, elsőnek néztem meg a 24-et, majd a szökést, és most a walking dead-ot, közbe pedig a homeland-ot tudtok még nekem hasonló sorozatokat ajánlani amibe belefogjak? KÖSZÖNÖM
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Vladi
nagyúr
A mostani rész nekem viszont nem tetszett annyira.
A Merle Harshel párbeszédtől és a Rick Carl beszélgetéstől is többet vártam.
il sole non sorge più ad Est!
-
bok92
addikt
-
Petya25
őstag
válasz Avicularia #2381 üzenetére
Jobb kezes, bal szemes.
Hogy nem vágták el a nyakát tegnap este...Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Avicularia
veterán
Ezt most találtam
-
Bencus88
nagyúr
SPOILER
Mit mondjak ez elég nyugis rész volt
-
rétisün
veterán
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
feka007
veterán
Ki nem?
(#2372) Keldor papa: Hát sztem tuti az tett be neki a legjobban, hogy kinyírta Rick Shane-t. Na meg hogy bekattant, bár mondjuk a governor után sztem nem szólhatna semmit, vicces, hogy az ki akarja irtani őket, és akkor azon akad ki, hogy Ricknek szar a hangulata.. Na mind1, évad végére sztem tuti zombiblondie lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
-
feka007
veterán
Jobb rész volt sztem, mint a múltkori, nekem nagyon adta végig.
Spoiler:
Andreának akkor tényleg nem volt köze a furgonhoz. Viszont az bejönni látszik, hogy elpártol Rickéktől. Szerintem csak Shane miatt ment vissza, de amikor megtudta, hogy Rick ölte meg, akkor lehetett látni, hogy nem fog maradni. Mondjuk abban igaza van, hogy Rick nagyon meg van kattanva, tényleg végig vágta a halfejet most is.. Zenés befejezés is jó volt, bár azért S02-ben nem übereli azt a részt, amikor megy a mezőn a lone walker, az volt eddig a legjobb befejezés. És jó volt, hogy most nem volt előzetes a végén, mindig sok a spoiler benne
-
szmatyi93
tag
SPOI
Persze hogy vége lenne, de így most azt lehet belőle leszűűrni hogy inkább Woodberry-i társaságot fogja támogatni és szerintem magasról fog tenni a börtönben cserkészeskedőkre....
Más: azt mondjuk nem értettem h amikor Andrea találkozik a másik kis csapattal akiket Rickék elküldtek hogy miért lettek ennyire ellenségesek velük szemben mert ahogy nekem leesett szín tiszta utálat van bennük és h minden lehetőséget meg fognak ragadni arra hogy ha tehetik likvidálják Rickéket, pedig nem kicsit segítettek nekik.....
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
kovsol
titán
Megnéztem az új részt. Nagyon csűrik csavarják
Spoiler:
Andrea a végén ha elvágja a torkát a kormányzónak akkor vége is lett volna az egész háborúskodásnak. Persze nem vágta el.May the Force be with you!
-
Ace owner
addikt
Persze.. Szereznek egy gépet, benyomják hogy HESOYAM és meg se halnak többen..
Galaxy Fold 4
-
Petya25
őstag
válasz feka007 #2346 üzenetére
Ezt én is kiszúrtam.
Az utánégetős shotgun mindent visz, Hershel papa adja neki rendesen.
Ahány vágás annyi töltés maradt ki.Egyébként Rickék is elvannak az első rész óta egy táska fegyverrel-lőszerrel. Az se fogy ki sose már.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
feka007
veterán
-
csabám
addikt
Egy valamit nem értettem ebben a részben, mikor az erdőben letépi Merle Daryl pólóját és meglátja a sebeket beszélnek róla, de nem tudom hova rakni a dolgot. . .
Felhomályosítana valaki ha kérhetem!?[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
feka007
veterán
Carol szerintem elég kakukktojás, hogy még él. Nem igen van semmilyen fontos szerepe, csak úgy ott van. Valószínűleg csak Daryl miatt tartják bent, hogy ő áll a legközelebb hozzá, és ugye Daryl a legnépszerűbb magasan.
Hershel szerintem nem fogja már sokáig húzni a fél lábával, sztem majd úgy lesz, hogy majd évad végén beáldozza magát és feltartja a többi zombit addig vagy ilyesmi, de nem hiszem, hogy cipelni fogják. Maggie, Glenn szerintem egyértelmű, hogy marad, Maggie addig tuti nem hal meg amíg a fater is él, Glenn az tuti élni fog. Rick+Carl egyértelmű. Szerintem Andrea fog még menni ebben az évadban, sztem nem fog visszatérni Rickékhez már[ Szerkesztve ]
-
Reagens
újonc
Szerintetek kik lesznek halottak a 3-4. évadban ?
( Illetve zombik. ) -
csabám
addikt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
feka007
veterán
-
Vladi
nagyúr
válasz Avicularia #2327 üzenetére
Persze, mert már mindenki fedezékbe húzódott. A tornyos pasas tiszta cél volt azért. A kormányzó meg simán kattant.
Nekem az volt a benyomásom, hogy inkább megfélemlítés volt a céljuk. Kifigyelték mikor sebezhetőek nagyon, és akkor támadtak. Persze utána már kicsit állóháborúvá vált a dolog, úgyhogy jöhetett a trójai faló. Jobb az ilyet zombitámadásnak álcázni.
(#2330) mepet:
Csakhogy woodberrynek megerősített fegyveresen őrzött falai vannak. Jön majd biztos a zombi invázió mindkét helyre. Ez már ilyen aduász, probléma megoldó, mint a görög drámákban a vének tanácsa.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Itt mekkora walker rush lesz. Ettől a hangzavarból még a texasi zombik is ide özönlenek..
Galaxy Fold 4
-
mepet
addikt
válasz Avicularia #2327 üzenetére
így van. Mikor a börtön párszáz méteres távolságai mellett egy AUGnak vagy egy kalának 90%-ban találni kellett volna. Persze amikor a governor nem a madarakat lőtte éppen.
-
Avicularia
veterán
Nem, elég rapszódikus volt a találati pontosság.
AUG-al elsőre jól lőtt a kormányzó, volt ideje célozni, meglepetésből lőtt. Utána a halottat aki alig nyújtott célpontot rengeteg találat érte, tehát itt mesterlövész pontossággal lőttek.Aztán hirtelen mindenkinek elállítódott az irányzéka, mert egymást nem tudták leszedni kivéve a fickót a toronyban. -
Racze
tag
válasz szmatyi93 #2276 üzenetére
spoiler
Azon én is bánkódtam egy kicsit, h Axelt ilyen egyszerűen kilőtték, legalább egy börtönlakó maradhatott volna a csapatban, és szerintem a karakteréből többet is ki lehetett volna hozni. Bár az meg irreális lenne, ha ilyen golyózáporban senki nem halna meg (a célzási pontosságról most ne beszéljünk, mert az nevetséges volt mindkét oldalról).
-
-
keIdor
titán
Én észre sem vettem. Élvezem minden percét, úgy látszik kevesebben vagyunk.
Tudod van, akinek semmi sem jó. Ha lövölköznek az a baj, ha beszélgetnek az a baj, ha csak zombi van az a baj, ha csak élők vannak az a baj. Ha túl profi valami az a baj, ha olcsó, akkor az.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Vladi
nagyúr
válasz feka007 #2319 üzenetére
Jah. Szerintem egy karizmatikus néger figurát simán elbírna a sorozat. Első részben is ott volt a Jerichós arc, kilépett. T-Dog nem volt nagy durranás, de sokáig bírta. Kampó. A rabnak egész jó humora lett volna, halott. Most meg Ty-t is kiírják. Nem értem miért nem vállalják fel ezt a vonalat.
Na hátha előkerül.
-
feka007
veterán
Amúgy most a Tyreese csoporttal mi van? Ebben a részben semmi nem volt róluk, még előzetesbe se. Előző rész végén meg csak annyi volt, hogy Rick bezoknizott és elvileg elküldte őket
-
Vladi
nagyúr
válasz leslieke #2310 üzenetére
ááááh a sebhelyek fel se tűnnek?
Nekem egyébként nagyon tetszik a Dixon fivérek kapcsolatának alakulása. Nagyon jól kidolgozott karakterek és személyiségek, nagyon jól le lehet vezetni a fejlődésüket. Azt is megkockáztatom, hogy gyerekkoruktól is tudnám elemezni. Pazar színészi alakítás mindkettő.il sole non sorge più ad Est!
-
leslieke
Jómunkásember
Csak szerintem bakiztak, vagy tényleg átcsúszott jobbról balra a tetoválás?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Vladi
nagyúr
válasz Avicularia #2305 üzenetére
Nem ízlésekről szól a vita, hanem a kákán is csomót keresésről..
-
feka007
veterán
-
Ps Vita
őstag
Fanyalogjatok itt,de szerintem ez igen fasza rész volt
-
Vladi
nagyúr
De komolyan srácok! Nem bírtok napirendre térni ezen a ferde puskán? Most komolyan az a legfontosabb? Csak a hibákat keresitek?
Élvezzétek már a filmet, azért van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest