- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Vajaskinyír újragondolva
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #26801 üzenetére
szerintem ha jol be van hangolva a vortex akkor jónak kéne lennie.a hibaüzeneteket fontos megoldani.akkor menni fog.ha minden igaz ae v.is
ez a vortex mod list nekem= [link] abc szerint. innen tusz lesni mi az ami ajánlott.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #26796 üzenetére
Nézd meg, milyen követelmények vannak hozzá, és rakd föl őket is.
https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/93235
Requirements - Nexus requirements és Off-site requirements.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
-
-
Kender23
aktív tag
válasz WATERDACA #26788 üzenetére
Üdv. Igazából majdnem minden gépre javasolt, van 1k-tól 16k-ig verzió Az adatlapomon láthatod nekem milyen gépem van, én is használom őket.
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #26766 üzenetére
jah konnyebb ilyesmivel boldogulni szerintem.
van tobbfajta de amit linkeltem legutobb meg amit a vikmorrohun kolega linkelt az ugyanaz a fullos all in one csomag
nagyon komoly-a 2K v.teszteltem.
a 4K komolyabb persze kene legyen 8K is de nincs-van 16K csomag azon lehet sok hardver behugyozik.
telepitsed a vortex mod managert-beallitod ahogy kell-visszafele olvasol fogsz talalni segitseget.[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #26766 üzenetére
Én, ha most kezdenék modokat töltögetni, és nem lenne kedvem hosszasan vacakolni velük, akkor innen szedném le a 2a, 2b, 2c jelzésűeket, aktiválnám az elsőt a Mod Managerben (ami nem Nexus), aztán követném a képernyőn látható utasításokat.
Ha készen van, jöhet még a 2) Update 1.08 - 4K esetleg.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
válasz WATERDACA #26642 üzenetére
Párhuztamosan játszok a Morrowindel is, azt is moddoltam de inkább csak grafikai modokkal. (openmw verziót)
Bár az nagyon más játék, inkább RPG mint akció. Sokkalta nehezebb, babrálósabb és mélyebb.
Különösen az testszik benne hogy nem fogja a kezemet a játék hogy erre menjek ezt csináljam, csak leírja hogy ez a feladat és oldjam meg ahogy tudom. Karaktergererálás, skillek, varázslat minden sokkalta mélyebb és részletesebb. A legjobb az egészben hogy ugyan úgy szabad talán könnyebb is elszállni overpowered felé azaz nincs kimondott balansz de nem is kell egy egyjátékos rpg-nél. Alkímia is sokkal jobban megoldott.
Szóval nem összehasonlítható a kettő mert teljesen más a célközönség és maga a stílusa is totál más. Fast travel sokkalta jobban meg van oldva de skyrimnál is szerettem a hardcore módban hogy limitált a fast travel.
A játék eleje a legnehezebb és igen könyörtelen. Szintlépés igazi hajtépés a játékban, obliviont is utáltam ezért, szerencsére van rá mod ami emészhetőbbé teszi.
Sokan igen negatívnak teszik a chance to hit részt morrowindben de azt kell mondjam akár mennyire is irritáló részben prezentálja azt hogy a kezdő karakter ennyire gyenge. Az különösen teszik hogy itt a fáradságnak elég nagy jelentősége van, gyakorlatilag 0 értéken varázsolni sem lehet. Moddolni nehezebb valamivel, többet kell kézzel állítgatni de nem vészes. Gyári motor elavult, sok mindenre képes, nálam azért nem igazán futott jól az Inteles videókártyán, hozzáteszem az opengl féle openmw is simán lemegy 30-40fps-re (2k-4k modokkal, minden paralax és normal mapposan, full árnyék az utolsó fűszálon is de gyárilag fű sincs a játékban csak moddal.)
Karater tervezőt is használok de nem találtam meg még az igazi hozzám való karaktert. [link] Valahogy talán valami imperial íjász, light armor, shield, long blade amit personalty-re és luckra gyúrnék megtámogatva speechel, illuzióval stb.
Igazából a morrowind totál egész rendszerét átültetve a skyimbe rohadt jó játék lenne. (leszámítva a szintlépést meg esetleg pár irritáló baromságot)[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #26517 üzenetére
SkyUI-t használok, többféle fegyver/pajzs/varázslat kombóval, kedvencekkel, de lötyit még nem jutott eszembe oda rakni. Valószínűleg azért, mert a dupla kezes gyógyító varázslat akkor is megy, amikor kétségbeesve keringek a sziklák között, az óriás bunkója elől szaladgálva.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #26517 üzenetére
Fegyverek és varázslatok vannak nekem is döntően.
Csak akkor szoktam, amikor a Destruction-t tolom ki 100-ig és beteszek gyorsba egy olyan potit, ami növeli a sebzését ill. mana-t potit egy másikra.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #26506 üzenetére
Én az összes vadlovat befogtam már, mindnek lett is neve, és mindig a legutoljára befogott van ott veled. Én úgy tudom, de nem próbáltam, hogy a lovászoknál kiválasztható a ló, amivel menni akarsz és akkor az lesz ott veled.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
válasz WATERDACA #26498 üzenetére
Szvsz az egyik legjobb mage build az Illusion + Sneak, ha teljesen taktikás játékra vágyik valaki. Amúgy szerintem ha nem minmaxol vagy nem szintezik valaki keményen akkor az alap nehézség is jó, engem is 1-2 ütésből leszedtek amikor szintben voltam a küldivel.
EZmode karakterem harmor+restoration+1 hand, tápolt armor, ..nyilván..
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #26486 üzenetére
Ja értem mire gondolsz! Így van, ahogy írod, az egyik ága a smitting skill fájának, a nehéz páncél rész, a másik a könnyű páncél. A sima robe nem tartozik egyik helyre sem, ezért sem lehet "rá-smittingelni".
Amúgy ezt valahogy megoldhatták volna, plusz én még azt sajnálom, hogy a Destruction magic esetében csak italt lehet olyat készíteni, ami a varázslat romboló erejét növeli, páncélba/hordható szettbe tehető enchant nincs!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #26484 üzenetére
A köpenyeket sehogy, nem lehet "rákovácsolni" mint kb. minden más páncélra/fegyverre, amit találsz.
A skillfa kérdést nem értem!
Így lehet feljavítani páncélt, fegyvert, csak példa: [link]
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #26479 üzenetére
Úgy van, az egér kurzor sem mindegy, hogy hol áll.
Most is, ugyan úgy, quest bug-ok is vannak, most szaladtam bele egybe, tipikus: előbb vettem fel az egyik később következő küldetés tárgyat, és mikor a küldetés oda ért, ahol azt kellene felvennem, nem érzékeli, hogy már nálam van...be kellett töltenem egy korábbi mentést.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kender23
aktív tag
válasz WATERDACA #26469 üzenetére
OFF: Szia, én a GTA5 Online-val vagyok így, karácsony előtt pár nappal minden évben felteszem, akkor esik le az első hó ott is, és valahogy megadja az érzést, ha este játszom az ünnepek alatt, de ez január közepe - vége felé eltűnik.
-----
Egyébként ®abstract® -al nagy skyrim "moddolósok" vagyunk ketten, én is kb. 1 hónapja raktam fel újra a gamet, és kb. olyan 50 órám van a mostani végeredményben, amit már 1 hete nem bántottam, most már szeretnék is játszani vele.
Igaz mi ketten a Special editiont toljuk... és ha az lenne neked is fent, tudnák adni mod listát, amivel 1-2 óra alatt gyönyörűvé tudnád alakítani a játékot. Persze ha megvan hozzá a megfelelő vas!! Egyébként az adatlapomon megtalálod az én configomat is, az sem egy über brutál config, alacsony-közép kateg. talán a mai viszonylatban .
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #26473 üzenetére
Az új quest-ek elég nehezek, mivel behoznak új páncélokat és fegyvereket is (amit aztán később kovácsolni is tudsz majd), de a lényeg, hogy bőven nem sima leather vagy steel cuccok. Egy olyan íjjal az elején, kb. egy lövés vagy és kampec...csak pislogtam.
-
®abstract®
őstag
szia!
szerintem ha elkezdesz visszafele olvasni nehany oldalt kaphatsz valaszt a kérdésekre,igaz nem mindegyikre
a moddolashoz nem kell diploma de szabadidő, türelem az mindenképpen.
ha neked megfelel a jelenlegi látványvilág, játékélmény akkor hagyd a francba a moddolast,ha nem akkor kezd el nyugodtan de bonyolult lesz az biztos de ha szereted a gamet akkor megéri!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
VikMorroHun
őstag
"Az új, Anniversary Editionhoz senki nem készített még frissített magyarítást? Ha tervbe van, mikor lesz? Vagy lehet ebben segíteni?"
Nem tudok róla, hogy valaki lefordította volna a Creation Club modokat, de nem is nagyon figyeltem. Egyébként meg bármikor lehet segíteni, csak egy xTranslator kell hozzá.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
tibaimp
nagyúr
Én modd nélkül tolom, immár a 4. karaktert és nagyon élvezem. Se türelmem se hozzáértésem nincs a modd-hoz, ellenben csodálom azokat, akik megteszik és nagyon szép képeket, screensht-okat tesznek fel ide. Szerintem simán játszható, az AE verzió meg annyi újítást tartalmaz, hogy kb. 40 szintig csak az új quest-eket csináltam, most kezdtem csinálni a megszokott szálakat, csatlakozni a tolvaj céhhez, a varázslókhoz, a farkasokhoz, stb. A fő szálban sehol nem tartok, most kellene mennek a Thalmor követségre a party-ra.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #25787 üzenetére
Ki fogom próbálni .
Várok, mert 20EUR-t én sokallok a csomagért, majd akkor megveszem és készítek egy újabb karaktert, majd azzal. Nem bánnám, ha most a karácsonyi akcióban beleférne ~10EUR környékébeA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Solymi81
aktív tag
válasz WATERDACA #25779 üzenetére
Nem rossz az SE amúgy, igaz fent van jópár mod és az is tény, hogy sok az olyan ami szebbé varázsolja, de inkább csak ráncfelvarrások, nem nagyon variáltam az alappal.
Persze kaptak nagyobb textúrákat, de ennyi.Lehet csinálok majd összehasonlító képet az eredeti meg a tuningolt között.
-
Aranygyerek
aktív tag
-
Solymi81
aktív tag
válasz WATERDACA #25767 üzenetére
Jogos, úgy értettem a next-gen dolgot a PC-n, hogy belepakolják a Survival, horgászás meg egyéb ilyen dolgokat.
Gondolom azért valamiféle optimalizálást is csinálnak.Nekem semmi bajom nincs az ES vagy GTA sorozattal, sőt, igaz GTA5-tel nem játszottam még.
Inkább csak arra akartam rámutatni, hogy nem feltétlenül kényelemből nem fejlesztenek új részt, habár az is érthető lenne. -
Solymi81
aktív tag
válasz WATERDACA #25765 üzenetére
Ahogy fentebb írták a next-gen frissítést ingyen megkapod, amiért fizetni kell, azok a Community Mod-ok amiket most kidobnak egy pakkban.
A next-gen frissítéssel is inkább az a baj, hogy átírja az eredeti játék rendszerét és emiatt lehet, hogy az összes modot újra kell csinálni, vagy legalábbis részben.
Ezek a játékok amúgy is azért ennyire népszerűek, mert a moddolási lehetőségnek köszönhetően alap lehet további fejlesztéseknek, ahogy láttam már az Assasins Creed is ebbe az irányba ment el.Meg most már egy játék fejlesztése nem 1-2 év, hanem több, mert ugye az összes platformra ki akarod adni, hogy minél nagyobbat kaszálj és úgy akarod megcsinálni, hogy hosszú ideig termeljen pénzt, hisz DLC-ket is csinálhatsz hozzá az utána következő 1-2 évben.
-
törölt tag
válasz WATERDACA #25752 üzenetére
Na, nézzük meg a semmit:
Lesz minden Creation Club-tartalom, amelyet korábban készítettek hozzá a felhasználók. Ám olyan újdonságok is érkeznek ezzel, mint a Ghosts of The Tribunal és a The Cause, a Saints and Seducers, a Rare Curios, a Survival Mode és a Fishing – utóbbi négyet mindenki megkapja, aki birtokolja a Special Editiont is. Ezeken kívül új küldetések, fegyverek, páncélok és egyéb tárgyak is várnak a felhasználókra, akik beruháznak a 10. évfordulós, ünnepi kiadásra, de ezeket a Special Edition birtokosai is feloldhatják az AE-re való frissítés révén, ám sajnos nem ingyen. Mindenesetre a Bethesda több mint 500 Creation Club-tartalmat ígér, úgyhogy el lesznek látva az Anniversary Edition vásárlói.
Saints and Seducers tartalmazza a legtöbb finomságot a CC-s modok közül, mert ebben új sztorit, új páncélokat, kiegészítőket, artifactokat, ellenségeket és sok egyéb újdonságot kapunk. A Rare Curious Khajit-karavánokat vezet be a játékba (a Falloutok beköszönnek), amelyek mint arra a mod címe is uta, ritka cuccokat és nyersanyagokat árulnak, amikből egyedi varázsfőzeteket, nyílvesszőket és mérgeket készíthetünk.
A Survival Mode címe magáért beszél: ez egy kicsit keményebbé, a túlélőjátékokhoz hasonlóvá változtatja a Skyrimet. Ennek a telepítését követően már nem mindegy, hogy milyen ruhát viselünk a hidegben, azaz nem gázolhatunk büntetlenül akármiben a hóban, Skyrim hegyei között, hiszen testhőmérsékletünket figyeli a játék, és ha bizonyos szint alá csökken, fagysebzést kapunk. De enni és aludni is rendszeresen kell: előbbihez természetesen főzhetünk-süthetünk is.
Jól fog jönni tehát a Fishing mod, amelynek köszönhetően pecázhatunk is, plusz több mint 20 egyedi halféle és más vízi élőlény kerül a játékba, hogy kifogjuk őket. Belőlük nem kizárólag kaját, hanem trófeákat is készíthetünk, de ha megtetszik egy-egy példány közülük, akkor akváriumba is rakhatjuk őket.
A Ghosts of the Tribunal című modban főleg fegyvereket és páncélokat szerezhetünk, amelyek a Morrowind játékosainak ismerősek lesznek, hiszen a Tribunal nevű, istenekből álló hatalmi szervezt abban játszott kulcsszerepet. A The Cause pedig a Mythic Dawn nevű, az 4. részből visszaköszönő csoportot hozza be a Skyrim világába, és naná, hogy itt is arra fognak törekedni, hogy megnyissanak egy kaput a helyi Pokolba, Oblivionba. Új ellenségek, helyszínek, fegyverek és egy megidézhető Daedric Horse is érkezik a Mythic Dawn szektásaival ebben a modban.
Nem értem ezt a fanyalgást...
-
LLKobe
veterán
válasz WATERDACA #25687 üzenetére
Ha kap is, sok bizodalmam nincs benne. Csináld meg EZT, és minden meg van oldva. Valami rohadt szép lesz, a gépem ami előtte szundikálva tolta ki a 60 fps-t, most vért izzad hogy meglegyen, de megéri
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #25643 üzenetére
A szövegek és a tárolásuk módja nem változott, úgyhogy nem volt velük sok munka. A fordító programmal igen, mert nem akart működni.
-
Vistaboy
veterán
válasz WATERDACA #25640 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a full Anniversary Edition-ért fizetni kell majd PC-n, ami több, mint 500 modot fog tartalmazni a Creation Club-tól. Akinek megvan a Skyrim Special Edition, az Upgrade formájában - azaz olcsóbban - frissíthet, de ez minden.
Akinek megvan a Skyrim Special Edition, de nem veszi meg az Anniversary Editiont, az is megkapja ingyen a horgászást, plusz két modot, egyik a "Survival Mode", ami egyfajta túlélés-szimuláció, éhség- fáradtság, betegség-, stb., plusz limitálva lesz a Fast Travel, gyógyulás, ésatöbbi. Ezen felül egy másik mod is lesz ingyen a játékhoz, a Golden Saints & Dark Seducers, ami Shivering Isles környékén nyújt új kalandokat, plusz része lesz a "Rare Curios", amiben Morrowind és Oblivion alapanyagait kapjuk meg a Skyrim-hez.
Valahol olvastam, hogy talán a konzolosok ingyen frissíthetnek az Anniversary Edition-re 2021.11.11-én, a játék 10. évfordulóján, de sajnos arról még nincs infó, hogy ezt a PC-sek is megtehetik-e majd, vagy csak a konzolosok kapják ingyen aznap a frissítést. Én bízok benne, hogy PC-n is élni fog, már csak azért is, mert ezt a rengeteg modot biztos nem konzolon írták hozzá, ez lenne a minimum, hogy nekünk is lehetőségünk lenne egy napig ingyen frissíteni.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Solymi81
aktív tag
válasz WATERDACA #25632 üzenetére
Arról, hogy javítanak-e a grafikán a next-gen konzolok miatt az jó kérdés, későb lesz infó róla.
Lesz csomó új dolog benne, kérdés mennyire lesz kompatibilis a jelenlegi modokkal illetve fogják-e/kell-e azokat updatelni az új verzióra.Na meg amit nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni az upgrade ára.
-
®abstract®
őstag
Jól hangzik
Hát biztos hogy javulni fog egyébként minek csinálnák 🤔
Látom lehet majd benne horgászni juj de jó, ettől még nem jöttem lázba.
Én úgy gondolom hogy jelenleg olyan módosítások kiegészítők elérhetők a játékhoz hogy nem biztos hogy akkora élményt fog adni ez a gyári frissítés, de azért kíváncsi leszek rá
A másik az hogy a jelenlegi módosításai mal lehet hogy simán ütközni fog úgyhogy nekem például nem is biztos hogy jó lesz meg lehet hogy sok más embernek semSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
nagyúr
Ez érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok rá, télen úgyis minden évben végigtolom újra a játékot.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #25491 üzenetére
Jah,ekleszithetnek,benne lenne nagyon sokminden es ugy 100gb lenne a merete! ki lehetne valasztani a beallitasokban,hogy directx 10-11-12 ben szeretnel jatszani
en ugy tudom az E.C. Online ba beledolgoztak a morrowindet & obliviont,ezert rug a merete 100 gb ra vagy tobbreSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #25491 üzenetére
Szerintem is! Mint ahogy fentebb írtam, ez lenne a GTA5 mellet, ami 3 konzol generációra jönne akkor ki, de meg is érdemelné. Mondjuk és nem bánnék már akkor egy Morrowind+Oblivion remaster sem
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #25372 üzenetére
Értelek.
Átnéztem a vortex et nagyon sok ütközést jelzett!
Volt egy olyan lehetőség hogy javasolt módok kikapcsolása, ezt elfogadtam kikapcsoltam amire szerinte nincsen szükség és azután már láttam a változást végre
Amit ajánlottal,Ebben a videóban [link] a kiegészítőket telepítettem, majdnem mindet. De azért ahogy látom ez egy nagy falat!
Viszont a fények időjárás és a textúrák ban változás állt be!
Most meg előjött a korábbi hiba: lila színűek a lámpások és a bútorok ha erre is megtalálom a megoldást akkor boldog leszek
Még ezt az állományt kéne feltennem: Skyrim 2020 Parallax by Pfuscher!
Ez nettó 16 GB!
Persze hogy becsaposak ezek a videók, hát ez alapján is amit linkeltél, az embernek rtx 3090 oc videokártyája van, ami több mint 1 millió forintba kerül azon persze hogy következő generációs grafikát lehet élvezni!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #25368 üzenetére
Ennek az az oka, hogy bármilyen idegen nyelvű modot használsz, felülírja a magyarítást. Bizony, az unofficial patch is, ha nem használod annak a magyarítását.
Két megoldás van: 1. nem használsz idegen nyelvű modokat, 2. szerzel/készítesz hozzájuk magyarítást, és azt is használod.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #25368 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet
Megnéztem a vortex be a modok nál a visszajelzéseket, jó pár esetében ütközések vannak körkörös meg meg mit tudom én! Nem is tudom javítani, A javaslatokkal se jó! Az unofficial patch re és azt írja hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval! akkor hogy működik vagy nem is működik?! nem vágom
Grafikai szempontból nem látok óriási különbséget a modok alkalmazása után[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #25358 üzenetére
Köszi 🙂 érdekes ez a videó,25 mod ajánlat van benne 🙂
Amík nem voltak túl nagy méretűek azokat telepítettem.
Azért a konfigot meg lehet nézni hogy milyen hardveren játszik az ember: rtx 3090 A videokártyája több mint1 millió forint körüli gépe van, amiből 1 millió Ft felett van a videokártya ára
A kezdeti játék mérete 13 GB volt. Most már megnéztem a modok után hogy mennyi a teljes méret. Felszaladt 45 GB ra! Azért ez nem semmi[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #25356 üzenetére
Jah, köszi akkor végignézem hogy melyik lehet a hibás telepítés
nagyon jól néz ki persze, tetszik nekem is de ha lehet rajta javítani akkor megpróbálokHa van lehetőséged fényképet feltölteni hogy milyen modok vannak nálad bekapcsolva azt megköszönném
Ja és még annyi, megtudod nézni hogy összesen mennyi helyet foglalnak a modok?[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #25351 üzenetére
Ezt a 6 állományt letöltötted és telepítetted, be van kapcsolva?
Ez cirka 15 GB?
Én a B.Skyrim állományokat letöltöttem: 3.1 GB ,464 mb!
Akkor ezek szerint kevés mindre szükség van?!Szerintem a vortex elég jó én is avval próbálkozok
De most olyan problémám van hogy a bútorok illetve a gyertyás lámpások lila színűek! érdekes lesz vagy fogom kiszűrni vagy megoldani[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WATERDACA #25351 üzenetére
Nem kell mindkettőt feltenni.
2020 nagyon szép textúrákat tartalmaz, szvsz Landscape, Mountain, Road, Cave textúrái zseniálisak.
Ajánlom a Nolvus guide-ot használatra (Mod Organizer-t használ, nem Vortex-et).
Szépen csoportokra bontva vezet végig a modoláson: külön a fix-ek, visual, gameplay és egyéb modok, hogy ne csak úgy egy halomba legyen feldobálva minden.
A bevezető dungeon után konzol paranccsal: tmm 01 és minden térkép ikon megjelenik, tesztelheted, cserélheted a Neked tetsző textúrákat.
Igen időigényes, de nagyon megéri végig csinálni.
Mondjuk én sok mindent változtattam rajta, de ez ízlés kérdése.
Én is most estem neki megint, még csak félkész, de így is gyönyörű:
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #25349 üzenetére
Az biztos, hogy ha missing masters meg loot files may not get loaded hibaüzeneteket kapsz, akkor komoly gond van. Illetve annak nincs értelme, hogy ugyanannak a modnak a 1.5 meg az 1.6-os verzióját is betöltsd, egyszerre. Ilyen a Bugfixes, ahogy látom. Szerintem töröld az 1.5-öt. Vagy legalább kapcsold ki. A Racemenu is duplán van, egy elég.
Ezt érdemes lehet megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #25338 üzenetére
A mentéseket minden további nélkül át tudod vinni másik rendszerre. Dokumentumok\My Games\Skyrim Special Edition\Saves mappában nézelődj. Viszont a Steamnek attól még illik menteni a felhőbe, hogy modokat használsz. Csak be kell kapcsolni: Jobb kattintás a játékkönyvtárban a Skyrimon, Tulajdonságok, általános, Steam felhőnél pipa.
Az aktivált modokat átvinni másik rendszerre problémás. Én ezzel szívtam az elmúlt egy hétben. Elvileg megoldható, de hivatalosan nem támogatják. Itt egy leírás róla.
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #25183 üzenetére
Arra van a legkevesebb, konkrétan 1 a varázsló iskolán kívül!
Én mindent/sok mindent innen néztem (mármint az oldal ): [link]
A trainer neve: Atub
És itt található:[ Szerkesztve ]
-
-
-
woryz
senior tag
válasz WATERDACA #25180 üzenetére
Erőleves (vagy mi a kajának a neve) + követő kell hozzá. - nekem még sosem sikerült, mert idegesítenek csak a követők.
íjjász + illúzió mágia a legkönnyebb szerintem, után jön a summoner. Csak - nekem - nem fér bele a dragonborn szerepbe a sunnyogás... Viszont itt van a kapufa, mert nem akarok nem legendary-n játszani, viszont a közelharcos - követő meg főzőcske nélkül - nem annyira egyszerű...
(egyszer csináltam olyan mágust, aki nem vett fel hullánál talált ruhát, csak ékszert / aranyat, és sima ruhában kevert amíg nem tudta megvenni a mágus öltözetet, nah, az "vicces" volt... )
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #25176 üzenetére
Én úgy játszottam, hogy Apedt-en elkezdtem, majd mikor erősebb lett a karakter úgy tettem feljebb a nehézségi szintet Expert-re, majd Legendary-ra. Végül Experten toltam, mert a legendery önkínzás...és nem élveztem a játékot, úgy meg nem ér semmit.
-
VikMorroHun
őstag
válasz WATERDACA #25172 üzenetére
Természetesen lehet mod manager nélkül is, egyszerűen bemásolva a Skyrim\Data mappába, de amint elkezdesz többet kipróbálni, eltávolítani egyet-kettőt, problémák jelentkezhetnek a játékban.
-
Kódos
aktív tag
válasz WATERDACA #25159 üzenetére
Szia én csutka vannilát nem ajánlom főleg hogy még mindig consolera írták a játékot és hányadék az interface,de olyat se hogy witcher 3-at csinálok a skyrimből 600 móddal.Fontos ha SE játszól figyeld a nexus-on hogy müködik-e SE-vel.Sok modott töltöttem le morrohun-röl,forumáról,nexusrol és gond volt. Kifejezetten inkább úgy írj be valamit hogy speciel edition XY mod.Amit én ajánlok,Unnof patch,SkyUI,Better vampire/Better vampire NPCS(HA vámpírkodsz,habár a better vampire npcs mehet akkor is ha nem.),Enchanched blood textures,A quality word map,Immersive sounds Aural Assortment,Achivments Mods Enabler,No killmoves,No killcams,No killbates(Ha zavarnak).Ha nem akarod elba*arintani a honosítást akkor hagyd ki a better vampires modokat. [link] Magyarosítást innen.100% hogy jó a link.
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
jonnyjoker01
veterán
válasz WATERDACA #25159 üzenetére
Én alap triumvirátusnak a következő modokat szoktam használni:
Revenge of the Enemies - nehezebb enemyk, sokkal több képességet, shoutot használnak, okosabbak (epikus bossfight ízelítőnek)
Attack Commitment - hack and slashnek vége, kicsit "dark soulsosabb" lesz a combat
TK's dodge - attack commitment miatt, dodgeolás stamináért cserébeÜdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest