Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25372) WATERDACA válasza ®abstract® (#25371) üzenetére


WATERDACA
őstag

Kapcsold ki a modokat, nézd meg simán a Special Editiont. Szerintem sokkal szebb lett a te játékod is.
Az a gyanúm hogy nálad is van ami nem működik ütközés miatt vagy sorrendiség is lehet még a hiba. Lehet vele kísérletezgetni, vagy Youtubeon oktatóvideókat nézni.

Ami rengeteget dob egyébként szerintem a látványon, az leginkább a 4k textúra és a fények (4k textúra helyett én 2k-t tettem fel pl., Enchanced Lightsot nem látom a listában, az még gyönyörű képhatásokat érhet el).
Egyébként a mai játékok (nextgen) többsége is a fénnyel tud a legtöbbet javítani a képeken, például az RDR2 és a Valhalla engine is a fényekkel, köddel tud eszméletlen látványösszhatást javítani.

Továbbá kicsit becsapósak lehetnek neten a bemutató "nextgen Skyrim" videók, mert ott általában 300+ mod van fenn a játékban, általában RTX 3080 kártyákkal felszerelve, és sokszor maguk a modderek készítik őket, tehát ők ismerik minden csínját-bínját a modoknak, ütközéseknek. Én igyekeztem mindent a leírások szerint csinálni, figyeltem az ütközésekre is, úgy tűnik hiába. De a moddolás sajnos már csak ilyen, szerintem vannak még fel nem tárt/nem publikus ütközések is.

u wanted, i got it \o/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.