- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Smells #26326 üzenetére
Hát én anno az Obliviont is otthagytam mert nem tudtam megérteni a fejlődési rendszerét .itt azért jobbnak érzem .
Elkezdtem a SE kiadást . Tudtok ajánlani egy olyan módot ami színesebbé teszi a környezetet és javít a grafikán így egyben ? (Witcher 3 ban is a BW világa tetszett a legjobban) Nem szeretném agyon modolni hogy utána crasheljen nekem .
Eddig tetszik a játék olvasgatom vissza a fórumot pár dolog meg nem világos .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Vistaboy
veterán
válasz Smells #25853 üzenetére
Meglátjuk. Telepítettem a Vortex-et, feltettem vele az SKSE64 2.0.20-as verzióját, egyelőre ez a legújabb. Kiderül, ért-e valamit...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Smells #25850 üzenetére
Amióta visszaraktam a régebbi nVidia Drivert, minden rendben a játékkal, eddig egyszer sem lépett ki azóta. Persze még így is nagyon az elején vagyok, épphogy belekezdtem a Dawnguard küldetésláncba (Mielőbb le szoktam ezt tudni, mielőtt a random spawn-elő vámpírok kiirtják a falukban az NPC-ket), de nagyon úgy néz ki, hogy ez volt a gond.
Nem tudom, hogy a legújabb driverben milyen módosítás történt, amitől ennyire megbolondult a játék, de az biztos, hogy addig nem frissítek, amíg végig nem vittem az Anniversary Edition-t, vagy meg nem unom - bár ez eléggé valószínűtlen.
Az eredeti játékot én is modokkal toltam, elég sokat szenvedtem velük, míg olyan lett, amire már azt mondtam, hogy nekem így jó. Sajnos később mindig akadtak problémák, a textúrahibáktól kezdve a random lefagyásokon át a fekete képernyőig, sőt, nagyon sokszor jártam úgy, hogy a menü bejött, majd a betöltés után egyből ki is dobott... A 32-bit miatt a kezelhető memória is sokszor megtelt, és amiatt dobott ki már az elején. Végül maradtam éppenhogy csak pár nagyobb modnál (Overhaul), ezek többsége egymáshoz volt optimalizálva, így már sikerült végigvinni többször is nagyobb problémák nélkül.
Amikor kijött az SE, örültem neki, mert végre 64-bites lett, ráadásul az már önmagában is olyan látványt nyújtott, ami nekem megfelelt (Nyilván egy rendesen felmoddolt alapjátéknak a közelébe sem ért, de arra elég volt, hogy újra élvezzem a játékot). Azzal nem voltak komoly gondjaim, amikor megjelent, már akkor is órákig el tudtam játszani vele, anélkül, hogy félóránként kidobott volna.
Az Anniversary Edition-nel sem volt gond kezdetben, legalábbis az első karakterrel, amit indítottam, gond nélkül eljutottam a Dawnguard küldetéslánc közepéig - nagyjából -, és, bár nem emlékszem pontosan, hogy mikor frissítette a driver-t a GeForce Experience, de így utólag visszagondolva elképzelhető, hogy utána kezdődtek a gondok. Legalábbis ezt támasztja alá az a tény is, hogy amióta visszatettem a régi drivert, megjavult a játék (eddig legalábbis nem volt CTD-m), korábban pedig már a legelején kidobott az asztalra, amint kiértem a kezdő helyszínről a szabadba.
Szóval egyelőre meglátjuk, ma megpróbálok minél többet játszani vele, és meglátjuk, hogy kidob-e menet közben... Ha igen... nos, akkor nem tudom, mi lehet a baja. Teljesen érintetlen telepítés, nem használok modokat (kivéve amit alapból tartalmaz az AE), nincs ötletem, mi lehet a baja, ha most is ki fog dobni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Mortel
senior tag
válasz Smells #25815 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy ennyire segíteni szeretnél!
Ez a [link] a NMM régebbi verziójának a telepítését mutatja be. Ami érdekes lehet az 8:50 -nél kezdődik. Talán segíthet, ahogy Te is szeretnél, amit nem győzők megköszönni elégszer!
Milyen hibát dob a NMM?
Melyik verzió?
Innen töltsd le: [link] a 0.83.3 a legújabb.Üdv:
M
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Mortel
senior tag
válasz Smells #25812 üzenetére
Szia!
Értelek én, azt is tudom, hogy van amiben jobbak az Általad felsoroltak mint a NMM.
Sőt azt is megértem, ha ezek után nem folytatod ezt a szálat.De: A NMM-ban is meg tudod csinálni mindazt, amit feljebb felsoroltál (én most telepítettem vissza egy szűz Skyrimra, közel 40GB-zippelt mod-ot...
Azonkívül a NMM sem nyúl bele, semmilyen szinten a játék könyvtárába.
De, most nem ez a lényeg.Hanem az, hogy amíg a fostos patch meg nem jelent, simán játszottam a játékkal, NMM-rel, utána már nem tudtam. Ez azért nem valószínű, hogy manager hibája lenne. A Te mostani hozzáállásod az általam felvetett problémához kb. olyan, minha azt mondtad volna, hogy kidurrant a GY abroncs az autómon, mert belehajtottam egy százas szögbe, amit a szomszéd kiszórt szórakozásból, akkor biztosan a GoodYear volt a szar, vegyél Pirellit mert az szög és szomszédálló.
Félre ne érts, nincs harag, de egyszerűen sem a Vortexet, sem a Mod Organizert nem tudtam megszokni. Én már csak ilyen vagyok. Asszem' 2001 óta játszom vele, de erre nem esküdnék meg, olyan rég volt: kb 20 éve... és még ilyen jellegű problémám nem volt vele.
Egyébként a mai napig lelkesen fejlesztik.Béke:
M
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest