Hirdetés
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
sts
csendes tag
Talán valamennyire ehhez kapcsolódik.
Van szerencsém (?) pár hete használni egy samsung symcmaster 173b jellel ellátott tft-t. Egy érdekes jelenséget vettem észre (többet, de a témához ez az egy kapcsolódik) mégpedig, hogy ha elindítok ablakban egy játékot, ami jellemzően jóval több színből áll össze mint a desktopos alkalmazások, akkor a többi alkalmazás (pl ie, outlook) képe valami nagyon sz*r lesz. A betűk teljesen életlenné válnak, olyannyira hogy a normál méretű szövegek már nem is igen olvashatóak. Ha kilépek a játékból, vagy lecsukom az ablakot, akkor kb fél-1 perc után visszáll minden eredetibe, újra el lehet olvasni mindent, ha kinyitom megint kb fél perc kell neki mire megint elrondítja a betűket. Vidkártya driver ''feature''-re vagy egyéb gondra nem nagyon tudom fogni, mert régebbi crt monitorral nem jelentkezik a probléma.
Ötletem nagyon nincs rá, nem is értek annyira monitorokhoz. Talán annyi, hogy nem képes annyi színt megjeleníteni és ezért optimalizálja a ''palettáját'', vagy vmi ilyesmi. Egyébként nekem ez a típus elég nagy csalódás volt, kezelhetősége nagyon rossz, színei is sokkal jobbak voltak a 6 éves crt-nek, meg ez az érdekes színkezelés is... Még annyit kis adaléknak, hogy ha tesztábrán nézek pl egy 1 pixeles függőleges lila vonalat, akkor jól látható hogy egy piros és egy kék vonalból próbálja kikeverni, ami kb 1 méteres távolságból nézve sikerül is, közelebbről viszont elég könnyen észrevehető a ''trükk''. Amúgy a monitor gyári adatai szerint 25ms-os, 1280x1024-es natív felbontású, abban is használom.
Aktív témák
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest