Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13551) enjoy018 válasza mgoogyi (#13540) üzenetére


enjoy018
tag

Ettől tartottam! :O
Minden esetre köszi!

Tesco-Zsömi: az ötleted nem elvetendő, mert már láttam olyat, hogy egy 18 kerekű (póttal együtt ugye :) ) kamion távirányítását egy takarítógép motorjával oldották meg, de mondjuk élőbe azért mégiscsak másabb! :D

(#13552) papi99 válasza Mosquitoo (#13549) üzenetére


papi99
aktív tag

De ott hol? pl rámegyek az audi R8 ra és regelve is vok és nem írja ki sehol hogy download vagy vmi :F

(#13553) SonyBlack válasza TESCO-Zsömle (#13547) üzenetére


SonyBlack
tag

Ez a kormány nem semmi így elsőre! Mennyiért vesztegetik?

TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)

(#13554) DigitXT válasza enjoy018 (#13551) üzenetére


DigitXT
félisten

Azért nem árt, ha kipróbálod, mert mint modottam volt a Car Pack telepítése miatt marhára nem kell újrakezdeni: szerintem a mentés a profilodhoz (login neved, stb. a szerverre) tartozik, és nem a serialhoz. Nem lenne logikus, ha ahhoz tartozna, lehet, hogy az okozza a kavart, hogy ha valaki "virágbolti verzióval" játszott, akkor kell újrakezdenie, hiszen azzal csak offline profilt használhatott, azt meg nem lehet csak úgy online-ra cserélni.

(#13555) enjoy018 válasza SonyBlack (#13553) üzenetére


enjoy018
tag

150-250e között vannak :D Én is néztem, de nem az én fizetésemhez találták ki! :D
DigitXT: ha megjön kipróbálom, bár nem nagyon szeretném megint 0ról kezdeni, mert ez már akkor a 3. alkalom lenne!

[ Szerkesztve ]

(#13556) Dirtyz válasza SonyBlack (#13553) üzenetére


Dirtyz
őstag

Nem sok.. 1000-1400$ között, felszereltségtől függően:[link] :Y

Védd a fákat, egyél hódot!

(#13557) Fel válasza enjoy018 (#13538) üzenetére


Fel
addikt

Ha csak a DVD kallódott el, de a tok és abból a legfontosabb: a serial megvan, akkor nem kell újat venned. Ha telepítve van most a TDU, akkor csak azt a sokat linkelgetett Mini Image-t kell leszedned. Ha nincs telepítve, akkor kell egy virágbolti verzió, azt telepíted, nem krekkeled és megint csak mini image a futtatáshoz. Ha volt telepítve, akkor a gépen is megvan a CDKey.txt, persze, ha azóta nem volt win reinstall, vagy nem törölted...

Rackes téma: ha IDE a rack + HDD, akkor értelemszerűen attól függően állítod be a jumpert, hogy melyik csatlakozóra dugtad a racket: IDE kábel vége Master, beljebb Slave. SATA-t nem kell jumperelni (illetve kell, ha SATA300-as hdd-t használsz SATA150-et tudó alaplappal).

(#13558) #64791808


#64791808
törölt tag

Hali,

a játék 39%-ánál megakadtam, minden megcsinálható versenyt megcsináltam, már csak extrák vannak (csajok, stopposok, kocsitrasnport, csomag), két ház és 10 kocsi van már nálam, és nem tudok tovább menni.

Viszont eladtam az Alfa 8C Competizione-t, ez lehet baj?

Kösz a segítséget!

(#13559) gagyenkov válasza #64791808 (#13558) üzenetére


gagyenkov
tag

Semmi vész!! Csináld a többi küldetést és amikor eléred a 45%-ot akkor add még versenyeket!

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#13560) Kloss válasza Dirtyz (#13526) üzenetére


Kloss
őstag

Na végre megint van netem.
Volt nálam Momo, de nekem nem jött be. Ízlések és pofonok.
Műszakilag viszont a DFP egyértelműen jobb.
900° nagy reklámfogás, kevés játék használja ki. Én sem ezért vettem. Ugyanakkor precízen be lehet állítani, hogy neked mi a megfelelő. Én 320-550° között használom, inkább 320-on.
Próbáltam 200-240°-ot is, az kevésnek tűnt, de megszokható, 900° viszont teljesen felesleges TDU-hoz, szerintem.

A sziget keleti oldalán, középtájon keresd a part mellett, a térképen rózsaszín 12-es. Segítséget nem szoktam használni, max a nagyon erős autókhoz Hypersport, de ritka. Nem szeretem, ha nem füstöl a gumi :)

(#13561) werszomjas


werszomjas
őstag

huuuuu, de kirrraly hogy van ilyen topik es aktiv is :D

nekem most siekrült szereznem olyan gepet, amin mar fut, holnap kezdem a jatekot, eloszor vegigviszem, aztan remelem lesznek itt akik kaphatók egy kis multira :DDD

üdv

(#13562) Fel válasza werszomjas (#13561) üzenetére


Fel
addikt

Multi játékhoz (csak netes multi van, LAN nincs) eredeti program kell, melyet a mai árak mellett nagyon is érdemes megvenni (1990Ft, CDGalaxisban online kedvezménnyel ~1800Ft). Ha már eredetid van, akkor nem is érdemes offline profillal szórakozni, hanem egyből online-t kell létrehozni. A játék 89%-ban megegyezik online és offline módban (ezt tekinthetjük a single player résznek), netes profillal is ugyanúgy meg kell csinálnod a single player dolgokat, mintha csak offline játszanál.

(#13563) Bronco80 válasza TESCO-Zsömle (#13507) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Látom készül egy újabb versenysorozat, örömteli hogy sokakat érdekel.

A csoportba osztás jó ötlet, mert ha emlékeztek az előző versenysorozatra, hiába egyenlítettük a feltételeket ahogy tudtuk és voltak a pályák kíválóak, az érdeklődés akkor is csökkent, pedig csak 6 verseny volt. (egyébként ugyanez történt egy ősrégi versenysorozaton is egy másik fórumon, Fel kolléga emlékszik talán)

Abszolut nem akarok beleszólni, én csak a tapasztalatok miatt javasolnék 4-5 körös fordulókat, az még pont pörgésben tarthatná a versenyzőket.

[ Szerkesztve ]

(#13564) Tibiajax válasza Bronco80 (#13563) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Idefigyelj, idefigyeljél.. te ne szóljál ebbe bele, jóvan?..Ne szójjál be, nem is tudod miről van szó, csak tegnap kezdted, nem is tudsz vezetni.
asse tudod mi az hogy kuplung
:o
:DDD

(#13565) Bronco80 válasza Tibiajax (#13564) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Nekem most beszólt egy rajzfilm macsek....
;]

(#13566) Pecc válasza Bronco80 (#13565) üzenetére


Pecc
őstag

Turpi Úrfi személyesen:)

(#13567) Fel válasza Bronco80 (#13563) üzenetére


Fel
addikt

Hali Bronco bácsi :)

Csak nem a Gamestaros versenysorozatra gondolsz? Ott azért akadtak egyéb problémák is... gondolok én itt arra, hogy egyesek nyíltan hírdették a cheatelés helyességét... kb. a 3. fordulónál én kiszálltam, utána nem figyeltem mi zajlott.

(#13568) enjoy018 válasza Fel (#13557) üzenetére


enjoy018
tag

Hali! Már kifizettem sajna az újat, de mondjuk erre nem is gondoltam, hogy így is meg lehetne oldani a dolgot, azt hittem, hogy ez csak a carpacknál működik (virágbolti + eredeti kód)! A tok amúgy megvan, benne a kóddal, hála... Na de "nincs veszve a csata..." :D Délután, ha felkelek, megnézem ezt a mini imidzses dolgot és az újat meg hátha el tudom passzolni valakinek, ha megjön! :)
Más: winchesteres problémám már megoldódott, mint kiderítettem az volt a gyíkja, hogy haver rajtahagyott egy pár dolgot, na meg pesze a komplett XPt és ez zavarta be a dolgokat! Így formázás után szuperül működött! :)
Érdekességképp mondanám, nem tudom haver mire használta, de szegény 80as maxtor kereken 10 felé volt partícionálva... hát röhögtem egy jót, mikor total commanderben megláttam a P meghajtót! :DD
Midnenesetre köszi, és majd várlak egy közös gurulásra, mert már beszáradt a garázsba a viperem! :D

[ Szerkesztve ]

(#13569) Fitti


Fitti
tag

Üdv mindenkinek!
Én annyit javasolnék ehez a versenysorozathoz, hogy legyen két részre bontva! HC és non-HC! Szerintem ez elég fontos. Mert vannak páran, akik már régóta csak HC-ben mennek(pl én) és a sima nonHC már nem megy. És az nem ferr ha egybe mennénk a nonHC-vel, mert a kanyarsebeség és a fékút lényegesen különböző!
Az időmérős dolog jó ötlet különben! :D Ha nem napközben lesznek a versenyek, akkor én is jelentkeznék. De nekem csak estefele jó, mert napközben dolgozok.

(#13570) Bronco80 válasza Fel (#13567) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Igen a Gamestar-os volt az... sikerült a legvághatóbb pályákat magtalálni, hiába adtunk tippeket, a végére alig maradtunk 4-en a 8-10-ből.

(#13571) gagyenkov


gagyenkov
tag

Aloha! A tegnap esti kis verseny sorozat franko volt!! Harcoltam a bugomal is :D Köszi srácok!! Dave, Tesco, Holecs, Husi, stb ;)

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#13572) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

gagyenkov: Mi köszönjük, hogy részt vehettünk.

Bronco80: Ezért is merült fel a csopotrbontás. Mostmár csak az a kérdés, hogy mi alapján legyen bontva. Sokan támogatják a Qualifikációs-bontást is.

Jelenleg erre az a legkézenfekvőbb, hogy minden versenyzőtől elkérem egy számukra teljesen idegen (általam készített és feltöltött) verseny első és második eredményét (újrakezdés nélkül!!), majd a legjobbat, amit futni tud. Ezzel meglesz, hogy mennyire reflex-szerü a versenyző, menyit javul, ha ismeri a pályát, és mennyi a pályán a max, amire képes. Ezek alapján már szűrhető a nép.

Anno domini (emlékeim szerint) az is problémát jelentett, hogy a versenyek csak 2-3 napig éltek és volt, aki nem tudott résztvenni. Ezt az 1 hetes feltöltéssel és a több versennyel lehet csak korrigálni. A vágás meg inkább becsület dolga, de 10-es Gauge-al az is megoldható asszem...

Más:

Tudja vki hogy lehet pályaszerkesztőn loopolni, hogy egy körversenyhez ne kelljen 3x körbe CP-ozni a pályát, valamint, hogy a rajt/cél ugyanott legyen. Köszönöm!

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#13573) mgoogyi válasza mgoogyi (#13544) üzenetére


mgoogyi
senior tag

@Tesco, Bronco:
Ti jobban ismeritek a játékot nálam, mit gondoltok erről a csoportbeosztásról?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#13574) Davetim válasza TESCO-Zsömle (#13572) üzenetére


Davetim
tag

Szerintem a levágásokat a kapuk megfelelő elhelyezésével kéne megelőzni. Nyílván nem kéne minden kanyarba kapu, általában elég könnyű látni, hogy mik lehetnek a kritikus pontok.
A gauge kicsit erős lenne. Hosszabb pályákon egy szélesebbre sikerült kanyar miatt ne bukjuk már az időt. Meg nem is nagyon lehet úgy jó időket menni, hogy az ember egyfolytában azon aggódik, hogy mind a 4 kerék az úton maradjon.

(#13575) Bronco80 válasza TESCO-Zsömle (#13572) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Ha jól emlékszem loophoz le kell tenned egy cél pontot anélkül, hogy kész lenne a kör, ezután katt a rajt ponton és loop.

@mgoogyi: tulajdonképpen jónak tűnik a beosztás, bár még ezeken a csoportokon belül is nagy különbség van az autók között (ami még ráadásul pálya és kontrollerfüggő is).

(#13576) DigitXT válasza Davetim (#13574) üzenetére


DigitXT
félisten

Meg nem is nagyon lehet úgy jó időket menni
Dehogynem, sőt, úgy sokkal izgalmasabb...:DDD Btw.
melyik pályaversenynél nyerő dolog a pályaelhagyás?:D

(#13577) Mr.Csizmás válasza DigitXT (#13576) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

melyik pályaversenynél nyerő dolog a pályaelhagyás?

Carmageddon? :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#13578) cucka válasza TESCO-Zsömle (#13572) üzenetére


cucka
addikt

Igazából amióta bedobtad a kvalifikáció ötletét, mindenki támogatta. Az első/második köridő mondjuk nem látom, miért releváns.
Várhatóan nagyjából milyen hosszúak lesznek a pályák?

(#13579) Davetim válasza DigitXT (#13576) üzenetére


Davetim
tag

Izgalmasnak izgalmas, nekem konkrétan a Tantalus a kedvenc challengem, de ha tényleg gyorsan akarok menni, akkor a hegyi pályákon én két kerékkel rendszeresen lelépek az útról.
Persze ha csak én vagyok így ezzel, akkor használhatunk gauge-t :U

(#13580) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Üdv mindenki!

Van egy olyan gondom, hogy az adatlapomon lévő géppel xp-alatt(HDR nélkül) simán fut a game, de vista alatt ugyanez már nem mondható el :( Ha a játék prioritását a folyamatoknál max-ra állítom, akkor ugy ahogy jó, de igy is néha akadozik, vagyishát, inkább ugy mondom, hogy olyan lasúcska, mintha nem lenne teljesen folyamatos.
Mi lehet a gyenge láncszem a gépben? Vagy valami más a bibi?

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#13581) Mr.Csizmás válasza Barthezz2 (#13580) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

a 2 giga ramot megzabálja a vista rendesen, use XP!

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#13582) nap


nap
addikt

Koszi mindenkinek, akivel az utobbi napokban talalkoztam, autoztam! :)

browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...

(#13583) Sanyix válasza Mr.Csizmás (#13577) üzenetére


Sanyix
őstag

vagy f1-nél néha :)

a lényeg hogy a gauget valszeg az a sötét idióta barom találta ki, aki a keresztbefordulós ai-t, csinálta. kb ugyanannyira hasznos, és színvonalas.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#13584) mgoogyi válasza cucka (#13578) üzenetére


mgoogyi
senior tag

első/második köridő mondjuk nem látom, miért releváns

Mivel (gondolom) ismeretlenek lesznek a pályák, így relevánsabb az első/második köridő annál, minthogy kiismernéd a pályát, és utána mit tudsz max kihozni magadból.

(#13585) Fitti válasza Barthezz2 (#13580) üzenetére


Fitti
tag

Szerintem gyenge a vid.kártya. A vista futtat olyan alkalmazásokat, amik fogják és így már kevés hozzá, hogy folyamatosan menjen neked a játék. Nekem 7600GT-m van, és azon már ment Vista alatt.

(#13586) TESCO-Zsömle válasza cucka (#13578) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A kvalifikáció nem pályánként lenne, mindössze egyetlen pályán. Az első futam eredménye kimutatja, mire képes vki egy ismeretlen pályán. A második megmutatja, mire képes, ha már ismeri a pálya vonalvezetését. Ezekből és a legjobb futott időkből beosztható a jónép 2 csoportba. Mert nem lehet 5fele vágni a mezőnyt, hogy ki kuplunggal, ki billel, kik ezek nélkül + HC...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#13587) JuliusK válasza Mr.Csizmás (#13530) üzenetére


JuliusK
tag

Ezt senki sem mondta, még én sem. Mindenki a saját igényeihez mérten használjon azt amit. Tök mindegy, bőven elég, hogy kormányozható legyen és rázzon ahogy kell. :) De Dirtyz kolléga remekül rávilágított arra, hogy aki Momo-ban gondolkodik, annak inkább megéri a DFP.

To mgoogyi: van itt a fórumon egy bazár ahol ennyiért vesztegették legutóbb. Ha esetleg érdekel, akkor privátban küldök linket. Az árgépet pedig hagyjuk...

Jó látni, ahogy pörög a topik, a verseny kérdés felrázta az eddigi hétalvó régi TDU-sokat is. :)

(#13588) #64791808 válasza gagyenkov (#13559) üzenetére


#64791808
törölt tag

Hát ez eddig oké is, de már egy tucat "extra" megbízást megcsináltam, de folyamatosan 39%-on vagyok. Ez miért van?

(#13589) mgoogyi válasza #64791808 (#13588) üzenetére


mgoogyi
senior tag

Menj be vmelyik házadba és ott nézd a "progress"-t vagy mit, biztos megtalálod. Ott megvan, hogy miért mennyi pontot kapsz, ill. hány pont kell a champion szint eléréséhez.

(#13590) SonyBlack válasza enjoy018 (#13555) üzenetére


SonyBlack
tag

Na az nem semmi! Annyit nem hiszem hogy adnék egy kormányért! Annyiért már kapsz igazi autót is :DDD Mindenesetre elég jónak tünik, és ha nyerek a lottón akkor veszek egyet!
Gagyenkov
Tegnapi verseny nem nagyon engedett engem be, de TS jó buli, a héten beszerzek egy mikrofonos fülest, és akkor beszállok én is!
UI: Induljon már a versenysorozat!! :DD

TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)

(#13591) cucka válasza TESCO-Zsömle (#13586) üzenetére


cucka
addikt

Az eddig is világos volt, hogy egyetlen kvalifikáció van. Amit nem tudok, hogy milyen következtetéseket lehet levonni abból, hogy egy ismeretlen pályán elsőre és másodikra milyen időt megy valaki. Mondjuk különösebben nem zavar, ha meg kell majd adni ezeket az időket is, szóval nem kötekedni szeretnék :)

Egyébként meg tényleg jó lenne, ha szép lassan kezdődne a versenysorozat. (Vagy legalább a kvalifikáció, az alatt lehet vitatkozni a versenyek szabályairól :) )

(#13592) SonyBlack válasza #64791808 (#13588) üzenetére


SonyBlack
tag

Kapsz még pontokat azért is ha van 3 Ferrari , Aston, Chevi, Ford, azért is kapsz ha van 20 különböző autód, 3 motorod, ruhákat is gyűjthetsz, szóval rengeteg pontot össze lehet szedni úgy hogy nem is versenyzel, csak pénz kérdése. Ha bemész egy házadba, ott az info fülecskénél mindent megtalálsz!

TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)

(#13593) papi99


papi99
aktív tag

Ritkaságra leltem ;]

(#13594) Pecc válasza papi99 (#13593) üzenetére


Pecc
őstag

Pár kép a ritkaságokról:)
[link]

(#13595) enjoy018


enjoy018
tag

Tudna valaki adni egy linket, ahonnan dx10 letölthető?? Nem találok sehol, pedig elvileg az SP3on megy! THX!!

(#13596) Fel válasza enjoy018 (#13595) üzenetére


Fel
addikt

Ne álmodozz, nem működik a dx10 XP-vel (még ha sp3-as is). Van valami oroszok által hekkelt kaki, de az több bajt okoz, mint hasznot.
Mellesleg nincs is letölthető változata, a Vista azzal telepedik, és a Vista sp1-ben van dx10.1 frissítés.
Nomegaztán a TDU-hoz nem is kell dx10 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13597) enjoy018 válasza Fel (#13596) üzenetére


enjoy018
tag

Aham, értem! Ezt a "telepedik" szakkifejezést még nem hallottam, 5ös! :DD :DD
Csak mondom megnéztem volna a Crysis Warheadet DX10be! :))

(#13598) papi99 válasza Pecc (#13594) üzenetére


papi99
aktív tag

Kössz Pecc kösszi hogy a maradék önbizalmamat is elvetted :DDD

Am a bugattit a GT-R t a suprát és a Hummert honnan szedted le?

[ Szerkesztve ]

(#13599) Pecc válasza papi99 (#13598) üzenetére


Pecc
őstag

Test Drive Unlimited: Central > Test Drive Unlimited > Test Drive Unlimited - Mod Shop
Vehicle Models

(#13600) Jakab66[hun]


Jakab66[hun]
senior tag

ha valaki keresne, az megtalál HÁvájon' még kb 1 órán át... aztán repülök pancsolni meg szunyálni.

Várom a kedves utitársakat az utakra.. vagyis a Havajira' :))

Gipsz Jakab

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.