Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Most felengedett, de nincs térkép!
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Lefagytam! megyek vissza
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Unbaised-Ben #14592 üzenetére
Azon a szakaszon van pár komoly egyenetlenség az úton, és ha leér az alje, márpedig leér, akkor már von is le... Am semmi hatással nincs a stat-ra, ha levon a pénzből...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
StormLine
senior tag
válasz DigitXT #14591 üzenetére
sújos fogalomzavarban élsz. ez nem igénytelenség hanem optimalizálás. a régimódi szabájaid egyre inkább kihalnak miatta. jó lenne ha bővítenéd egy kicsit a primitív csőlátásodat. kíváncsi lennék most lett-e interneted és 60+ vagy-e de mivel ez már nagyon off hagyjuk
Ben: igen már többször is volt szó a hírhedt Gullwing szállításról. a kevesebb pénzen kívül nem sok hátránya van csak asszem 1gyel kevesebb a perfect a statban
-
-
Kloss
őstag
Röhej, most tudok csatlakozni, de a PH02 nincs a listában.
egyébként a nem haladó gondolkodásúaknak fáj, ha "ly"-t valaki "j"-re cseréli, de persze a "muszáj"-t mindenki "muszály"-nak írja...
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #14606 üzenetére
Azon a szakaszon van pár komoly egyenetlenség az úton, és ha leér az alje, márpedig leér, akkor már von is le...
Akkor már értem, hogy szúrt ki velem a játék.
Emlékszem, hogy tök lassan mentem, közben
"Classics radio"-t hallgatva, sehol egy hiba, aztán
egyszer csak látom, hogy volt levonás, és nem
értettem. De most már minden világos. Persze
anno nagy jelentősége volt, hisz plusz 50 000
pénz nem kevés, de amióta pl. lehet 75 000-et
keresni fél perc alatt, nem igazán számít. -
DigitXT
nagyúr
válasz StormLine #14607 üzenetére
Hm: 26 vagyok, és ~ 8 éve netezek: az nem zavar, ha paraszt vagy a fórumon
(pontosabban "fáj", de hát mindenki magáról állít ki szegénységi bizonyítványt),
látod, ezért nem is szóltam soha (ellentétben Mosquitoo által linkelt sokakkal),
viszont ha már alkotsz valamit (történetesen most ugye egy honlapot), akkor már
lehetnél legalább annyira igényes - tehát minimálisan -, hogy nem égeted ennyire
magad, egyúttal kvázi az egész közösséget, akiért úgymond dolgoztál... De
úgy látom, mindez falrahányt borsó, szóval csatlakoznék brd-hez: "gratula".Egyébként nem válaszoltál a kérdésre. Felteszek
még egyet: papír-ceruza esetben is így optimalizálsz?
Vagy a kézírás már nem is megy, mert elavult dolog?[ Szerkesztve ]
-
dulifiO
aktív tag
TESCO pls rakd fel a PH#2-es versenyt, mert most a szerver megy, csak most épp a futam nincs fent.
köszi!
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Viktor999
csendes tag
Hali! Ujratettem a játékot de még most sem megy online, azt irja ki h a netet ellenőrizzem( , fennvan a 66os peccs) plíz segiccstek
Az a furcsa h a WoW-nál is ugyanez van[ Szerkesztve ]
Az egyik dolog, amit soha ne tegyél: ne próbáld elmagyarázni egy taxisofőrnek, hogy hogyan jusson el valahová. ...TDU nick: Hotiviktor[HUN]
-
Viktor999
csendes tag
-
StormLine
senior tag
hogy lehetsz ennyire bunkó hogy (a korlátoltságod miatt) hazugnak nevezel? ennyire nehéz elképzelni hogy talán igaz is lehet amit montam? nem a szabájok megtanulását akarom megkerülni. már nem is tudnám mert ismerem őket, jobban mint gondolnád, csak nem értek egyet velük.
DigitXT: látom az optimalizálás elnevezés újabb alternatívájával álltál elő. érdekes szótárad lehet. megosztanál még párat a közönség kedvéért? a honlap se különbözik a hszeimtől abból a szempontból hogy én írtam, tehát attól még nem fogom máshogy írni. csak tulajdonneveknél szoktam megtartani az eredeti írásmódot meg ojan hejeken ahol túl sok energia lenne elmagyarázni. aki a honlapból von le (akár jó, akár rossz) következtetéseket a közösségre nézve annak "gratula".
az előző kérdésedre azt montad h hagyjuk.
a papír/ceruza se különbözik ebből a szempontból a gépeléstől, bár nem is tudom mikor írtam legutóbb kézzel pár szónál hosszabb szövegetViktor999: most nekem se megy a szerver
-
Fel
addikt
Szerintem jobb lenne már átfáradnotok egy fáradt gőzös topikba (biztosan van valami oltogatós, jól megmondós téma is), és itt befejezni a témát. Hallgassatok egy kis zenét esetleg: [link]
-
No-kia
addikt
játszik itt vki logitech formula force ex el? mondana tapasztalatokat, kormányról( illetve a játék és kormány viszonyáról?)
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
Verseny újratöltve.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
No-kia
addikt
válasz Tattix #14625 üzenetére
hogy lehete mondjuk úgy menni kormánnyal mint bille, tehát nem hátránye vele az irányítás, meg hogy a kormány maga milyen (lötyögős, stabil,) , tehát élvezhetőe vele a játék
bocs a sok hülye kérdésért dfe leeht beruházok egy ilyen kormányra, és nekem ez a pár ezer forint is sok, szval nem akarok melléfogni[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Kloss
őstag
Szerintem jó pálya! (más kérdés, hogy nem tudok rajta végigmenni )
Egyenlőre ennyi, majd próbálok javítani, ha fent lesz még. -
Lion81
tag
Hogy lehet nagy lóvékat szakítani?
Én csak egy büntit kaptam 143.000.-ről és a többiek meg röhögtek!
Sokan emlegetnek valami adás-vétel dolgot hogy ott szedték meg magukat.
Ja amúgy nem értem miért adják a járgányokat 2x-3x annyiba neten mintha bemennék az üzletbe és ott venném.
Sejtem hogy itt van a kutya elásva csak azt nem tudom ki és hogyan jár jólJelige:Milliomos akarok lenni!!!
TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
Kleroo
veterán
-
Lunatic666
tag
válasz Kleroo #14635 üzenetére
sok a cheater, aki nem bírja ki h előbb fel kell fedezni az üzleteket, s csak azután vehet meg bizonyos autót, így ehelyett inkább "idkfa / iddqd" és csókolom, lesz pénze tonnaszámra, s akkor már oly mind1 h 1 milka vagy 9 milka egy autó, neki nem számít a pénz, csak legyen azonnal xy autója/motorja.... röviden és tömören így veszik meg az "értékesebb" autókat ,hamar ennyi pénzért...
esetleg ha nem annyira értékes autót teszel ki, max. a "társaid" veszik meg segítség/szánalom céljából, mert aki egy kicsit is jól játszik és sok időt evvel a játékkal, akkor neki ugyanúgy nem lesz gondja a pénzre.... vagyis oly mind1 mit, s miért vesz meg...
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
Lunatic666
tag
nem mintha fontos lenne bejelenteni, de azt hiszem részemről ennyi volt a TDU, végérvényesen meguntam, már semmi kihívás, semmi motiváció nincs számomra a játékban, nem beszélve az egyre rosszabb szerverről...
aki valaha is ment velem akár egy métert is, annak köszönöm a jó időtöltést, élvezetes játékot, majd találkozunk a TDU2-ben, ha mégse jönne ki, akkor majd máshol...
bye
[HUN]Lunatic666Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
Tattix
tag
válasz Lunatic666 #14638 üzenetére
Cső Luna!
Remélem lesz a játéknak egy frankó folytatása!Ott majd találkozunk!
No-kia! A kormánnyal szerintem naon nehéz úgy menni mint billentyűzettel(beállítás kérdése),de nem ezen van a hangsúly!HC-ben nagyon élvezetes a vezetés vele!Teljesen jó!A célnak megfelel!
Amúgy egy kicsit lötyög de használat közben nem érezni.Kell is neki mert ha feedbackel akkor esetleg ráz is.Aki kormányt vesz,ez alá ne adja!Ennél csak jobbat vegyél vagy ilyet.
Ez az én véleményem!(1 éve használom)[ Szerkesztve ]
-
MS74hu
tag
szervusz lunabá. párszor gurultunk. én se tudok felmenni napok ota egyáltalán.talán GRID lesz vagy PT.
Lenovo Y700
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Lunatic666 #14638 üzenetére
Gyönyörűek a képeid!
Grat -
brd
nagyúr
válasz No-kia #14624 üzenetére
A kormány kellemes, jó a rögzítése, bár műanyag, de stabilan áll, ill. a pedálok lábtámasza rövid (nekem legalábis; 45-ös lábam van), azaz hátul meg kell támasztani valamivel, mert elcsúszik (nekem a fal előtt van, így ez nem gond, de megfelelő szőnyeggel talán egyébként sem lenne baj) 2 éve használom, eddig csak a kormányelfordulást mérő ellenállásnak kellett egy kis WD40-es kezelés, mert egy bizonyos szögben kontakthibás lett (a kezelés után hibátlan lett, ez kb. 1 hónapja volt), más baja nem volt (ill. nyikorgott, de azt meg egy kis zsír oldotta meg, de ez persze a működést nem érintette, ez kb. fél éve volt).
A játékkal a viszonya szerintem kicsit problémás, mert a Linearity beállítástól függően vagy túl gyorsan fordul (nagy sebességnél nagyon kell "szorítani" (nagyon érzékeny), hogy az autó ne kezdjen el balra-jobbra csúszkálni), vagy csak egészen a szélső értékeknél fordul el hirtelen teljesen, vagyis lassabb sebességnél jobban kell figyelni, hogy a megfelelő szögben forduljon az autó (bár lehet, hogy csak én nem tudom beállítani jól. Tudom, NFS, de pl. a Most Wanted-ben ez sokkal jobban meg van oldva, ott jobban hasonlít a valósághoz az érzés.
Ilyen stílusú játékhoz a 180°-os elfordulás egyébként szerintem bőven megfelelő, az ennél nagyobb az inkább a busz, vagy traktorszimulátorhoz szükséges.The only real valuable thing is intuition.
-
twine
veterán
Sziasztok!
Bár tudom, a logika azt diktálja hogy itt mindenkinek ott a polcán a játék, ergo nem feltétlen nézegeti az üzletekben, mégis kérnék némi segitséget, hátha.....
tavaly december óta szeretném beszerezni a játékot Budapesten, de az álltalam ismert 576ban folyton azt mondták majd jövő héten jön! A hülye fejemmel a webshop-ból nem rendeltem meg postán, most meg már fent sincs nekik, csak a PS verzió...Tehát a kérdés: hol,honnan tudnám beszerezni? ötlet hozzászólás javaslat?(persze emberi áron, ami nekem a legutóbbi 576-ban árult ár környéke)Ha valaki megválna a lemezétől, arra is vevő lennék, de elsősorban üzlet érdekelne, hiszen akkor nem kell időpontegyeztetéssel bajlódni!
Köszi
Üdv
twine[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Wery THX, de sajnos ha jól emléxem ez pont kétszer annyi, mint amennyiért árulták legutóbb "máshol"! Nállam 3 ropogó a lélektani határ játéknál, ezt pedig azt hiszem kettőért árulták(de lehet hogy 2900volt, már nem emléxem pontosan)...de a szándékot és segítséget köszönöm...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs