Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Ahogyan a Cucori írta, Neked kell felfedezned a tuningműhelyeket (segítségként térkép az első hszben, ill. a DVDn pdf formátumban, az extras mappában.
Ferrari F40et licenszes dolgok miatt nem lehet átfesteni (mint ahogyan a többi Ferrarit, Maseratit sem lehet egyedileg festegetni)... mivel csak piros színben volt elérhető annó, ezért a játékban is csak ez van.. nem egy nagy érvágás. (Egyébként meg sárgára festeni?? Jajj )
Illetve van egy módszer amivel át tudod "festeni" az ilyen kocsikat, de akkor minden ilyen kocsit is ugyanabban a színben látsz, nem csak a Tiéd lesz "egyedi", hanem mindenki másé is.... Bővebben: itt.M-Sport:
1. Nem kell hozzá a patch, de online játékhoz kell (Neked) és a haverodnak is érdemes feltenni (ofline), a random mentéssérülés elkerülése miatt.
2. Müködnie kell, mint mindenki másnak... ha nem írt ki semmit közben, akkor jónak kell lennie. Ha mégsem, rakd újra az egészet (TDU+patch+pakk)
3. Nem, nem kell újat kezdened. Nem volt fent korábban gy virágbolti pack?
4. Ha csak offline játszik, akkor nem lesz gond. (Offline működik a virágbolti pakk is... asszem)[ Szerkesztve ]
-
M-Sport
csendes tag
Ezer kösz a kielégítő választ Fel!!!
Először próbáltam én is a virágbolti verzióval, nem működött, ezért hirtelen felindulásból vettem meg az eredetit anno, amikor megjelent a carpack. Meg persze már az online mód miatt is.
Akkor az lehet a baj, hogy előtte felraktam a nem eredetit? -
kozi71
senior tag
Köszöntem a válaszokat!
Kereskedés azóta sikerült. Amint vettem egy harmadik házat, rögtön engedte eladni egyik autóm.Nem tudom, ez volt-e a gond. De azóta müxik a dolog.
Melyik a legkezesebb autó, amit még billentyűvel is el lehet terelgetni?
Van már pár gyors autóm, de sajna azok nem irányíthatóak olyan jól. Eddig a legjobban egy A6 Audi jött be. Csak hát az annyira nem gyors. Tuningolni kéne. Kérdés, akkor nem veszíti el a kezelhetőségét? Aston Martinnál nálam rosszabb lett a max tuning után a gép, mint előtte volt. Mármint kezelhetőség szempontjából értve.
Egy szó mint száz, a stoppos küldetéseket szeretném befejezni. Csak elakadtam, mert nem érek oda időben sosem. Béna vagyok, ez van. De ha mondtok valami jó gépet meglesem, hátha bejön nálam is.
Eddig vannak Ferrai Maranello, F40,Aston Martin Vanquish,Audi A6,Lambo Murci gépezeteim.
Üdv. Maxxxhigh tech, low life
-
kozi71
senior tag
Hopp, előbb elírtam kedvenc Audim nem az A6, hanem a A4 valami szalon kiállítási darab . Közben megtaláltam a tuning műhelyt. Köszi cucori! Meg is vettem rá a legnagyobbat. Sebessége, és a fék lett jobb. Szerencsére nem változott irányíthatósága billentyűzettel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
high tech, low life
-
Mosquitoo
senior tag
Na, megtaláltam, hogy hogy jön elő a Carwash!
INSTRUCTIONS:
(REMEMBER TO MAKE A BACKUP OF YOUR FILES!!!)
Go to "\Euro\Bnk\Level\Hawai\Spots"
Copy this two files...
ecw_a.bnk
ere_a.bnk
...into two different folders (in example on your desktop).
Then change names:
"ecw_a.bnk" to "ere_a.bnk"
"ere_a.bnk" to "ecw_a.bnk"
And copy changed files into the original location (\Euro\Bnk\Level\Hawai\Spots) overwriting original files.
Then do exactly as showed on video. If you wanna drive to that place showed on video - the game will crash. So go there directly from your map.Tehát az "\Euro\Bnk\Level\Hawai\Spots" könyvtárban lévő "ecw_a.bnk"-t át kell nevezni "ere_a.bnk"-ra, az "ere_a.bnk"-t pedig "ecw_a.bnk"-ra, aztán a térképről ráugrani a Real Estate Office-ra. DE muszály a térképről ugrani, mert ha megpróbálsz odavezetni, a játék lefagy!!
még nem teszteltem, nem tudom 100%-osan, hogy működik-e!
-
Tibiajax
nagyúr
Hétvégén készült pár kép..
Tegnap
[link]
Ma
álom..
Fel bácsival délelött
Scaglietti
Lacfival mindig is imádtuk egymást
Sirlacival, az elébb.. -
kaposi1
tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni.
Egyszerüen nem boldogulok a járék elindításával.
Feltelepítettem ,megadtam neki a kódot ,beírtam a nick nevet,email címet bepipáltam a GameSpy Id-t jelszót adtam neki.
Aztán mikor OK-zom akkor ez van.Ha azt mondom neki hogy yes akkor bejön jobbik esetbe egy none.com oldal rosszabik esetbe meg teljesen lefagy.
Ha azt hogy no akkor bejön ez a profile oldal.Ha itt a névre kattintok minden kezdődik elölröl.
Mit csinálok rosszul ?
Légyszi segítsen valaki.
Kisfiamnak vettem szülinapjára most meg el se tudom indítani online-ban.
Az offline része az rendesen müxik. -
Cucori
tag
Ízelítő odaátról: Lambo Edition Opel
Többit lusta vagyok átpakolni ide...Common sense is not so common anymore...
-
-
kaposi1
tag
Szia!
Köszi hogy válaszoltál.
Az első képen láthatod hogy már fent van az 1.66 patch.
Egyébbként még az se kell hozzá hogy maga a játék elinduljon.
A sima 1.45-el is el kellene indulnia.
A játék megjelenésének első napjátol játszok ezzel a game-el,szóval már nem vagyok kezdő benne.
Most viszont hogy megvettem, nemtudom elindítani az online miatt.
Az offline rendesen müxik most is.
De azért köszi . -
Bronco80
aktív tag
-
Fel
addikt
válasz kaposi1 #6010 üzenetére
Igaz... csak az üzenetet néztem, és az csak akkor szokott előjönni ha 1.45A verziójú tduval akarsz online profilt indítani.
Esetleg tdu uninstall, majd újrarakni, majd pedig patch... megesik, h kavar valamit a telepítője és nem minden működik elsőre.
Aztán leellenőrizheted, hogy a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited mappában lévő cdkey.txt-ben helyesen van-e a kód.[ Szerkesztve ]
-
Backspace
tag
Connection Lost... A TDu szerver virgonckodik!!!
-
őstag
Sziasztok!
Végre megvan eredetiben a TDU és örülök, mint majom a farkának, hogy tudnék játszani neten is, de le szeretném szedni/megvenni a megapackot és itt jön a problem.Felmentem az Atari oldalára, kiválasztottam a North Americát (direkt ezt) és amikor a buy now-ra kattintok azt írja ki, hogy a lakhelyemen nem működik ez a szolgáltatás.
Nem lehet becsapni a rendszert, hogy mégis meg tudjam venni valahogy?
Van rá más megoldás?Visszaolvastam - de persze nem 1000 hozzászólást - és nem találtam megoldást!
Írjátok meg plíííz!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Emunem
senior tag
hali!
Még új vagyok, de csak a fórumon..
"... hát persze ..."
-
őstag
válasz szacsee #6017 üzenetére
THX!
Akkor megpróbálom onnan!Egyébként ha online leszek, akkor hány emberkét láthatok összesen? Ott is max 8 lesz? Ha Titeket meg szeretnélek találni, akkor be kell lépni egy külön "szobába" ? Bocs a sok láma kérdésért, de utoljára az NFSU1-el nyomtam neten.
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Pecc
őstag
Tegnap este a Cucori és Opelos társulattal
[link]
[link]
[link]
[link]
Itt a vége -
Mosquitoo
senior tag
Na, mi van émbörök sehol senki?
Na, mivel már megcsináltam az összes versenyt, és már csak az autókat kell feltuningolni, ezért gondoltam, hogy megyek Hardcore módan, és egészen mgeszerettem
Viszont azt nem értem, hogy miért vanak ilyen bunkók, hogy...
ugye hc módban lefékezek kanyar előtt, hogy be tudjam venni, ( ) erre hátulról belémvágódik egy Saleen... Jólvan mondom, biztos nagy cúggal jött, de nem... jön utánam és midig belém akart jönni hátulról... jólvan mondom ANYÁD, IGNORE, oszt jóvan... az ilyenek egyáltalán minek játsznak?? -
őstag
válasz Mosquitoo #6024 üzenetére
Küzdeni kell!
Vannak persze bunkók, akik az ilyen játékokat nézik roncsderbinek, de talán a többség nem ilyen. Én speciel sokkal jobban élvezem (egyelőre single-ben) ha el tudok menni úgy 2 autó között, hogy alig van hely. Izgis a játék néha nagyon.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Backspace
tag
Felmentem gurulni!
Ventrit vagy ts-t vki megadhatná!
-
HUNPalika
csendes tag
Volna egy problémám. Vannak a bónusz autók, amiket ugye csak egyszer lehet megkapni az illetékes autószlonban. A trade-en pedig (tudomásom szerint) annyiszor veszem meg, ahányszor akarom. DE! Amikor ezzel próbálkozom, mindig azt írja ki, hogy ezeket csak egyszer lehet megvenni, így amiket eladtam, azokat sem tudom onnan újra megvenni. Valaki találkozott már ilyennel? Vagy ez csak nálam probléma?
-
szacsee
nagyúr
Este krúz?
Főnök Pű? Msn? -
Rossi
addikt
Üdv!
Motort mikortól lehet venni? Jól értem, hogy végig kell előtte látogatni az összes autószalont, vagy tévedek?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Fel
addikt
válasz Mosquitoo #6030 üzenetére
Az ignore csak annyit csinál, hogy ha egy layeren vagy valakivel és ignorálod, akkor nem látod mit ír, nem hallod mit ugat a mikrofonjába. Ha a mapra kilépsz akkor nincs már hatása... ha valaki nem tud hozzád csatlakozni, az azért van mert pang a pingje...
Hűűű de sok bocifelnyalta frizós feketepólós kiccsávó került elő
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
"Hűűű de sok bocifelnyalta frizós feketepólós kiccsávó került elő "
LOL
mind1, mióta ignoráltam és utána ugrottam a mapra, utána nem talált meg...
egyébként lehet, h azon húzta fel magát, hogy egy Chrysler Crossfire-rel, HC-ben, autópályán lehagytam a Saleen TwinTurbóját 2 kilométerre... szal elég béna volt...
-
t1
addikt
Holnap asszem megveszem a gammát, és csatlakozom, hozzátok
-
nap
addikt
Csinalgatom a topmodell es a stoppos kuldeteseket, aztan bemegyek a ruhaboltokba es probalok olyan ruhadarabokat valogatni, amelyek a legjobban utik egymast. Nagyon jokat szoktam rohogni ezeken az osszeallitasokaon. Legjobban a jogging gatya meg a bermuda tetszik, mert az szinte mindegyikhez rossz. Nagyon.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
t1
addikt
Eredeti gém + tört megapack is megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest